agakz 21.09.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 mi się bardzo podobają te sztachety są dość szerokie i będą pasować do bajbulców do czego Aniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 mi się bardzo podobają te sztachety są dość szerokie i będą pasować do bajbulców do czego Aniu??? bajbulce = kamloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.09.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 mi się bardzo podobają te sztachety są dość szerokie i będą pasować do bajbulców do czego Aniu??? bajbulce = kamloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Aga Na którym kanale ten nowy program w Cyfrze ?? bo się chyba przerzucę z TVN Turbo a moja żoneczka z TVN Style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.09.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Aga Na którym kanale ten nowy program w Cyfrze ?? bo się chyba przerzucę z TVN Turbo a moja żoneczka z TVN Style u mnie na 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Aga Na którym kanale ten nowy program w Cyfrze ?? bo się chyba przerzucę z TVN Turbo a moja żoneczka z TVN Style u mnie na 81 To idę oglądać .... o rany bajeczka Sąsiedzi leci kultowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.09.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Aga Na którym kanale ten nowy program w Cyfrze ?? bo się chyba przerzucę z TVN Turbo a moja żoneczka z TVN Style u mnie na 81 To idę oglądać .... o rany bajeczka Sąsiedzi leci kultowe jak najbardziej w temacie wykończeniowo-remontowym http://www.nostalgia.pl/~nostalgia/fotki/sasiedzi/info.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Aga Na którym kanale ten nowy program w Cyfrze ?? bo się chyba przerzucę z TVN Turbo a moja żoneczka z TVN Style u mnie na 81 To idę oglądać .... o rany bajeczka Sąsiedzi leci kultowe jak najbardziej w temacie wykończeniowo-remontowym http://www.nostalgia.pl/~nostalgia/fotki/sasiedzi/info.gif nie wzięłabym ich na swoją budowę nawet jakby mi dapłacali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 rozumiem, że z trzech stron jest ten mur ze sztachetami a z czwartej brama wjazdowa? jeżeli tak to myślę, że z jednej strony może być kute ogrodzenie z bramą - najlepiej z murkiem z kamieni a drewniane sztachety z kamieniami też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.09.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 rozumiem, że z trzech stron jest ten mur ze sztachetami a z czwartej brama wjazdowa? jeżeli tak to myślę, że z jednej strony może być kute ogrodzenie z bramą - najlepiej z murkiem z kamieni a drewniane sztachety z kamieniami też ładne dokładnie to jest tak: działka narożnikowa, od sąsiada z boku i z tyłu jest siatka. Od głównej drogi mur z fosą a od bocznej, ślepej uliczki na razie płot i ma być brama. Chcemy tam mur jak z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 23.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 wracając do tematu sztachetek, to myślałam o czymś takim: http://img140.imageshack.us/img140/4420/plotdrewno2tv3.jpg tylko w kolorze zbliżonym do naszego baardzo ciemnego orzecha na nadbitce co myślicie? Ale mi się to podoba ...olalallalala..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.09.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Edyta, Ty poważnie, czy żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Edyta, Ty poważnie, czy żartujesz? No nie... pewnie że poważnie. nawet sobie wydrukowałam na wzór. Wczoraj przy kolacji omawialiśmy możliwość zrobienia takiego ogrodzenia. Buś ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.09.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Edyta, Ty poważnie, czy żartujesz? No nie... pewnie że poważnie. nawet sobie wydrukowałam na wzór. Wczoraj przy kolacji omawialiśmy możliwość zrobienia takiego ogrodzenia. Buś ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.09.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Pytałam na wątku o przedpokojach, ale mnie olali. Nie bądźcie wiśnie, doradźcie zagrypionej koleżance Oto przedpokój: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/20486600_bpuba4jwuqhldipjix.jpg CO JEST NA ŚCIANIE? Tynk strukturalny? Tynk - trawertyn? Przecierka? Tu są wzory różnych technik http://sklep.cameleo.poznan.pl/p,pl,3,anticco.html Przy okazji szykam tez takich kamiennych, myszowatych płytek podłogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.09.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej Mi to raczej wygląda na Sandstone SA 2/1kg http://sklep.cameleo.poznan.pl/photo/_karta_kolorow/podglad/sandstone_4.jpg lub SA 9/1kg http://sklep.cameleo.poznan.pl/photo/_karta_kolorow/podglad/sandstone_2.jpg i te kolory są zależne od oświetlenia ale ten wzór obstawiam na 99% przynajmniej na moje oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.09.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zdjęcie jest małe, ale wygląda mi trochę jakby ten tynk taki dziurawy był, jak trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 24.09.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 (...) Ostatnie jesienne foty naszego starego ogrodu, bo to ostatnia jesień... (...) Aga, a potem już koniec świata??? ło, matko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.09.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 bartolinka, być może Nie wiem jak nowa włascicielka zajmie się ogrodem, może go wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Hej, Cieszę się, że kontakt się przydał Mam nadzieję, że robotę dobrze wykona, bo inaczej będzie mi głupio - odpukać w niemalowane. A ten tynk nieładny oj nieładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts