agakz 17.09.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Jasia, piękne to, ale gdzie tam... Dziecko, mimo że duże teoretycznie, smaruje kanapę wszystkim, łącznie z Nutellą. Teraz mam granatowy wypoczynek i na nim dla odmiany widać jasne plamy No wiem, że brud trzeba czyścić a nie maskować, ale zwariowałabym z takim jasnym. Zielony kolor za mną chodzi: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/20426105_z2238229x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.09.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam, Śledzę od dłuższego czasu Wasze losy na forum. Bardzo podobają mi się Wasze dzienniki i najprawdopodobniej też skuszę się i zaprowadzę taki wątek . My chcemy zacząć budowę na wiosnę i szukamy wykonawcy. Dzwoniłłam do waszego GW w zeszłym tygodniu i zaproponował spotkanie po powrocie z wakacji (teoretycznie w tym tygodniu) w związku z tym mam pytanie, kiedy dokładnie wraca wasz GW? Chciałabym wiedzieć kiedy mogę się wpisać do grafiku Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.09.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam, Śledzę od dłuższego czasu Wasze losy na forum. Bardzo podobają mi się Wasze dzienniki i najprawdopodobniej też skuszę się i zaprowadzę taki wątek . My chcemy zacząć budowę na wiosnę i szukamy wykonawcy. Dzwoniłłam do waszego GW w zeszłym tygodniu i zaproponował spotkanie po powrocie z wakacji (teoretycznie w tym tygodniu) w związku z tym mam pytanie, kiedy dokładnie wraca wasz GW? Chciałabym wiedzieć kiedy mogę się wpisać do grafiku Pozdrawiam Magda Witaj Masz bardzo ładny domek w awatarku . Coś tak koło środy wraca... czyli dzisiaj? Załóż dziennik, bo później wiele szczegółów umyka z pamięci. Poza tym lubię czytać cudze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witaj Masz bardzo ładny domek w awatarku . Coś tak koło środy wraca... czyli dzisiaj? Załóż dziennik, bo później wiele szczegółów umyka z pamięci. Poza tym lubię czytać cudze dzienniki Dzięki, dałam ujęcie z tej ładniejszej strony , domek z przodu nie wygląda juz tak okazale. Co do dziennika, obawiam się tego, gdyz nie ma specjalnych zdolności pisarskich (umysł ścisły zdecydowanie) , ale kusi mnie, kusi. Dzięki za info o GW, w takim razie czekam aż się odezwie (od dzisiaj). Fajnie, że macie juz kupca na aktualny domek, my też będziemy sprzedawać mieszkanie, żeby mieć za co dokończyć budowę i chciałabym żeby poszło tak sprawnie jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dobrze że GW odpocznie na tych wakacjach bo cos pracowite dni się zblizają . Moze pojedziedziemy na lotnisko całą grupa powitac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.09.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No to ja proponuję tu zamieścić grafik dla GW: http://www.notatnik.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Jasia, piękne to, ale gdzie tam... Dziecko, mimo że duże teoretycznie, smaruje kanapę wszystkim, łącznie z Nutellą. Teraz mam granatowy wypoczynek i na nim dla odmiany widać jasne plamy No wiem, że brud trzeba czyścić a nie maskować, ale zwariowałabym z takim jasnym. Zielony kolor za mną chodzi: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/20426105_z2238229x.jpg kiedyś namówiłam Rodziców na jasny, miodowy wypoczynek - miało się to dobrze zmywać i czyścić, ale było tak tylko do czasu - po paru latach prezentuje się nieciekawie więc dla mnie jasne też raczej odpadają - ta zieleń bardzo ładna, brąz tez lubię i bordo, ale wzory też, więc duże pole do popisu, byle wszystko jakoś zgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Może tu Aga znajdziesz coś ciekawego dla Się: http://www.etap-sofa.pl/main.htm Celt kupił ( lub zamierza kupić) te sofy, nasz GW, no i ja też zamierzam Całkiem fajne i mi się zdaje, że lepsze jakościowo niż np. Mebelplast i w przyzwoitej cenie w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.09.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dobrze że GW odpocznie na tych wakacjach bo cos pracowite dni się zblizają . Moze pojedziedziemy na lotnisko całą grupa powitac ? to by było niezłe jak by nas wszystkich zobaczyli na lotnisku z goździkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.09.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 kiedyś namówiłam Rodziców na jasny, miodowy wypoczynek - miało się to dobrze zmywać i czyścić, ale było tak tylko do czasu - po paru latach prezentuje się nieciekawie więc dla mnie jasne też raczej odpadają - ta zieleń bardzo ładna, brąz tez lubię i bordo, ale wzory też, więc duże pole do popisu, byle wszystko jakoś zgrać no właśnie Czekam na ostateczne zdjątka Twoich kolorów na ścianach bo masz takie bardzo w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.09.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Może tu Aga znajdziesz coś ciekawego dla Się: http://www.etap-sofa.pl/main.htm Celt kupił ( lub zamierza kupić) te sofy, nasz GW, no i ja też zamierzam Całkiem fajne i mi się zdaje, że lepsze jakościowo niż np. Mebelplast i w przyzwoitej cenie w dodatku. wiesz, dla mnie to one jakoś z fotelem stomatologicznym się kojarzą... ale jak przyjdzie co do czego to będę miałą nad czym mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.09.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 jeszcze oczywiście ten, ale o cenie nawet staram się nie myśleć:http://www.vinotti.pl/pow.php?co=1181549406_sand%20storm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Może tu Aga znajdziesz coś ciekawego dla Się: http://www.etap-sofa.pl/main.htm Celt kupił ( lub zamierza kupić) te sofy, nasz GW, no i ja też zamierzam Całkiem fajne i mi się zdaje, że lepsze jakościowo niż np. Mebelplast i w przyzwoitej cenie w dodatku. wiesz, dla mnie to one jakoś z fotelem stomatologicznym się kojarzą... ale jak przyjdzie co do czego to będę miałą nad czym mysleć Mnie też się z tym kojarzy, oczywiście ten model Chillout co Celt i GW mają/mieli na oku Nam pasuje narożnik + fotele z serii Mateo i sofa + fotel z serii Felix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 kiedyś namówiłam Rodziców na jasny, miodowy wypoczynek - miało się to dobrze zmywać i czyścić, ale było tak tylko do czasu - po paru latach prezentuje się nieciekawie więc dla mnie jasne też raczej odpadają - ta zieleń bardzo ładna, brąz tez lubię i bordo, ale wzory też, więc duże pole do popisu, byle wszystko jakoś zgrać no właśnie Czekam na ostateczne zdjątka Twoich kolorów na ścianach bo masz takie bardzo w moim typie żółtko też? zdaje się, że już definitywnie skończyli malowanie, więc niebawem je pokażę te skórzane sofy dla mnie zbyt nowoczesne, ale Twoja ostatnia propozycja miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Może tu Aga znajdziesz coś ciekawego dla Się: http://www.etap-sofa.pl/main.htm Mogę również polecić meble z ETAPU, rok temu kupilismy zestaw typu MEANDER, fajny jest mozna sobie dowolnie konfigurować te części http://www.meble.pl/produkt/pl/30148/ Oglądać i testować meble Etapu można w Top Meble w Komornikach, albo na Szczawnickiej i tam ostatecznie kupiliśmy (lepszy rabat). Mieliśmy nawet niemiłą niespodziankę, mianowicie po 2 miesiącach sporadycznego używania (sofa jest w salonie i rozkładamy ją jak chcemy pooglądać na leżąco TV), myśląc naiwnie, że łóżko to łóżko i można po nim chodzić... nadepnęłam na podgłowek(.... tą część pod głową) i hmm pękła. Po 3-4 tygodniach dostaliśmy z fabryki nową część, pan grzecznie zapytał czy poradzimy sobie sami z wymianą czy mają przyjechać i zrobić (4 śrubki do przykręcenia). Międzyczasie, zdąrzyłam "po raz drugi" do nich zadzwonić (dłużyło mi się) i... ku naszemu zdziwieniu po jakimś czasie dostaliśmy "po raz drugi" nowy podgłóweczek. (czyżbym przez telefon była taka ostra ??), więc mam zapasowy. Chciałam to napisać, żebyście wiedzieli, że nie ma większego problemu z reklamacjami w tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.09.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Może tu Aga znajdziesz coś ciekawego dla Się: http://www.etap-sofa.pl/main.htm Mogę również polecić meble z ETAPU, rok temu kupilismy zestaw typu MEANDER, fajny jest mozna sobie dowolnie konfigurować te części http://www.meble.pl/produkt/pl/30148/ Oglądać i testować meble Etapu można w Top Meble w Komornikach, albo na Szczawnickiej i tam ostatecznie kupiliśmy (lepszy rabat). Mieliśmy nawet niemiłą niespodziankę, mianowicie po 2 miesiącach sporadycznego używania (sofa jest w salonie i rozkładamy ją jak chcemy pooglądać na leżąco TV), myśląc naiwnie, że łóżko to łóżko i można po nim chodzić... nadepnęłam na podgłowek(.... tą część pod głową) i hmm pękła. Po 3-4 tygodniach dostaliśmy z fabryki nową część, pan grzecznie zapytał czy poradzimy sobie sami z wymianą czy mają przyjechać i zrobić (4 śrubki do przykręcenia). Międzyczasie, zdąrzyłam "po raz drugi" do nich zadzwonić (dłużyło mi się) i... ku naszemu zdziwieniu po jakimś czasie dostaliśmy "po raz drugi" nowy podgłóweczek. (czyżbym przez telefon była taka ostra ??), więc mam zapasowy. Chciałam to napisać, żebyście wiedzieli, że nie ma większego problemu z reklamacjami w tej firmie. Dzięki za info. Dobrze, że po ludzku podchodzą do reklamacji - bo wiadomo zdarzyć się mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.09.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A propos GW wysłałem do nich maila i to automatyczna odpowiedź: Szanowni Państwo, pragniemy poinformować, że w dniach 11 - 18 września 2008 r. jesteśmy na urlopie. Na Państwa e-mail odpowiemy niezwłocznie po powrocie. Z pozdrowieniami, Czyli do jutra ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.09.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Czyli do jutra ich nie ma gdyby wiedzieli ile osób za nimi tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 18.09.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja w kwestii drzewa, gdzieś pisałaś, że za długa to Ty niestety nie jesteś (albo stety ), bardzo przepraszam, że Ci wypominam . A jak Twoi sąsiedzi roślejsi są i jakiś tak 2 i pół metra mają, to mogą w to drzewo jednakoż przyrąbać . A teraz ja mam prośbę, bo trochę jednak nie zrozumiałam wypowiedzi - wyjaśnij prostymi słowy: to Ty chcesz żeby wycięli, czy nie chcesz, żeby wycięli? b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.09.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja w kwestii drzewa, gdzieś pisałaś, że za długa to Ty niestety nie jesteś (albo stety ), bardzo przepraszam, że Ci wypominam . A jak Twoi sąsiedzi roślejsi są i jakiś tak 2 i pół metra mają, to mogą w to drzewo jednakoż przyrąbać . A teraz ja mam prośbę, bo trochę jednak nie zrozumiałam wypowiedzi - wyjaśnij prostymi słowy: to Ty chcesz żeby wycięli, czy nie chcesz, żeby wycięli? b. Mi drzewo nie przeszkadzało i nie ja zaczęłam robić aferę. Sąsiedzi jacyś dziwni albo im tv wyłączyli, nie wiem, donoszą do urzędu, że gałęzie wystają itp. Ale jak ja mam mieć stale problemy bo listek albo gałązka to niech se wytną Tylko władze z kolei nie chcą. Ta radna chyba się nudzi Reasumując prostymi słowy: WSZYSTKO MI JEDNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts