bartolinka 10.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 a wanna mozaikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wanna w mozajce jest THE BEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.08.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Pewnie zbankrutuję na mozaikę, ale co tam i tak na razie wydaję wirtualną kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Pewnie zbankrutuję na mozaikę, ale co tam i tak na razie wydaję wirtualną kasę Spoko Aga, dasz radę - trzeba myśleć pozytywnie Ja na białe panele/obudowę wanny nie mógłbym patrzeć - też będę miał mozaikę i też pewno będzie droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 12.08.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Śliczne projekty! Mozaika jest super, ale ... jak utrzymać w czystości te wszystkie kwadraciki i fugi? Aga czy lubisz sprzątać? Jeśli tak to nie ma problemu Ja nie cierpię, wiec staram się tak urządzić dom, aby nie tylko nam się podobał, ale było też jak najmniej sprzątania... A jaką wannę kupujecie? Nam dziś przywieźli Love Story. Jest piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.08.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Basia i Sławek, nie cierpię sprzątać, co oczywiście wcale nie znaczy że lubię bałagan . Dlatego też staram się wybierać materiały wykończeniowe, przy których nie będę biegać cały dzień ze ścierką. Podłogi w drewnopodobnej ceramice, bezpieczny kolor podlogi w łazience itp (chciałabym białą łazienkę, ale...) Jakoś mozaika nie kojarzy mi się z dużym problemem, obecnie mam w łazience, co prawda niewiele, ale chyba w tym jednym wypadku ulegnę estetyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 12.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hej AgaPachnie mi to jakimś odpływem kanalizacji, a gdzie to masz - w jakim pomieszczeniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.08.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hej Aga Pachnie mi to jakimś odpływem kanalizacji, a gdzie to masz - w jakim pomieszczeniu ?? no brawo Kris mam to w ścianie pomiędzy korytarzem a łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 12.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hej Aga Pachnie mi to jakimś odpływem kanalizacji, a gdzie to masz - w jakim pomieszczeniu ?? no brawo Kris mam to w ścianie pomiędzy korytarzem a łazienką Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.08.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Łatwizna zgadnąć, czy zamontować kibelek na rurze w ścianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 12.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Łatwizna zgadnąć, czy zamontować kibelek na rurze w ścianie ? A tego to nie wiem, tak czy siak z tą bułą trzeba będzie się pogimnastykować. Ale nie martw się u mnie też się buła trafiła - instalator zapomniał o przepuście do rurki z wodą w fundamencie kotłowni i też będzie kucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.08.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wodę mam przek(ł)utą, ale nie mam dziury na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I u mnie też będzie kucie. Piszę tak, żeby Cię pocieszyć. Trochę marne to pocieszenie. A, że to była rura kanalizacyjna, to ja tez wiedziałam, tylko nie chciałam przed Krisem się wychylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Aga, jestem dziś dość długo, a i mąż jeszcze przytomny, to doradzi, jakby co, więc pytaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.08.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wiecie co, jakoś się za bardzo nie martwię W końcu ja kuć nie będę. Chyba mam już taki poziom stresu, głównie pracowego, że zaczyna po mnie spływać, a to nie jest dobry objaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 12.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I u mnie też będzie kucie. Piszę tak, żeby Cię pocieszyć. Trochę marne to pocieszenie. A, że to była rura kanalizacyjna, to ja tez wiedziałam, tylko nie chciałam przed Krisem się wychylać. Edamar70 no wiesz , po prostu byłem szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I u mnie też będzie kucie. Piszę tak, żeby Cię pocieszyć. Trochę marne to pocieszenie. A, że to była rura kanalizacyjna, to ja tez wiedziałam, tylko nie chciałam przed Krisem się wychylać. Edamar70 no wiesz , po prostu byłem szybszy Oczywiście, że byłeś. Ja to bym od Agi o jakąś nagrodę się upomniała, za odgadnięcie zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.08.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 nagroda dla wszystkich:http://www.timothyotooles.com/baileys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Aguś, strzał w dziesiątkę. Uwielbiam ten truneczek, z odrobinka lodu...hmmm... malina. Tylko nie wiem czym sobie na niego zasłużyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.08.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 a dlaczego nie? najlepszy jest z lodami waniliowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts