Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
Znaczy się sprzedane M ?? :D

znaczy dzwonili, że biorą :D Sprzedane będzie jak mi kasa na konto wpłynie, bo różnie bywa :-?

No to http://img216.imageshack.us/img216/7974/cool2dw6.gif

Najważniejsze, żeby zaliczkę/zadatek ( nie wiem co lepsze) wpłacili i akt notarialny pisać z nimi :roll: a potem to luz 8)

ooo :o , właśnie się połapałam, ze to chyba przy zamawianiu twoich parapetów byłam obecna :lol: Moje tez przy okazji się zamówiły 8)

cześć Verunia :D baaardzo prawdopodobne :D Jeśli byłaś w zeszłym tygodniu na strasznym wygnajewie w małym kontenerku za krzakami z naszym wykonawcą :wink:

Miejsce i czas się zgadza. Trochę się tego kontenerka naszukałyśmy :lol:

Hej,

Fantastycznie rosnie Twoj domek! Gratuluje i trzymam kciuki za ciag dalszy!

Mam pytanie odnosnie dolnej lazienki, wlasnie o nia zapytalam na Groszkowym forum, a potem przypomnialam sobie o Twoim dziennku. Czy juz wiesz jaka kabine prysznicowa chcesz tam miec? Zaciekawila mnie bardzo ta z polokraglymi drzwiami dopychanymi do sciany, ktora prezentujesz kilka stron wczesniej.

I jeszcze jedno pytanie, w ktoryms momencie pokazujesz Twoja koze, ktora stoi na podlodze z desek. Jakie to drewno i czy bylo moze kladzione na legary?

pozdrawiam serdecznie

Dorka

Hej,

Fantastycznie rosnie Twoj domek! Gratuluje i trzymam kciuki za ciag dalszy!

dzięki :D

Mam pytanie odnosnie dolnej lazienki, wlasnie o nia zapytalam na Groszkowym forum, a potem przypomnialam sobie o Twoim dziennku. Czy juz wiesz jaka kabine prysznicowa chcesz tam miec? Zaciekawila mnie bardzo ta z polokraglymi drzwiami dopychanymi do sciany, ktora prezentujesz kilka stron wczesniej.

jeszcze nie zdecydowałam czy takie drzwi dopychane na ścianę, czy nieruchoma ściankas zklana... Pomieszczenie jest malutkie i nie chcę go pomniejszać. Jest też kwestia podłogi - chciałam teak i nie wiem jak to pogodzić z bezbrodzikowym prysznicem :-? Gdyby była tylko szklana ścianka wpoprzek łazienki a brodzik wymurowany i obłożony mozaiką, szarą jak cała łazienka, a reszta drewniana...? Jak Braza znajdzie chwilę to moze coś mi wyrysuje :D

I jeszcze jedno pytanie, w ktoryms momencie pokazujesz Twoja koze, ktora stoi na podlodze z desek. Jakie to drewno i czy bylo moze kladzione na legary?

to jest podłoga w moim obecnym mieszkaniu. Dechy sosnowe, wygladają fajne bo były 3 lata temu cyklinowane i szpary były specjalnie frezowane i wypełniane ciemniejszymi paskami. Jest na legarach, między legarami wiatr hula. Pod kozą wycinaliśmy deski i robilismy monolit betonowy. Na wierzchu jest ułożony bruk klinkierowy

Miejsce i czas się zgadza. Trochę się tego kontenerka naszukałyśmy :lol:

ja też :D a jakie wybrałaś parapety?

W obecnym domu mam takie jak ty wybrałaś , więc dla odmiany do nowego wziełam z konglomeratu białe z takimi maleńkimi jak piasek ,ciemnymi kropkami.

Też z niecierpliwością czekam na powrót GW z wakacji , bo jak nie ma GW to nikogo nie ma na budowie :evil: . Będziemy sobie GW wyrywac z rąk po powrocie :lol:

Gość Gosc_gość

Też z niecierpliwością czekam na powrót GW z wakacji , bo jak nie ma GW to nikogo nie ma na budowie :evil: . Będziemy sobie GW wyrywac z rąk po powrocie :lol:

Może im rozpiszemy grafik kiedy u kogo, Kris, słyszysz?

Jestem :D

Z tym grafikiem dobry pomysł - umieścimy na stronie i se będziemy ich rezerwować http://www.talenty.pl/emoticons/50.gif

Do mnie GW się najpierw zgłoszą :wink: (przynajmniej telefonicznie) bo ...... $$$$$ He, He.

Jestem :D

Z tym grafikiem dobry pomysł - umieścimy na stronie i se będziemy ich rezerwować http://www.talenty.pl/emoticons/50.gif

Do mnie GW się najpierw zgłoszą :wink: (przynajmniej telefonicznie) bo ...... $$$$$ He, He.

Jeszcze Błażej :D

Ciekawe co Oni na to.... Biedni tylko Ci inwestorzy, co nie bywają na Forum :wink: