Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale mam nadzieję, że mimo wszystko wypoczęłaś i nie żałujesz wyjazdu?

Nie, oczywiście, że nie żałuję i polecam :D Pierwszy raz byłam po Słowackiej stronie Tatr i bardzo mi się podobało: drogi, czyste toalety wszędzie (Maja zwiedza każdą toalete publiczną więc mam przeglad szeroki). Bez tłoku. Dużo atrakcji w małej odległości - jezioro, baseny zwykłe i termalne, góry, jaskinie... W sumie przejechaliśmy 2 tys km :o

Witam. Zaglądałam tu niedawno jak działeczka jeszcze pusta była a tu proszę ..... idziecie jak burza.... Czy mogłabym dostać na priva namiar na panią od projektowania ogrodu i ewentualnie podanie kosztu takiego projektu? Jak długo w Poznaniu czeka się na PnB? Zdarza się czasem szybciej niż przepisowy termin nakazuje? Pozdrawiam.

Paulina

Witam. Zaglądałam tu niedawno jak działeczka jeszcze pusta była a tu proszę ..... idziecie jak burza.... Czy mogłabym dostać na priva namiar na panią od projektowania ogrodu i ewentualnie podanie kosztu takiego projektu? Jak długo w Poznaniu czeka się na PnB? Zdarza się czasem szybciej niż przepisowy termin nakazuje? Pozdrawiam.

Paulina

Witaj :D Namiary wyysłam na priva. Czekanie na PnB zależy od pory roku, pewnie teraz duży ruch i jeszcze sezon urlopowy...

Witaj Aga!

Tak sobie z sentymentu przeglądałam forum i trafiłam na Twój dziennik,obejrzałam sobie zdjęcia bo ja rownież mieszkam w Luboniu i jak już sobie te zdjęcia obejrzałam to tak mi sie wydawało,że ja gdzieś już to miejsce widziałam.

Kurcze, świat jest jednak maleńki.Witaj sąsiadko! :p

Witaj Aga!

Tak sobie z sentymentu przeglądałam forum i trafiłam na Twój dziennik,obejrzałam sobie zdjęcia bo ja rownież mieszkam w Luboniu i jak już sobie te zdjęcia obejrzałam to tak mi sie wydawało,że ja gdzieś już to miejsce widziałam.

Kurcze, świat jest jednak maleńki.Witaj sąsiadko! :p

Witaj :D Obejrzałam Twoj domek, ale nie mogę skojarzyć w którym jest miejscu :oops:

Jak staniesz przed swoją bramą i spojrzysz mniej więcej na południowy zachód to będzie właśnie tam :wink: a tak poważnie to ten w głębi częściowo zasłoniety z brązową dachówką.W każdym razie gdybyś chciała wpaść na kawke to masz bliziutko.Z balkonu widze właśnie robiący sie dach

:D

Jak staniesz przed swoją bramą i spojrzysz mniej więcej na południowy zachód to będzie właśnie tam :wink: a tak poważnie to ten w głębi częściowo zasłoniety z brązową dachówką.W każdym razie gdybyś chciała wpaść na kawke to masz bliziutko.Z balkonu widze właśnie robiący sie dach

:D

aaa, to na pewno Cię zlokalizuję :D

Gość Gosc_gość

No no Aga, domek nabiera kształtów :wink: ech chciałbym już mieć taką więźbę na moim domku :p a u mnie dopiero zbliżają się małymi kroczkami do stropu.

No i szok, że tą więźbę u Ciebie zrobili w 1 dzień (znaczy w 12 godzin) :o

No no Aga, domek nabiera kształtów :wink: ech chciałbym już mieć taką więźbę na moim domku :p a u mnie dopiero zbliżają się małymi kroczkami do stropu.

No i szok, że tą więźbę u Ciebie zrobili w 1 dzień (znaczy w 12 godzin) :o

No, Twoją pykną w 2 dni bo jest skomplikowana :wink:

ależ tempo, niesamowite :D

Bo u Ciebie Bartolinko to codziennie coś nowego. A u mnie cisza, cisza, cisza i bum! :wink: Ale to cieszy, że domek nabiera już kształtu domkopodobnego :D

hehe, ale jakie to bum! :D, u mnie mają się męczyć do końca tygodnia; no chyba, że wczoraj przyszaleli, ale tego nie wiem, bo jeszcze nie widziałam :D.