agakz 23.06.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 dziewczynki dziękuję i pozdrawiam z tropikalnej Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Aga ale masz cudownie. Wypoczywaj na maksa, opal się na murzynkę i zapodaj zdjęcia z urlopu niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.06.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 A proszę bardzo http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/18355292_p6230494small.jpghttp://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/18355308_p6230508small.jpg Z murzynką będzie problem, bo ja mam uczulenie na słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 26.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Aga, ale Ty oderwij się od tego kompa, jak już urlopujesz . bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 27.06.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Aga, ale Ty oderwij się od tego kompa, jak już urlopujesz . bartolinka Łatwo powiedzieć... a gdzie sprawdzę godziny otwarcia zamku albo czy dzisiaj na Hrebienoku pada? Pada niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Wróciliśmy. Znów 10 godzin jazdy. Polskie drogi są ble Płasko mi... Skąd ja to znam. Kiedyś do głupiego Zakopca jechałam 9 godz. i już myslałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Ale mam nadzieję, że mimo wszystko wypoczęłaś i nie żałujesz wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.07.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale mam nadzieję, że mimo wszystko wypoczęłaś i nie żałujesz wyjazdu? Nie, oczywiście, że nie żałuję i polecam Pierwszy raz byłam po Słowackiej stronie Tatr i bardzo mi się podobało: drogi, czyste toalety wszędzie (Maja zwiedza każdą toalete publiczną więc mam przeglad szeroki). Bez tłoku. Dużo atrakcji w małej odległości - jezioro, baseny zwykłe i termalne, góry, jaskinie... W sumie przejechaliśmy 2 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 02.07.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam. Zaglądałam tu niedawno jak działeczka jeszcze pusta była a tu proszę ..... idziecie jak burza.... Czy mogłabym dostać na priva namiar na panią od projektowania ogrodu i ewentualnie podanie kosztu takiego projektu? Jak długo w Poznaniu czeka się na PnB? Zdarza się czasem szybciej niż przepisowy termin nakazuje? Pozdrawiam.Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 nooo, Tatry piękne z tamtej strony!! najbardziej z inspiracji przypadła mi do gustu rynna a najdłuższą krzywą powinni chyba wymienić? u mnie próbowali taką prostować na mokro, ale nic z tego nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.07.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a najdłuższą krzywą powinni chyba wymienić? u mnie próbowali taką prostować na mokro, ale nic z tego nie wyszło no nie wiem kierbud zobaczy to zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.07.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam. Zaglądałam tu niedawno jak działeczka jeszcze pusta była a tu proszę ..... idziecie jak burza.... Czy mogłabym dostać na priva namiar na panią od projektowania ogrodu i ewentualnie podanie kosztu takiego projektu? Jak długo w Poznaniu czeka się na PnB? Zdarza się czasem szybciej niż przepisowy termin nakazuje? Pozdrawiam. Paulina Witaj Namiary wyysłam na priva. Czekanie na PnB zależy od pory roku, pewnie teraz duży ruch i jeszcze sezon urlopowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 04.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witaj Aga! Tak sobie z sentymentu przeglądałam forum i trafiłam na Twój dziennik,obejrzałam sobie zdjęcia bo ja rownież mieszkam w Luboniu i jak już sobie te zdjęcia obejrzałam to tak mi sie wydawało,że ja gdzieś już to miejsce widziałam. Kurcze, świat jest jednak maleńki.Witaj sąsiadko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.07.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witaj Aga! Tak sobie z sentymentu przeglądałam forum i trafiłam na Twój dziennik,obejrzałam sobie zdjęcia bo ja rownież mieszkam w Luboniu i jak już sobie te zdjęcia obejrzałam to tak mi sie wydawało,że ja gdzieś już to miejsce widziałam. Kurcze, świat jest jednak maleńki.Witaj sąsiadko! Witaj Obejrzałam Twoj domek, ale nie mogę skojarzyć w którym jest miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 04.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jak staniesz przed swoją bramą i spojrzysz mniej więcej na południowy zachód to będzie właśnie tam a tak poważnie to ten w głębi częściowo zasłoniety z brązową dachówką.W każdym razie gdybyś chciała wpaść na kawke to masz bliziutko.Z balkonu widze właśnie robiący sie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.07.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jak staniesz przed swoją bramą i spojrzysz mniej więcej na południowy zachód to będzie właśnie tam a tak poważnie to ten w głębi częściowo zasłoniety z brązową dachówką.W każdym razie gdybyś chciała wpaść na kawke to masz bliziutko.Z balkonu widze właśnie robiący sie dach aaa, to na pewno Cię zlokalizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No no Aga, domek nabiera kształtów ech chciałbym już mieć taką więźbę na moim domku a u mnie dopiero zbliżają się małymi kroczkami do stropu. No i szok, że tą więźbę u Ciebie zrobili w 1 dzień (znaczy w 12 godzin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 04.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ależ tempo, niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.07.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No no Aga, domek nabiera kształtów ech chciałbym już mieć taką więźbę na moim domku a u mnie dopiero zbliżają się małymi kroczkami do stropu. No i szok, że tą więźbę u Ciebie zrobili w 1 dzień (znaczy w 12 godzin) No, Twoją pykną w 2 dni bo jest skomplikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.07.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ależ tempo, niesamowite Bo u Ciebie Bartolinko to codziennie coś nowego. A u mnie cisza, cisza, cisza i bum! Ale to cieszy, że domek nabiera już kształtu domkopodobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 05.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ależ tempo, niesamowite Bo u Ciebie Bartolinko to codziennie coś nowego. A u mnie cisza, cisza, cisza i bum! Ale to cieszy, że domek nabiera już kształtu domkopodobnego hehe, ale jakie to bum! , u mnie mają się męczyć do końca tygodnia; no chyba, że wczoraj przyszaleli, ale tego nie wiem, bo jeszcze nie widziałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts