Jasia 06.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ożesz! dobrze, że mam podłużną łazienkę, nie było miejsca na 10 wersji na szczęście właściwie każda z zaprezentowanych ma plusy i minusy - niestety, decyzję będziesz musiała podjąć Ty współczuję dzięki za wsparcie zawsze do usług! nie no serio - masakra z tymi wyborami PS. myślę, że wygodniej otwierać szafkę z lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nie no serio - masakra z tymi wyborami PS. myślę, że wygodniej otwierać szafkę z lustrem dzięki, jeszcze muszę u męża zatwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no przeca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 06.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ożesz! dobrze, że mam podłużną łazienkę, nie było miejsca na 10 wersji na szczęście no, Jasia, uwierz, że dałoby się z Twojej łazienki te 10 wersji zrobić ; a nawet więcej , bo nam wyszło coś z 15 ustawień . I każde jest świetne !!! b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 gdzie?! u mnie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 06.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no pewnie Jasia , nawet w Twojej podłużnej łazience z 15 wersji byśmy z Agą wyczarowały; tak nam dobrze szło przestawianie mebli i sanitariatów u Agi, że teraz żadna łazienka nie jest dla nas nie do okiełznania . Aga, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.11.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no pewnie Jasia , nawet w Twojej podłużnej łazience z 15 wersji byśmy z Agą wyczarowały; tak nam dobrze szło przestawianie mebli i sanitariatów u Agi, że teraz żadna łazienka nie jest dla nas nie do okiełznania . Aga, prawda? si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.11.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 bo my takie dziewczyny z fantazją jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.11.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Zaakceptowana przez męża wersja n-ta http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/21776718_lazienka_gorna.jpg już nie wklejam w dzienniku, bo zdaje się, że troszkę za dużo tam tych wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.11.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Teraz mi trzeba kogoś dobrego do zabudowy g-k i sufitów przy okazji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no pewnie Jasia , nawet w Twojej podłużnej łazience z 15 wersji byśmy z Agą wyczarowały; tak nam dobrze szło przestawianie mebli i sanitariatów u Agi, że teraz żadna łazienka nie jest dla nas nie do okiełznania . Aga, prawda? si artystki a propos ostatniej wersji - nie za daleko od kibelka do umywalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 07.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a propos ostatniej wersji - nie za daleko od kibelka do umywalek? A co, przewidujesz taką ostrą parapetówę że ktoś będzie musiał korzystać jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.11.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a propos ostatniej wersji - nie za daleko od kibelka do umywalek? A co, przewidujesz taką ostrą parapetówę że ktoś będzie musiał korzystać jednocześnie? Jasia, rozwiń myśl proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ładnie Podoba mi się I przestrzennie i w ogóle tak ładnie poukładane. Ciekawe czy na tym stanie, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.11.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ładnie Podoba mi się I przestrzennie i w ogóle tak ładnie poukładane. Ciekawe czy na tym stanie, hehe oj, sama chciałabym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a propos ostatniej wersji - nie za daleko od kibelka do umywalek? A co, przewidujesz taką ostrą parapetówę że ktoś będzie musiał korzystać jednocześnie? Jasia, rozwiń myśl proszę no tam jest chyba ponad dwa metry, to trochę trzeba iść nie? czepiam się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.11.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a propos ostatniej wersji - nie za daleko od kibelka do umywalek? A co, przewidujesz taką ostrą parapetówę że ktoś będzie musiał korzystać jednocześnie? Jasia, rozwiń myśl proszę no tam jest chyba ponad dwa metry, to trochę trzeba iść nie? czepiam się? mówisz, że to nadmiar ruchu jak przejdę 2 metry umyć rączki po siusianiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 07.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Grunt że kibelek blisko wejścia, nie trzeba za potrzebą pędzić przez całą łazienkę Podoba mi się ten ostatni układ, jest przestronnie i do wszystkiego dobry dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 mówisz, że to nadmiar ruchu jak przejdę 2 metry umyć rączki po siusianiu ? no tak, czepiam się choć ja zawsze miałam blisko, albo po drodze ile to zdrowotnych plusów ma taka łazienka, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 07.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 hmmm, Jasia ma rację , przejrzałam wszystkie nasze projekty (tak, nie bójmy się tego słowa ) i wyszło mi, ze jedynie wariant z kibelkiem albo umywalkami na środku łazienki wchodzi w grę. Inaczej to już się naprawdę nie da . Aga, przemyśl to! b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts