agakz 11.02.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dach grafit Tynk biały ale podbitka i okna raczej w "drewnianym" kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.02.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dach grafit Tynk biały ale podbitka i okna raczej w "drewnianym" kolorze Niech zgadnę Na dachu będziesz miała Brass Celtycka Lumino grafitowa zgadłem ?? bo też taką będę miał Aha i zerknij na maila liczę na wyczerpującą odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Pudło Koramic renesansowa L15 antracytowa angoba już zaglądam do maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Gratuluję podpisania umowy z wykonawcą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzięki pado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 15.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nie radziłabym robić takich ukośnych drzwi, słup zostaje na środku korytarza, nie ma szans żeby dostać się do łazienki bez uszczerbku na zdrowiu Aranżacja nr 3 i 4 wg mnie odpada, bo nie bierzesz pod uwagę ścianki kolankowej - prysznic się raczej nie zmieści w tym miejscu. No i pytanie, czy ta umywalka bliżej ścianki kolankowej będzie wygodna w użyciu - może się okazać że skos nad nią uniemożliwi swobodne korzystanie. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym tą łazienkę mniej więcej tak (znika co prawda jedna umywalka, ale i tak ponoć nie korzysta się z dwóch na raz w celu umycia, lecz zazwyczaj z drugiej umywalki korzysta kobieta do malowania, podczas gdy mężczyzna się goli Rozwiązaniem tego problemu jest toaletka koło wanny, gdzie można usiąść i się pomalować. http://img29.picoodle.com/img/img29/4/2/15/t_poddasze1m_5f7545b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.02.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Altariela, dzięki. Ściankę kolankową mam co prawda wysoką, bo 120 cm...Toaletka to bardzo fajny pomysł, ale co z lustrem pod skosem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.02.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Altariela, jeszcze o tym słupie... między słupem a kominem jest 80 cm z tego co pamiętam. Trochę wąsko na drzwi wstawione prosto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 15.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Lustro stojące na toaletce.Jeżeli otwór 80 cm to można dać do łazienki drzwi 70 cm. Ale patrząc na rzuty na stronie wydaje mi się że tam jest więcej niż 80 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.02.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Sprawdzę jak projekt wróci od architektki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 16.02.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Agnieszko mam pytanie gdzie mogę dostać te płytki które kupiłaś dla twoich rodziców novabell roma i jakie są ceny nic nie mogę znaleźć w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.02.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 płytki kupowalismy w Terrano na Obornickiej, ceny były różne - od 300 PLN mozaika, około 100 PLN średnie i 59 PLN jasne duże w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Aga kiedy tylko do Ciebie zaglądam, to zawsze czytam o czymś pozytywnym. PnB to już ostatni etap w papierologii. Aby doło się ten papierek załatwić jak najszybciej, to może w kwietniu uda się rozpocząć budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.02.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Edmar, ja już sobie klepsydrę kupuję i liczę Ekipa wchodzi 21 kwietnia, musi się udać! A jak ja do Ciebie zaglądam to widzę wielką chatę, a dopiero była dziura w ziemi, ja też już tak chcę! Coś mam dołek ostatnio i strasznie mi trzeba pozytywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Masz juz ekipę, bomba. Toż to już połowa sukcesu. U mnie budowa do stanu obecnego trwała 3 m-ce. Ale trzeba wziąć pod uwagę, że to była zima, co prawda nie sroga, ale zawsze zima. A ty zaczynając w kwietniu, masz dużę szanse, że będzie trwało to krócej. I zanim się obejrzysz, chałupa wyrośnie Ci jak grzyby po deszczu. Czas pędzi jak szalony i uwierz mi, że z każdym dniem domu będzie coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.02.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzięki Edi, jak kazdy początkujący nie mogę się doczekać kiedy zaczną rosnąc mury - wtedy to całę zamieszanie staje się bardziej namacalne Co do terminu to wg umowy mam mieć domek pod dachem do konca lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Co do terminu to wg umowy mam mieć domek pod dachem do konca lata. No kochana, w takim tempie to na świeta się wprowadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 GRATULUJĘ!!! Wniosek masz złożony, więc już niedługo zakończy się ta koszmarna papierologia i będziesz mogła szaleć z budową Zobaczysz, szybko ten czas zleci, a potem to już sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie tak jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie tak jak u Ciebie A ja nawet nie wiem kiedy to zleciało. Czas pędzi jak szalony, ale w tym przypadku, to akurat bardzo się cieszę Najgorsza to ta bezczynność i czas oczekiwania, ale i to jest do przeżycia Łatwo mi mówić, wiem ale to naprawdę szybko minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts