Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
Dach grafit

Tynk biały

ale podbitka i okna raczej w "drewnianym" kolorze :D

Niech zgadnę 8)

Na dachu będziesz miała Brass Celtycka Lumino grafitowa :p

zgadłem ??

bo też taką będę miał 8)

Aha i zerknij na maila :wink:

liczę na wyczerpującą odp. :p

Nie radziłabym robić takich ukośnych drzwi, słup zostaje na środku korytarza, nie ma szans żeby dostać się do łazienki bez uszczerbku na zdrowiu :)

Aranżacja nr 3 i 4 wg mnie odpada, bo nie bierzesz pod uwagę ścianki kolankowej - prysznic się raczej nie zmieści w tym miejscu.

No i pytanie, czy ta umywalka bliżej ścianki kolankowej będzie wygodna w użyciu - może się okazać że skos nad nią uniemożliwi swobodne korzystanie.

Ja na Twoim miejscu zrobiłabym tą łazienkę mniej więcej tak (znika co prawda jedna umywalka, ale i tak ponoć nie korzysta się z dwóch na raz w celu umycia, lecz zazwyczaj z drugiej umywalki korzysta kobieta do malowania, podczas gdy mężczyzna się goli :) Rozwiązaniem tego problemu jest toaletka koło wanny, gdzie można usiąść i się pomalować.

http://img29.picoodle.com/img/img29/4/2/15/t_poddasze1m_5f7545b.jpg

Masz juz ekipę, bomba. :D :D :D Toż to już połowa sukcesu. :D U mnie budowa do stanu obecnego trwała 3 m-ce. Ale trzeba wziąć pod uwagę, że to była zima, co prawda nie sroga, ale zawsze zima. A ty zaczynając w kwietniu, masz dużę szanse, że będzie trwało to krócej. :D I zanim się obejrzysz, chałupa wyrośnie Ci jak grzyby po deszczu. :lol: :D Czas pędzi jak szalony i uwierz mi, że z każdym dniem domu będzie coraz więcej. :D :D :D

Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie tak jak u Ciebie :D

A ja nawet nie wiem kiedy to zleciało. :roll: :D Czas pędzi jak szalony, ale w tym przypadku, to akurat bardzo się cieszę :p Najgorsza to ta bezczynność i czas oczekiwania, ale i to jest do przeżycia :lol: Łatwo mi mówić, wiem :roll: :wink: ale to naprawdę szybko minie. :D