Jasia 13.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ładne nawet mogły być ciemniejsze, co? czy świeże znaczy ciemniejsze? to wtedy jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.11.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ładne nawet mogły być ciemniejsze, co? czy świeże znaczy ciemniejsze? to wtedy jest git dzięki jeszcze nie wiem w jakim kierunku będzie ewoluował kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.11.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No piknie kolorek ładny wyszedł teraz to już firanki powiesić i mieszkać hehe, z zewnątrz tak wygląda, od środka nie polecam ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 13.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 (...)jeszcze nie wiem w jakim kierunku będzie ewoluował kolor WE WŁAŚCIWYM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.11.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 (...)jeszcze nie wiem w jakim kierunku będzie ewoluował kolor WE WŁAŚCIWYM!!! JEDYNYM SŁUSZNYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 14.11.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Bardzo fajne parapety.A kolory elewacji na każdym zdjęciu inne. Jednak jak dużo od słońca zależy, hehe i pewnie od aparatu, od monitora. Ach, a ja sie pochwalę. Dostaliśmy w końcu mapki od geodety i możemy działać dalej. I w końcu zaczęłam pisać dziennik.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.11.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Bardzo fajne parapety. A kolory elewacji na każdym zdjęciu inne. Jednak jak dużo od słońca zależy, hehe i pewnie od aparatu, od monitora. Ach, a ja sie pochwalę. Dostaliśmy w końcu mapki od geodety i możemy działać dalej. I w końcu zaczęłam pisać dziennik. Pozdrawiam Gratuluję, już czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Bardzo ładna elewacja super że zdecydowałaś się na dwa kolory efekt końcowy super bardzo elegancki no a rynny spustowe niezły patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.11.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Bardzo ładna elewacja super że zdecydowałaś się na dwa kolory efekt końcowy super bardzo elegancki no a rynny spustowe niezły patent dziękuję patent na rury by bobowa budowniczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.11.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Fajnie że zdązyłaś z elewacją przed chłodem Mnie się chyba nie uda a może będzie jeszcze kilka ciepłych dni znaczy się powyżej 5 stopni to by chłopaki klej i siatkę naciągnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.11.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Fajnie że zdązyłaś z elewacją przed chłodem Mnie się chyba nie uda a może będzie jeszcze kilka ciepłych dni znaczy się powyżej 5 stopni to by chłopaki klej i siatkę naciągnęli Może się uda, byłoby dobrze zaciągnąć... w sumie jakby się spięli w czasie to to szybciutko idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.11.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 bardzo ładnie wszystko się świetnie komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.11.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 bardzo ładnie wszystko się świetnie komponuje Dziękuję Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Mi też się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 17.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Co się stało z marmuritem? Źle położyli? Tynki wyszły super, a dół pewnie da się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.11.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Co się stało z marmuritem? Źle położyli? Tynki wyszły super, a dół pewnie da się poprawić nie wiem, było już jednak zimno i wilgotno.... z tego co wiem to tego się nie poprawia, tylko klej jeszcze raz i nowa warstwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 20.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 nauczeni przykładem naszych sąsiadów tu gdzie mieszkamy teraz, od razu zrezygnowaliśmy z marmuritu na korzyść tynku w ciemnym kolorze i tak jak niestety większość sąsiadów po kilku latach ma już drugą warstwę "kamyczków"(robiły się takie jakby purchle, odparzenia i odpadało mniejszymi lub większymi płatkami) lub zdążyli sie wściec i położyć klinkier, tak nasz tynk wygląda całkiem całkiem, nie nie odłazi itpw nowym domu zdecydowanie będzie takie rozwiązanie, tak samo jak nie będzie płytek na tarasie i piaskowca na schodach zewn (przetestowane na sobie)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.11.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 nauczeni przykładem naszych sąsiadów tu gdzie mieszkamy teraz, od razu zrezygnowaliśmy z marmuritu na korzyść tynku w ciemnym kolorze i tak jak niestety większość sąsiadów po kilku latach ma już drugą warstwę "kamyczków"(robiły się takie jakby purchle, odparzenia i odpadało mniejszymi lub większymi płatkami) lub zdążyli sie wściec i położyć klinkier, tak nasz tynk wygląda całkiem całkiem, nie nie odłazi itp w nowym domu zdecydowanie będzie takie rozwiązanie, tak samo jak nie będzie płytek na tarasie i piaskowca na schodach zewn (przetestowane na sobie) pozdr my dotychczas nie mieliśmy żadnych doświadczeń... zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 20.11.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 u nas tez marmurit, zreszta ten sam kolor chyba średnio toto sie sprawuje-po pierwszych deszczach mamy siwe od piachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.11.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 u nas tez marmurit, zreszta ten sam kolor chyba średnio toto sie sprawuje-po pierwszych deszczach mamy siwe od piachu... Ciekawa jestem jak wygląda po dzisiejszej ulewie... wiem, że jedna rura, ta żółta się zerwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts