Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość

Nu ładny strop, taki gładki i równiutki.

Fajnie Ci się trafiło z tym deszczykiem i że tak słonko nie praży.

Strop ładnie się ułoży i spokojnie będzie twardniał.

Mam nadzieję, że jak u mnie strop wyleją to tez trochę popada :p

Przyszli - obejrzeli, niby aranżacja i układ wnętrz im sie podobał, ale z drugiej strony nie... Zaproponowali cenę o 210 tys. niższą niż chcemy :o - czyli równowartość 70 m2 w bloku z wielkiej płyty... Szukają łosi? (...)

hehe, to są twarde warunki negocjacyjne :D :D :D; no poszli po banadzie, pooooszli! :wink:.

Swoją drogą wiem czego się spodziewać, nas też czeka sprzedaż mieszkania. Czekaj czekaj, jak Tobie zjechali z ceny tak, że można za to kupić 70 m2 w płycie, to jak nam tyle samo by zjechali, to możnaby było w W-wie kupić za to .... kawalerkę? :o :( . Nieciekawie :roll:.

cierpliwości i powodzenia życzę :D

A krzak - drzewko - krzew ładne, a co to?

hehe, to są twarde warunki negocjacyjne :D :D :D; no poszli po banadzie, pooooszli! :wink:.

Swoją drogą wiem czego się spodziewać, nas też czeka sprzedaż mieszkania. Czekaj czekaj, jak Tobie zjechali z ceny tak, że można za to kupić 70 m2 w płycie, to jak nam tyle samo by zjechali, to możnaby było w W-wie kupić za to .... kawalerkę? :o :( . Nieciekawie :roll:.

wiesz, ja prawo pierwokupu rozumiem tak, że zawiadomiłam ich na pismie o sprzedaży i cenie, jak nie kupią za tę cenę to wystawiam na wolnym rynku i już. 100 m2 z piwnicą i wielkim garażem, zadbany ogródek, blisko centrum i w cichej okolicy wsród ogrodów, może nie będzie tak źle...

wiesz, ja prawo pierwokupu rozumiem tak, że zawiadomiłam ich na pismie o sprzedaży i cenie, jak nie kupią za tę cenę to wystawiam na wolnym rynku i już. 100 m2 z piwnicą i wielkim garażem, zadbany ogródek, blisko centrum i w cichej okolicy wsród ogrodów, może nie będzie tak źle...

i słusznie rozumiesz, rozbroił mnie tylko rozmiar zaproponowanego "upustu" :D .

powodzenia,

b.

Za to poza murowaniem działo się dużo:

- w piątek zakończenie roku szkolnego - nasza córka dostała promocję z zerówki do pierwszej klasy :wink:

gratuluję :D , mój syn też zdał do pierwszej klasy :D

- także w ten piątek minęła 10 rocznica naszego ślubu :oops: :D :oops:

GRATULUJĘ :D :D :D

wszystkiego najlepszego na kolejne dziesięciolecia :D

http://www.e-kwiaty.pl/images/bo023-d.jpg

a w ogóle to muszę się pakować zamiast pisać, bo jutro w nocy jedziemy na wakacje :D Wreszcie.

Następny wpis będzie w lipcu :D

udanych wakacji!