agakz 03.11.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej Tam gdzie jest ta linia przerywana jaka tam jest wysokość ?? Cześć Kris, dawno Cię nie widziałam, tam jest 220 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej Tam gdzie jest ta linia przerywana jaka tam jest wysokość ?? Cześć Kris, dawno Cię nie widziałam, tam jest 220 cm Ech, za dużo się pracuje taki okres w IT - mało czasu na muratora. Wracając do tematu to wysokość wystarczająca, bo się obawiałem o część męską korzystającą z ustępu, że będą głową się opierać o sufit (skos), ale w takim razie jest wszystko ok. Jedno małe ale - po otwarciu drzwi do łazienka nie będzie wyglądać na przestronną. Można zastosować pewien wybieg i wstawić na drzwi szafki na prysznicu lustro, ale efekt może być niewystarczający. Można też zlikwidować tą szafkę (lustro dać na ściankę od prysznica) i zrobić ją bardziej poziomą na całej szerokości ściany pod umywalkami - tak przynajmniej u mnie będzie, bo miejsca na szafki pionowe raczej nie ma. Jak już koniecznie chcesz szafkę pionową to może wstawić ją na ścianę między prysznic i wannę. Szafka nie powinna przeszkadzać w tym wariancie drzwi od prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.11.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 już mi właśnie Bartolinka zwróciła uwagę na usytuowanie kibelka O szafce tam gdzie piszesz też myślałam. Lustro poziome na całej ścianie nad umywalkami kojarzy mi się silnie z łazienką rodziców z lat osiemdziesiątych... Łazienka będzie w białych płytkach, z oknem od południa, mam nadzieję, że jasna. Od wejścia nie będzie wielka, ale jak staniesz na srodku to powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.11.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dobra, nie czytałam dokładnie. szafki na całej długości. Jest taka opcja choć wolałabym blacik z mozaiki bez szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 już mi właśnie Bartolinka zwróciła uwagę na usytuowanie kibelka O szafce tam gdzie piszesz też myślałam. Lustro poziome na całej ścianie nad umywalkami kojarzy mi się silnie z łazienką rodziców z lat osiemdziesiątych... Łazienka będzie w białych płytkach, z oknem od południa, mam nadzieję, że jasna. Od wejścia nie będzie wielka, ale jak staniesz na srodku to powinno byc ok Najważniejsze jest pierwsze wrażenie niestety My niestety ze względów funkcjonalno-estetycznych musieliśmy zrezygnować z bidetu - a tak chciałem go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.11.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Normalnie mi brakuje jednej ściany bez skosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.11.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Normalnie mi brakuje jednej ściany bez skosu Było budować "kostkę" - nie było by skosów Ciekawe jak byś się u nas gimnastykowała, u nas są 2 ściany ze skosami - w tym jedna ze skosem koszowym Musisz wypracować kompromis niestety - wszystkiego mieć nie można idę nyny - dobranoc http://www.talenty.pl/emoticons/65.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.11.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Normalnie mi brakuje jednej ściany bez skosu Było budować "kostkę" - nie było by skosów Ciekawe jak byś się u nas gimnastykowała, u nas są 2 ściany ze skosami - w tym jedna ze skosem koszowym Musisz wypracować kompromis niestety - wszystkiego mieć nie można idę nyny - dobranoc http://www.talenty.pl/emoticons/65.gif Witam o poranku Kostki nie mogłam bo mi plan nie pozwolił. Wasza łazienka chyba jest ździebko większa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 niezły kożuszek! i jak szybko uszyty ! łał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No, Panowie poszli jak burza. To jaki będzie kolor elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.11.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 niezły kożuszek! i jak szybko uszyty ! łał! oby tylko nie był dziurawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.11.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No, Panowie poszli jak burza. To jaki będzie kolor elewacji? oj, nie dręcz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.11.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Zdjęcie z galerii domu prefabrykowanego sebseka. Super dom - polecam album: http://picasaweb.google.pl/sebsek/Budowa# http://lh5.ggpht.com/_kxOHv0pynO0/SLJH1SkVLgI/AAAAAAAAB7U/1Jmp6MzayBc/s400/20080824336.jpg tu jest wanna pod skosem i ścianka równo 1 metr. Właściciel mówi, że nie ma problemu z uzywaniem wanny To było do tematu ustawienia górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 faktycznie - piękny dom! może właściciel wchodzi do wanny w miejscu, gdzie jet okno? żartuję!, myślę, że będzie spoko PS. a ten skos taki sam jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.11.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 faktycznie - piękny dom! może właściciel wchodzi do wanny w miejscu, gdzie jet okno? żartuję!, myślę, że będzie spoko PS. a ten skos taki sam jak u Was? u nich jest 1m scianka i 40 stopni dach a u nas 1,2m ścianka i 42 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no to spox decyzja łazienkowa już podjęta rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.11.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no to spox decyzja łazienkowa już podjęta rozumiem? żartujesz ? My z koleżanką Bartolinka na boku już z 10 wersji przerobiłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ożesz! dobrze, że mam podłużną łazienkę, nie było miejsca na 10 wersji na szczęście właściwie każda z zaprezentowanych ma plusy i minusy - niestety, decyzję będziesz musiała podjąć Ty współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.11.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ożesz! dobrze, że mam podłużną łazienkę, nie było miejsca na 10 wersji na szczęście właściwie każda z zaprezentowanych ma plusy i minusy - niestety, decyzję będziesz musiała podjąć Ty współczuję dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.11.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 mam zapisane takie zdjęcie łazienki, oczywiście nie mam pojęcia skąd ono http://images48.fotosik.pl/27/e37851bf1acf29e9.jpg Chodzi o szafki za lustrami. Wnęka pod akurat nie jest mi niezbędna, bo będzie blacik z mozaiki. Nawet znalazłam szafki tego typu: http://www.mags.pl/?a=pokaz&kategoria=&podkategoria=&producent=49&kl=1 alternatywą jest szafka gdzies z boku, z dala od umywalek, bo nie chcemy szuflad pod blatem. Pytanie co bedzie wygodniejsze - uchylanie lustra czy odwracanie sie do szafki umieszczonej gdzieś dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts