Edmar70 21.12.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://tradycja.blox.pl/resource/mikolaj_z_chonka_w_pokoju.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 22.12.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wszystkiego Naj , naj , ..... z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego Nowego Roku 2008 http://images32.fotosik.pl/85/c3f7c2fa24181e9f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.12.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Spokojnych i radosnych Swiat a w Nowym Roku samej pomyslnosci, trafnych decyzji przy budowie domu ! http://www.ekartki.pl/cards_files/0/874_bozenarodzenie1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 01.01.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Cześć Aga, Zaglądnęłam do Twojego dziennika i stwierdzam, że masz piękną działkę. My na razie możemy o takiej pomarzyć. Dobrze jej pilnuj podczas budowy, żeby Ci jej nasi "fachowcy" nie zniszczyli. Co do wątpliwości związanych z problemem przejścia do strychu nad garażem, to już o tym pisałam na forum groszkowym. Wszystko zależy od priorytetów. Przyglądnełąm się za to eraz dokładniej propozycjom łazienkowym. Zwróć uwagę na jedną, ważną rzecz. Jeśli wannę ustawisz tak, jak na 1 i 2 obrazku, a nie będziesz miała baaaardzo podniesionej ścianki kolankowej, to możecie mieć problem ze wstawaniem z wanny. No i gdzie macie okno w łazience? Wg mnie teraz wypada Ci nad ścianką działową Jeśli będzie w innym miejscu, to pomyśl też nad grzejnikiem pod oknem. Mam nadzieję, że nie namąciłam za bardzo, ale pamiętam moje dylematy łazienkowe Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.01.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 LuMa, Tobie również wszystkiego dobrego w 2008 roku, dużo sił i zdrowia do dokończenia budowlanego dzieła! Działka jest ładna i żal wyrzucać niektóre rośliny, no cóż, postaram się je wiosną przesadzić w miejsce ustronne, może rok przetrwają. Chcę też odgrodzić drzewka siatką leśną, żeby nie ucierpiały. Zastanawiam się nad ręcznym kopaniem fundamentów, ale co wtedy się robi z humusem?? Co do łazienki, to ścianka kolankowa zostaje na standardowej wysokości. Najbardziej przemawia do mnie trzecia wersja łazienki, ale pewnie jeszcze mi się odmieni kilka razy Co do grzejnika, to bedzie podłogówka i drabinka na ścianie, ale nie wiem której... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 08.01.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wspaniały dziennik z budowy,czyta się z zaineterowaniem.Podziwiałem zdjęcia Twojej działki - będzie przykro zniszczyć te drzewka(choćby jedno).Marzy mi się mój domek w takim ogrodzie, ogród był najważniejszym argumentem za podjęciem budowy. odkąd zdecydowałem się na budowę, a było to w listopadzie 2007 roku,stale przeglądam forum muratora ażeby się czegoś dowiedzieć i coś podpatrzeć, a jest tego bardzo dużo.Moja działka ma 2024 m 2, więc będzie dużo miejsca na ogród. Powodzenia w budowie i dalszej wytrwałości w pisaniu dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 hej Agakz! piękna działka, ciekawy projekt a Majka urocza! życzę Wam wiele wytrwałości w budowaniu i samych sukcesów jako decydenci ( ) faktycznie fajnie się zdarzyło z tym remontem u Rodziców - świetne pole do sprawdzenia granic własnej wytrzymałości inwestorskiej pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam, co do wyboru firmy. My tez sie wahalismy pomiedzy alta i inwestdomem ale to juz wiesz z tego co pamietam. Roznica tez byla duza. Zdecydowalismy sie na oferte Alty nie tylk oze wzgledu na finanse ale na wrazenie jakie firma ta zrobila na nas. Dachowka sie obecnie kladzie i mowsze powiedziec, ze jestem z wyboru bardzo zadowolony. Wspolpraca bardzo dobra. Nie przezywam jakos tego wszystkiego o czym tu ludzie pisza czyli jakies wyklocanie sie o cos, dyskusje, problemy itp.Powodzenia w waszym budowaniu. Projekt mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Postihal, Jasia, dzięki normalnie się zdziwiłam, że ktoś zajrzał do dziennika... Celt, musimy się umówić z p.Agnieszką na jednej z "jej" budów, ale stale nie ma czasu. Na szczęście tata wyszedł ze szpitala i teraz sam zadba o swój remoncik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Aga-przyjezdzajcie do mnie, jutro jade na budowe zoabczyc jak sie dach robi wiec moze zajrzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.01.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzięki Celt za zaproszenie, jutro nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 aga ale ze mnie wiśnia, wczoraj miałaś imieniny, a ja nie złożyłam Ci życzeń. Ale już nadrabiam zaległości. Z okazji imienin życzę Ci: - marzeń (żeby się spełniły) - przyjaciół (żeby pamiętali) - szczęścia (żeby nie opuszczało) - okularów (żeby były różowe) - wakacji (by mogły trwać wiecznie) http://www.borkowscy.pl/aktualnosci_grafika/imieniny_kasi_spelnienia_marzen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.01.2008 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Edmar, bardzo dziękuję, w sumie sie nie spóźniłaś za bardzo bo w poniedziałek imieniny a we wtorek urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jak tam aga z decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.01.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 eee... nie mogę napisać bo to osłabia moją pozycję negocjacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dobra, nie pytalem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 myśl o kuchni, dziewczyno, myśl! ja myślę już dość długo i jeszcze nie jestem pewna co i jak więc warto robić to wystarczająco wcześnie widziałam, że Twoją inspiracją jest kuchnia ikea - taką właśnie chcesz mieć? mi się bardzo podoba - zastanawiam się nad tą właśnie (stat) lub liljestad, czyli dwa odmienne bieguny kolorystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 31.01.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Jasia, Stat podoba mi się i dużo się naoglądałam na fotoforum Gazety Poza tym mam obecnie Fagerlanda i jestem zadowolona. A rodzicom własnie montujemy Tidaholm, tutaj: http://forum.muratordom.pl/remont-malego-domku,t122072.htm pewnie zanim ta kuchnia powstanie, tzn zanim dom w ogóle powstanie będzie jeszcze wiele wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 31.01.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Jasia, Stat podoba mi się i dużo się naoglądałam na fotoforum Gazety Poza tym mam obecnie Fagerlanda i jestem zadowolona. A rodzicom własnie montujemy Tidaholm, tutaj: http://forum.muratordom.pl/remont-malego-domku,t122072.htm pewnie zanim ta kuchnia powstanie, tzn zanim dom w ogóle powstanie będzie jeszcze wiele wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Murarka świetna! projekt prezentuje się bardzo bardzo! zachowacie taką kolorystykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts