agakz 09.12.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Aga, śliczna ta mozaika. Zreszta na stronce Dunina jeszcze sporo ładnych rzeczy. A co będzie na podłodze w kuchni? Czy rozważałaś wariant trzeci podciągnięcia tej mozaiki tylko do linii okapu? drewniane mozaiki są super Masz na myśli pas równo, ale wyżej? Próbowałam, ale wydaje mi się przytłaczająco Jeśli zdecydujemy się na taka mozaikę i cena mnie nie zabije, to na podłodze będzie jednak ten drewnopodobny gres co wszędzie. Cotto w następnym wcieleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nie, pas na tej samej wysokości, ale zamiast ciagniecia tak bardzo w gore tego prostokata stanowiacego tło za kuchenka, pociagniecia go tylko do linii okapu? (troche karkolomnie tlumacze, ale chodzi mi o wersję 1.) A jakiego koloru fuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/22453764_rysunek2.jpg Hej To jest aktualny trend - znaczy się tak się teraz robi - przynajmniej tak nam sugeruje nasz architekt i nam też się tak podoba. U nas będzie taki pas nad całym blatem roboczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Hi, hi, to wreszcie mam cos trendy, bo mam taki pasek u siebie, stare to jak swiat, chyba ma z 15 lat . Ale mi sie troche nie podoba ze wzgledow pragmatycznych, bo chyba jest ciut za niskie w okolicach kuchenki i czasem cos wyladuje na scianie powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 09.12.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Zielonego nigdy za wiele. My póki co ściany zostawiamy białe, ale z czasem mamy zamiar przemalowywać kolejne pomieszczenia. Co do drzwi u Jasi, to jest jedna z rzeczy, których bardzo żałuję, że nie zobaczyłam wcześniej. A ta ścianka przy jadalni bardzo ładna. Jak się taki motyw uzyskuje? Malowanie, tapeta czy jeszcze jakiś inny sposób? Co do kanapy. Czekoladowy wypoczynek z kolorowymi poduchami to bardzo fajny pomysł (brązowy to mój drugi ulubiony kolor). Czasami mąż ma rację. Aczkolwiek ja ostatnio „choruję” na takie kwieciste kanapy, które widziałam w salonie Livingroom w Centrum Polskie Meble. Niestety póki co brak finansów na tego typu kaprysy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 09.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Super ta mozaika, ale 30 cm to za mało, mam w tej chwili szybę 45 cm i żałuje ze nie zamontowałam odwrotnie tj 60 na wysokość (mleczne szyby z ikei). Przy smażeniu niestety często pryska ponad te 45 cm . Płytę mam 70 cm, szyby na szerokość łącznie 120 i właściwie z każdej strony mam niestety jakieś kropki, niestety nie wpadłam na to zeby malować farbą do kuchni, a zwykła zmywalna na gipsie przyjmuje tłuszczyk jak gąbka. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.12.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dorkaS rysowałam tak, ale moim zdaniem dziwnie wygladało... Kris - ja do trendów nie jestem szczególnie przywiązana,ale może choć jedną rzecz miałabym na czasie Prince, scianka to fototapeta, o taka: http://www.allegro.pl/item492223049_fototapeta_fototapety_komar_klej_super_cena.html Kwieciste kanapy są super, ale nie wiem czy za szybko by mi się nie znudziło... chyba wolę manipulować kolorami poduch i innych dodatków Damon - uroda urodą, ale praktycznie też ma być więc nie wiem co z tą wysokością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a mieszka się mieszka też dumałam nad tymi płytkami na kuchennej ścianie (nadal nie mam) i mi wyszło, że nad kuchenką to na pewno musi być do okapu - ale pozostałe miejsca wystarczą te 30-40 cm, moim zdaniem, no chyba, że masz zwyczaj nieskoordynowanie machać mikserem biorąc pod uwagę, że masz piec na krótkiej ścianie bardziej pasuje wersja pierwsza, z dodatkowymi płytkami nad okapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.12.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a mieszka się mieszka też dumałam nad tymi płytkami na kuchennej ścianie (nadal nie mam) i mi wyszło, że nad kuchenką to na pewno musi być do okapu - ale pozostałe miejsca wystarczą te 30-40 cm, moim zdaniem, no chyba, że masz zwyczaj nieskoordynowanie machać mikserem biorąc pod uwagę, że masz piec na krótkiej ścianie bardziej pasuje wersja pierwsza, z dodatkowymi płytkami nad okapem nie przypominam sobie przypadków zbyt wielkiego machania, zwłaszcza, że niezbyt częto uzywam . Obecnie mam kuchenkę z okapem pomiędzy szafkami wiszącymi i wszystko szczelnie okafelkowane . Ale brudzi się wokół kuchenki i zlewozmywaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ze względu na łatwość w utrzymaniu czystości dałabym też wokół okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.12.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ze względu na łatwość w utrzymaniu czystości dałabym też wokół okapu chyba tak będzie trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.12.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 wszędzie wiszą już żarówki?! fiu fiu! a pstryczki też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.12.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 wszędzie wiszą już żarówki?! fiu fiu! a pstryczki też? są żarówki w każdym pomieszczeniu i robocze pstryczki wypożyczone przez elektryka Wreszcie coś można zrobić czy zobaczyć po 16.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.12.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no proszę, co za praktyczny elektryk! i jaki uprzejmy! miło, bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.12.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no proszę, co za praktyczny elektryk! i jaki uprzejmy! miło, bardzo miło no, uprzejmy i praktyczny Oczywiście nie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no ba! bardzo ładne latarenki - i fajnie, że z czujnikiem ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.12.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no ba! bardzo ładne latarenki - i fajnie, że z czujnikiem ruchu no wiem, wiem, nie ma nic za darmo... latarenki takie typowe, ale właśnie o ten czujnik chodziło, bo mąż z elektrykiem sobie powymyślali jakieś czujniki zmierzchowe i czujniki ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.12.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jasia, dopiero teraz skojarzyłam latarenki jakie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no ba! bardzo ładne latarenki - i fajnie, że z czujnikiem ruchu no wiem, wiem, nie ma nic za darmo... latarenki takie typowe, ale właśnie o ten czujnik chodziło, bo mąż z elektrykiem sobie powymyślali jakieś czujniki zmierzchowe i czujniki ruchu A takie tylko że białe i raszej wiszące z czujnikiem zmierzchowym były? Coś takiego by mi sie przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.12.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A takie tylko że białe i raszej wiszące z czujnikiem zmierzchowym były? Coś takiego by mi sie przydało mój mąż mówi, że każda z czujnikiem ruchu ma czujnik zmierzchowy Białe były: http://www.elektrorygiel.pl/go/_category/?idc=7_10_1_1&order=1&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl ale gorzej z wieszeniem, bo wtedy latarenka by zasłaniała chyba czujnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts