Gość 08.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Skoro u ciebie są juz parapety zamontowane to może i u mnie też? Kurcze, musze to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.10.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Skoro u ciebie są juz parapety zamontowane to może i u mnie też? Kurcze, musze to sprawdzic No, może taka mała niespodzianka, jak u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 08.10.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hehe, koleżanka czuje się pozdrowiona i kiedy tylko będzie miała kafel w ręku (a to trudne było znaleźć jakiś sklep w W-wie z tymi oto kaflami) to się podzieli zdjęciami. Koleżanka też ma mętlik w głowie i też myśli co by pasowało i się pociesza, że może te bazowe w kwiatki się w oczy nie rzucają drastycznie . A poza tym koleżankę rzuca stylistycznie od zebrano, przez travenę/mogano, sublime, euforię i trenzę do sonaty i liryki (przez kilka innych jeszcze). Ostatnie z wymienionych aktualnie na prowadzeniu i jak znam życie to pewnie tylko do jutra, kiedy kafle zobaczy na żywo. I jeszcze koleżanka uprzejmie donosi, że zerżnęła Twój pomysł na kabinę, bo jej cudnie pasuje do wszystkiego. I koleżanka pozdrawia i wspiera w dalszych (bezowocnych póki co) poszukiwaniach ideału . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.10.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hehe, koleżanka czuje się pozdrowiona i kiedy tylko będzie miała kafel w ręku (a to trudne było znaleźć jakiś sklep w W-wie z tymi oto kaflami) to się podzieli zdjęciami. Koleżanka też ma mętlik w głowie i też myśli co by pasowało i się pociesza, że może te bazowe w kwiatki się w oczy nie rzucają drastycznie . A poza tym koleżankę rzuca stylistycznie od zebrano, przez travenę/mogano, sublime, euforię i trenzę do sonaty i liryki (przez kilka innych jeszcze). Ostatnie z wymienionych aktualnie na prowadzeniu i jak znam życie to pewnie tylko do jutra, kiedy kafle zobaczy na żywo. I jeszcze koleżanka uprzejmie donosi, że zerżnęła Twój pomysł na kabinę, bo jej cudnie pasuje do wszystkiego. I koleżanka pozdrawia i wspiera w dalszych (bezowocnych póki co) poszukiwaniach ideału . b. taaa, a ja tej kabiny raczej mieć nie będę wiesz, ludzie niebudujący nie zrozumieliby naszych rozmów... Znajomi pytają jak na budowie, ale oczekują odpowiedzi jak na how are you? A nie długich wywodów o dylematach z płytką albo parkiecikiem, albo odcieniem farby JAK DOBRZE ŻE JEST FORUM Normalnie jak koło AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Skoro u ciebie są juz parapety zamontowane to może i u mnie też? Kurcze, musze to sprawdzic No, może taka mała niespodzianka, jak u mnie? niestety niespodzianki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.10.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Skoro u ciebie są juz parapety zamontowane to może i u mnie też? Kurcze, musze to sprawdzic No, może taka mała niespodzianka, jak u mnie? niestety niespodzianki nie było czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 gratuluję rurek, koparki i zieleniny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.10.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 gratuluję rurek, koparki i zieleniny! dziękuję zieleninę czuję dzis w krzyżu... Jak przeprowadzka? Gdzie fotki nowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.10.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 gratuluję rurek, koparki i zieleniny! dziękuję zieleninę czuję dzis w krzyżu... Jak przeprowadzka? Gdzie fotki nowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 wrażenia wkrótce (oczywiście pozytywne!) a fotki aktualne być nie mogą, bo kartonowy sajgon w pełni ale jakieś tam wkleję niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 21.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Aga, czy tynki wewnętrzne robili wam w ramach GW? Rozglądam sie za ekipą do tynków i na razie kiepsko mi idzie.Tempo waszej budowy jest super, sama nie mogę sie doczekać dalszych postępów u nas.pozdrMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.10.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Aga, czy tynki wewnętrzne robili wam w ramach GW? Rozglądam sie za ekipą do tynków i na razie kiepsko mi idzie. tynki wewnętrzne robili nam w ramach GW ci sami murarze co murowali ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 bardzo ładna barierka! delikatna i wielce ozdobna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No ladnie zasuwacie. Krzaczki, te rzeczy. My o ogrodzie nawet nie myslimy teraz. Slusarza czy innego wykonace do tej barierki znalazlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.10.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No ladnie zasuwacie. Krzaczki, te rzeczy. My o ogrodzie nawet nie myslimy teraz. Slusarza czy innego wykonace do tej barierki znalazlas? wiesz, te krzaczki, to takie przerywniki rozrywkowe. Ślusarza jeszcze nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.10.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 bardzo ładna barierka! delikatna i wielce ozdobna! no, dzięki w imieniu jej właściciela czyli pana który podał mi błędne namiary na wykonawcę W prostocie jej urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.10.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aga, ale ładne parapety wybraliscie Zwłaszcza, zę takie same jak nasze Yellow Rock wychodzi naprawdę ładnie z ciemnymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.10.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aga, ale ładne parapety wybraliscie Zwłaszcza, zę takie same jak nasze Yellow Rock wychodzi naprawdę ładnie z ciemnymi oknami Szczerze mówiąc nie podobała mi sie próbka w AMB, tylko Wasze zdjęcie zamontowanego parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Maja slicznie sie prezentuje na galowo - gratulacje dla pełnoprawnej pierwszoklasistki:)No i zazdroszczę koncepcji, nawet czasem ich nadmiaru, ja mam nieustanny mętlik w głowie i poczucie, że ciągle z czymś jestem do tyłu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.10.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Maja slicznie sie prezentuje na galowo - gratulacje dla pełnoprawnej pierwszoklasistki:) No i zazdroszczę koncepcji, nawet czasem ich nadmiaru, ja mam nieustanny mętlik w głowie i poczucie, że ciągle z czymś jestem do tyłu:/ Dzięki choć pierwszoklasistka twierdzi, że chce do przedszkola, bo za dużo nauki Co do koncepcji to własnie, ten nadmiar powoduje mętlik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts