damimax 25.07.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Juz w porządku, coś mi sie w pracy nie chciały załadować.Jak to nie ma atrakcji - pięknie Wam domek rośnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 26.07.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 weekend na imieninach mamy oraz teściowej A gdzie planujesz wstawić pralkę? u nas weekend tez obfituje w rodzinne imprezy więc sama rozumiesz.... obowiązki Pralkę planujemy wstawić w podzielonym na pralnię i garderobę pokoju nr2 taki jest plan a to jak to rozwiązać pod względem dostawy i odprowadzenie wody pozostawię mojemu wykonawcy mam nadzieję, że sobie z tym poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.07.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 weekend na imieninach mamy oraz teściowej A gdzie planujesz wstawić pralkę? u nas weekend tez obfituje w rodzinne imprezy więc sama rozumiesz.... obowiązki Pralkę planujemy wstawić w podzielonym na pralnię i garderobę pokoju nr2 taki jest plan a to jak to rozwiązać pod względem dostawy i odprowadzenie wody pozostawię mojemu wykonawcy mam nadzieję, że sobie z tym poradzi Witam po pierwszej weekendowej imprezie Masz może plan swojego poddasza, bo brzmi to wszystko interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Jaki ładny daszek Ci się zrobił i znowu w ekspresowym tempie a u mnie jak dojdą do dachu to też im dłużej zejdzie, bo konstrukcja bardziej skomplikowana i sobie wymyśliłem pełne deskowanie oraz papę pod dachówkę ceramiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.07.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Jaki ładny daszek Ci się zrobił i znowu w ekspresowym tempie a u mnie jak dojdą do dachu to też im dłużej zejdzie, bo konstrukcja bardziej skomplikowana i sobie wymyśliłem pełne deskowanie oraz papę pod dachówkę ceramiczną No nawymyślałeś to będzie długo U nas mieli skończyć w poniedziałek, ale jeszcze nawet folii nie skończyli więc to raczej niemożliwe. Ale w sumie nigdzie mi się się spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 27.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Szkoda że zamiast fotek są tylko krzyżyki,Pozdrawiam i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 27.07.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Szkoda że zamiast fotek są tylko krzyżyki, Pozdrawiam i czekam na zdjęcia Komunikat na Empikfoto: Przerwa techniczna Trwają prace modernizacyjne serwisu, Serwis będzie dostępny po godzinie 13tej w poniedziałek 28 lipca 2008 pozdrawiam, a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 no doczekałam się tych zdjęć znowu miłe tempo - a z tymi oknami nie na miejscu to co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.07.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 znowu miłe tempo - a z tymi oknami nie na miejscu to co będzie? zostaną tak jak są bo inaczej nie może być - minimalnym skokiem wysokości jest 1 dachówka i wyżej byłoby bardzo wysoko . Po prostu źle liczyliśmy z GW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.07.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 uff, to dobrze, że źle liczyliście - bo już myślałam, że dach będziecie przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 30.07.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam, mam pytanie odnośnie wykończenia dachu. Czy u Was dachówka krańcowa zakrywa krokwie czy macie jeszcze dodatkowo obróbkę z blachy pod dachówką krańcową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 30.07.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam, mam pytanie odnośnie wykończenia dachu. Czy u Was dachówka krańcowa zakrywa krokwie czy macie jeszcze dodatkowo obróbkę z blachy pod dachówką krańcową? nie mam pojęcia Jak będę wieczorem na budowie to obejrzę dokładnie i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 30.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 agakz Witam po pierwszej weekendowej imprezie Masz może plan swojego poddasza, bo brzmi to wszystko interesująco Niestety wszystkie moje plany które robię i przedstawiam co rusz mojemu małżonkowi do akceptacji są na brudno i są to poprawki na planie G2 z ksero projektu. A ewentualne zmiany z wpisem do dziennika budowy dokonamy już na żywym organizmie czyli gdy trzeba będzie robić ścianki działowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 30.07.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 agakz Witam po pierwszej weekendowej imprezie Masz może plan swojego poddasza, bo brzmi to wszystko interesująco Niestety wszystkie moje plany które robię i przedstawiam co rusz mojemu małżonkowi do akceptacji są na brudno i są to poprawki na planie G2 z ksero projektu. A ewentualne zmiany z wpisem do dziennika budowy dokonamy już na żywym organizmie czyli gdy trzeba będzie robić ścianki działowe. pozdrawiam Miałam na myśli takie szkice z pomysłem, niekoniecznie "legalny" plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 30.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witaj Aga, 1. nierówno kładzione dachówki - przy połaciówkach zawsze będą odstawać, ponieważ gruby kołnierz izolacyjny przy oknie nie pozwala dopchnąć dachówki do łat; no, ale to się tyczy co najwyżej dwóch ostatnich przy dolnej krawędzi okna 2. czerwone plamy - ? nie bardzo wiem, o co chodzi (chyba, ze ja też mam dziś plamy, bo miałam taki dzień, że krew mnie niemalże zalała); jeśli plamy, czy odpryski, czy przebarwienia są poza widoczną cześcią dachówki, a np. na zamkach to olać, a może to pył po szlifowaniu? 3. powodzenia przy odbiorze dachu 4. powodzenia przy oknach pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 30.07.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 bartolinka, 1. kierbud gada to samo, że ceramiczne nierówne i mogłam sobie zrobić cementowe jak chciałam gładko, ale kazał poprawiać wokóło okien 2. plamy - odpryski w widocznych miejscach, zwłaszcza na dachówkach krawędziowych. 3 i 4. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 30.07.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 hehe, jak to miło posłuchać, że mogłam inaczej se wybrać, a nie to, z czym najwięcej problemów, albo, że mam takie wymagania, ze to już graniczy z bezczelnością, albo, że wydziwiam, albo, że tak się nie da. Kocham te teksty! dlatego i ja Cię zapytam; na cholerę wybraliście dachówki, które przysparzają problemów wykonawcom? Nie mogliście cementowych????? boszzz, co za ludzie b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 31.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Miałam na myśli takie szkice z pomysłem, niekoniecznie "legalny" plan Mój szkic prześlę Ci popołudniu na maila gdyż nie za bardzo jeszcze umiem wklejać cokolwiek na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ja Cię nie mogę masz okna Ja też tak kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 31.07.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 pięknie a od środka są białe? a dlaczego drzwi 70? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts