Edmar70 15.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Bartolinko już bardziej po ludzku się nie da. Kompletnie nie wiedziałam jak mam to wytłumaczyć. Jedynie zdjęcia mi to obrazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 15.09.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 hehe, mi czasem też trzeba na obrazku pokazywać ; jest szansa, że wtedy zatrybię ocokaman b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 hehe, mi czasem też trzeba na obrazku pokazywać ; jest szansa, że wtedy zatrybię ocokaman b. Ja tam też typowym wzrokowcem jestem. A co do niektórych rzeczy to nawet nie wytężam umysłu, bo i tak nie zatrybię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Znaczy się sprzedane M ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ooo , właśnie się połapałam, ze to chyba przy zamawianiu twoich parapetów byłam obecna Moje tez przy okazji się zamówiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.09.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Znaczy się sprzedane M ?? znaczy dzwonili, że biorą Sprzedane będzie jak mi kasa na konto wpłynie, bo różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.09.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ooo , właśnie się połapałam, ze to chyba przy zamawianiu twoich parapetów byłam obecna Moje tez przy okazji się zamówiły cześć Verunia baaardzo prawdopodobne Jeśli byłaś w zeszłym tygodniu na strasznym wygnajewie w małym kontenerku za krzakami z naszym wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Znaczy się sprzedane M ?? znaczy dzwonili, że biorą Sprzedane będzie jak mi kasa na konto wpłynie, bo różnie bywa No to http://img216.imageshack.us/img216/7974/cool2dw6.gif Najważniejsze, żeby zaliczkę/zadatek ( nie wiem co lepsze) wpłacili i akt notarialny pisać z nimi a potem to luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.09.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kris, dokładnie, papier do podpisania u notariusza i pieniążki na konto. I wtedy odpalam klepsydrę - pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 G R A T U L A C J E !!! to tak wstępnie - imprezować będziemy jak już podpiszą i przeleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ooo , właśnie się połapałam, ze to chyba przy zamawianiu twoich parapetów byłam obecna Moje tez przy okazji się zamówiły cześć Verunia baaardzo prawdopodobne Jeśli byłaś w zeszłym tygodniu na strasznym wygnajewie w małym kontenerku za krzakami z naszym wykonawcą Miejsce i czas się zgadza. Trochę się tego kontenerka naszukałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.09.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hej, Fantastycznie rosnie Twoj domek! Gratuluje i trzymam kciuki za ciag dalszy! Mam pytanie odnosnie dolnej lazienki, wlasnie o nia zapytalam na Groszkowym forum, a potem przypomnialam sobie o Twoim dziennku. Czy juz wiesz jaka kabine prysznicowa chcesz tam miec? Zaciekawila mnie bardzo ta z polokraglymi drzwiami dopychanymi do sciany, ktora prezentujesz kilka stron wczesniej. I jeszcze jedno pytanie, w ktoryms momencie pokazujesz Twoja koze, ktora stoi na podlodze z desek. Jakie to drewno i czy bylo moze kladzione na legary? pozdrawiam serdecznieDorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.09.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 G R A T U L A C J E !!! to tak wstępnie - imprezować będziemy jak już podpiszą i przeleją dzięki, jutro się spotykamy omówić szczegóły. Przy okazji zobaczę ich przepiękny domek na sąsiedniej ulicy, który nawet kiedyś wklejałam na watku elewacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.09.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Miejsce i czas się zgadza. Trochę się tego kontenerka naszukałyśmy ja też a jakie wybrałaś parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.09.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hej, Fantastycznie rosnie Twoj domek! Gratuluje i trzymam kciuki za ciag dalszy! dzięki Mam pytanie odnosnie dolnej lazienki, wlasnie o nia zapytalam na Groszkowym forum, a potem przypomnialam sobie o Twoim dziennku. Czy juz wiesz jaka kabine prysznicowa chcesz tam miec? Zaciekawila mnie bardzo ta z polokraglymi drzwiami dopychanymi do sciany, ktora prezentujesz kilka stron wczesniej. jeszcze nie zdecydowałam czy takie drzwi dopychane na ścianę, czy nieruchoma ściankas zklana... Pomieszczenie jest malutkie i nie chcę go pomniejszać. Jest też kwestia podłogi - chciałam teak i nie wiem jak to pogodzić z bezbrodzikowym prysznicem Gdyby była tylko szklana ścianka wpoprzek łazienki a brodzik wymurowany i obłożony mozaiką, szarą jak cała łazienka, a reszta drewniana...? Jak Braza znajdzie chwilę to moze coś mi wyrysuje I jeszcze jedno pytanie, w ktoryms momencie pokazujesz Twoja koze, ktora stoi na podlodze z desek. Jakie to drewno i czy bylo moze kladzione na legary? to jest podłoga w moim obecnym mieszkaniu. Dechy sosnowe, wygladają fajne bo były 3 lata temu cyklinowane i szpary były specjalnie frezowane i wypełniane ciemniejszymi paskami. Jest na legarach, między legarami wiatr hula. Pod kozą wycinaliśmy deski i robilismy monolit betonowy. Na wierzchu jest ułożony bruk klinkierowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Miejsce i czas się zgadza. Trochę się tego kontenerka naszukałyśmy ja też a jakie wybrałaś parapety? W obecnym domu mam takie jak ty wybrałaś , więc dla odmiany do nowego wziełam z konglomeratu białe z takimi maleńkimi jak piasek ,ciemnymi kropkami. Też z niecierpliwością czekam na powrót GW z wakacji , bo jak nie ma GW to nikogo nie ma na budowie . Będziemy sobie GW wyrywac z rąk po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.09.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Też z niecierpliwością czekam na powrót GW z wakacji , bo jak nie ma GW to nikogo nie ma na budowie . Będziemy sobie GW wyrywac z rąk po powrocie Może im rozpiszemy grafik kiedy u kogo, Kris, słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.09.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Też z niecierpliwością czekam na powrót GW z wakacji , bo jak nie ma GW to nikogo nie ma na budowie . Będziemy sobie GW wyrywac z rąk po powrocie Może im rozpiszemy grafik kiedy u kogo, Kris, słyszysz? Jestem Z tym grafikiem dobry pomysł - umieścimy na stronie i se będziemy ich rezerwować http://www.talenty.pl/emoticons/50.gif Do mnie GW się najpierw zgłoszą (przynajmniej telefonicznie) bo ...... $$$$$ He, He. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.09.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jestem Z tym grafikiem dobry pomysł - umieścimy na stronie i se będziemy ich rezerwować http://www.talenty.pl/emoticons/50.gif Do mnie GW się najpierw zgłoszą (przynajmniej telefonicznie) bo ...... $$$$$ He, He. Jeszcze Błażej Ciekawe co Oni na to.... Biedni tylko Ci inwestorzy, co nie bywają na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 piękny! a może kremowy przejdzie? o, taki? http://images5.fotosik.pl/218/0325b444fd5ba098.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts