bartolinka 13.06.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Aga i się etapy zrównały u nas dziś wylali strop i schody (jutro będzie można po nich wejść na górę), są też zaczątki ścian nośnych na poddaszu. pozdrawiam radośnie b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.06.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Aga i się etapy zrównały u nas dziś wylali strop i schody (jutro będzie można po nich wejść na górę), są też zaczątki ścian nośnych na poddaszu. pozdrawiam radośnie b. No widzisz, mówiłam, że tak bedzie. Ale ja nie mam schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Piekny strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.06.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Piekny strop Dzięki Marto lub Błażeju A co u Was? Mało piszecie, pewnie czasu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Nu ładny strop, taki gładki i równiutki. Fajnie Ci się trafiło z tym deszczykiem i że tak słonko nie praży. Strop ładnie się ułoży i spokojnie będzie twardniał. Mam nadzieję, że jak u mnie strop wyleją to tez trochę popada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 14.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Strop ekstra , a jak ładnie wylany !Teraz dach , ścianki i cała reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.06.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No, dzięki chłopaki Podobno ładny (boję się tam wleźć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Piekny strop Dzięki Marto lub Błażeju A co u Was? Mało piszecie, pewnie czasu nie ma... no fakt, czasu brak, ale coś tam skrobnęliśmy, na razie bez fotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 16.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 My budujemy taki sam dom jak wy, mam pytanie czy robiliście kosztorys domu do banku, jesli tak to czy moglibyście go nam udostępnić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.06.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 My budujemy taki sam dom jak wy, mam pytanie czy robiliście kosztorys domu do banku, jesli tak to czy moglibyście go nam udostępnić. Pozdrawiam. niestety nie kupowaliśmy na kredyt działkę a teraz sprzedajemy mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 16.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Przyszli - obejrzeli, niby aranżacja i układ wnętrz im sie podobał, ale z drugiej strony nie... Zaproponowali cenę o 210 tys. niższą niż chcemy - czyli równowartość 70 m2 w bloku z wielkiej płyty... Szukają łosi? (...) hehe, to są twarde warunki negocjacyjne ; no poszli po banadzie, pooooszli! . Swoją drogą wiem czego się spodziewać, nas też czeka sprzedaż mieszkania. Czekaj czekaj, jak Tobie zjechali z ceny tak, że można za to kupić 70 m2 w płycie, to jak nam tyle samo by zjechali, to możnaby było w W-wie kupić za to .... kawalerkę? . Nieciekawie . cierpliwości i powodzenia życzę A krzak - drzewko - krzew ładne, a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.06.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 hehe, to są twarde warunki negocjacyjne ; no poszli po banadzie, pooooszli! . Swoją drogą wiem czego się spodziewać, nas też czeka sprzedaż mieszkania. Czekaj czekaj, jak Tobie zjechali z ceny tak, że można za to kupić 70 m2 w płycie, to jak nam tyle samo by zjechali, to możnaby było w W-wie kupić za to .... kawalerkę? . Nieciekawie . wiesz, ja prawo pierwokupu rozumiem tak, że zawiadomiłam ich na pismie o sprzedaży i cenie, jak nie kupią za tę cenę to wystawiam na wolnym rynku i już. 100 m2 z piwnicą i wielkim garażem, zadbany ogródek, blisko centrum i w cichej okolicy wsród ogrodów, może nie będzie tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.06.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A krzak - drzewko - krzew ładne, a co to? nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 17.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 wiesz, ja prawo pierwokupu rozumiem tak, że zawiadomiłam ich na pismie o sprzedaży i cenie, jak nie kupią za tę cenę to wystawiam na wolnym rynku i już. 100 m2 z piwnicą i wielkim garażem, zadbany ogródek, blisko centrum i w cichej okolicy wsród ogrodów, może nie będzie tak źle... i słusznie rozumiesz, rozbroił mnie tylko rozmiar zaproponowanego "upustu" . powodzenia, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 18.06.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Kto ci bedzie projektowal ogrod? Czy ta sama firma bedzie go robila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.06.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Kto ci bedzie projektowal ogrod? Czy ta sama firma bedzie go robila? odpowiedź na priv bo nie mam zgody koleżanki na publikowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 22.06.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Za to poza murowaniem działo się dużo: - w piątek zakończenie roku szkolnego - nasza córka dostała promocję z zerówki do pierwszej klasy gratuluję , mój syn też zdał do pierwszej klasy - także w ten piątek minęła 10 rocznica naszego ślubu GRATULUJĘ wszystkiego najlepszego na kolejne dziesięciolecia http://www.e-kwiaty.pl/images/bo023-d.jpg a w ogóle to muszę się pakować zamiast pisać, bo jutro w nocy jedziemy na wakacje Wreszcie. Następny wpis będzie w lipcu udanych wakacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.06.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 bartolinka, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Najlepszego Rocznicowego! i życzę Wam, żeby wakacje dały Wam dużo radości i sił do dalszych działań wszelakich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Aguś spóźnione, ale szczere życzenia rocznicowe. Szczęśliwej podróży Do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz! http://www.kwiaty.warszawa.pl/files/bukiet_kwiatow_mieszanych.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts