Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
Pewnie zbankrutuję na mozaikę, ale co tam :D i tak na razie wydaję wirtualną kasę :(

Spoko Aga, dasz radę - trzeba myśleć pozytywnie :D

Ja na białe panele/obudowę wanny nie mógłbym patrzeć - też będę miał mozaikę i też pewno będzie droga :roll:

Śliczne projekty! Mozaika jest super, ale ... jak utrzymać w czystości te wszystkie kwadraciki i fugi? :wink: Aga czy lubisz sprzątać? Jeśli tak to nie ma problemu :wink: Ja nie cierpię, wiec staram się tak urządzić dom, aby nie tylko nam się podobał, ale było też jak najmniej sprzątania... A jaką wannę kupujecie? Nam dziś przywieźli Love Story. Jest piękna!

Basia i Sławek, nie cierpię sprzątać, co oczywiście wcale nie znaczy że lubię bałagan :wink: . Dlatego też staram się wybierać materiały wykończeniowe, przy których nie będę biegać cały dzień ze ścierką. Podłogi w drewnopodobnej ceramice, bezpieczny kolor podlogi w łazience itp (chciałabym białą łazienkę, ale...)

Jakoś mozaika nie kojarzy mi się z dużym problemem, obecnie mam w łazience, co prawda niewiele, ale chyba w tym jednym wypadku ulegnę estetyce :D

Gość Gosc_gość
Łatwizna zgadnąć, czy zamontować kibelek na rurze w ścianie :D ?

A tego to nie wiem, tak czy siak z tą bułą trzeba będzie się pogimnastykować.

Ale nie martw się u mnie też się buła trafiła - instalator zapomniał o przepuście do rurki z wodą w fundamencie kotłowni i też będzie kucie :evil:

Gość Gosc_gość
I u mnie też będzie kucie. :evil: Piszę tak, żeby Cię pocieszyć. :lol: :wink: Trochę marne to pocieszenie. :roll:

A, że to była rura kanalizacyjna, to ja tez wiedziałam, tylko nie chciałam przed Krisem się wychylać. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Edamar70 no wiesz :oops: , po prostu byłem szybszy :p

I u mnie też będzie kucie. :evil: Piszę tak, żeby Cię pocieszyć. :lol: :wink: Trochę marne to pocieszenie. :roll:

A, że to była rura kanalizacyjna, to ja tez wiedziałam, tylko nie chciałam przed Krisem się wychylać. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Edamar70 no wiesz :oops: , po prostu byłem szybszy :p

Oczywiście, że byłeś. :lol: :lol: :lol:

Ja to bym od Agi o jakąś nagrodę się upomniała, za odgadnięcie zagadki. :lol: :lol: :lol: