Gość Gosc_gość 19.03.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Czyli większy kawałek można zobaczyć na Sytkowskiej? Bo jedna to fajna do pomacania, ale nie widać efektu na płaszczyźnie. Odp poszło na PRV bo nie kcem zmonopolizować twoich komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.03.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 a monopolizuj sobie do woli, skoro inni nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.03.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kris i co żona na J-12?A ta angoba szlachetna, poza jakością, to mocniej błyszczy? Jeżeli przypadkiem nasz wspólny Wykonawca czyta czasem nasze wątpliwości, to może się wypowie, czy zna taką dachóweczkę i co o niej myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://www.wks-grunwald.poznan.pl/foto/wielkanoc.gif Życzy Edyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kris i co żona na J-12? A ta angoba szlachetna, poza jakością, to mocniej błyszczy? Jeżeli przypadkiem nasz wspólny Wykonawca czyta czasem nasze wątpliwości, to może się wypowie, czy zna taką dachóweczkę i co o niej myśli? Hej Żonce podoba się ta dachóweczka J-12 i pech chciał, że tą J-12 przywiozłem czarną angobe szlachetną no i się spodobała a na to już więcej kasiory trzeba będzie szykować, ale zależy od wyceny jaka będzie - wtedy będziemy decydować. A Ty byłaś na Sytkowskiej widziałaś te dachówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.03.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Nieee, w tym tym tygodniu to nie ma szans najmniejszych na Sytkowską No to skarbonkę szykuj jak zonie się podoba... A znasz kogoś kto toto ma na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.03.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kochani, bardzo dziękuję za życzenia! Dla mnie jakieś smutne te święta, co chwilę dostaję złe wiadomości... Wam wszystkim, którzy tu zaglądają życzę przede wszystkim zdrowia i sił do realizacji wszystkich planów. Poza tym oczywiście czasu na odpoczynek i chwili wyciszenia w towarzystwie bliskich. Oraz zająca bogatego, niezależnie od tego w jaki dzień przychodzi w Waszych stronach http://images33.fotosik.pl/187/9e3b1d92b30fcccc.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Nieee, w tym tym tygodniu to nie ma szans najmniejszych na Sytkowską No to skarbonkę szykuj jak zonie się podoba... A znasz kogoś kto toto ma na dachu? niestety nie znam, ale może uda mi się taki dach namierzyć nie omieszkam dać znać ale podejrzewam, że musi wyglądać dobrze na dachu, bo jak nie to kładę strzeche na dach W każdym razie życzę Szczęśliwych i Spokojnych Świąt i jak najmniej dylematów, a za to jak najwięcej trafnych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/187/8c351ea7c8918238med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 21.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.biodest.com/pages/pl/pisanka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.04.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Cześć :P GRATULUJE PNB :P To kiedy START ?? Ja mam nadzieję cieszyć się z PNB za jakieś 2 tygodnie ale jak na razie Cieszę się, że w końcu wybrałem dachówkę będzie JACOBI J12 Edelschwarz - czyli szlachetna czerń, czyli też szlachetna angoba Oczywiście nasz wykonawca musi mi ją dobrze ( czyt. tanio) podliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.04.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Kristofuros, dzięki Start zaplanowany na 21 kwietnia. W piątek goszczę naszego Wykonawcę na działce, aby omówić kilka szczegółów. Ja pozostaję przy pierwszej wersji dachówki. W sumie ten brąz mi mocno nie przeszkadza. I życzę powodzenia, podobno w Poznaniu długo się czeka na PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Kristofuros, dzięki Start zaplanowany na 21 kwietnia. W piątek goszczę naszego Wykonawcę na działce, aby omówić kilka szczegółów. Ja pozostaję przy pierwszej wersji dachówki. W sumie ten brąz mi mocno nie przeszkadza. I życzę powodzenia, podobno w Poznaniu długo się czeka na PnB No, No tylko mnie tu nie strasz, dzwonię do kobitki w UM systematycznie co czwartek i tydzień temu mówiła, że przeglądała papiery na szybko i wydaje jej się, że nic nie brakuje i że PNB jak rzeczywiście nic nie brakuje to będzie za 3 tygodnie, a tzn. że od jutra za 2 tygodnie mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.04.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 no ja Cię nie straszę, trzymam kciuki. Tak tylko słyszałam od sąsiada który zaczyna rozbudowę. Ale to kwestia taktyki, jak sie pani przypominasz, to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 eee, nie tak długo, my po miesiącu mieliśmy już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Aga skoro przekazujesz nam takie świetnie wiadomości, to nie pozostaje nam nic innego jak poświętować troszkę. Za powodzenie http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzięki za słowa otuchy Aga, tobie też Celt ale zaraz , zaraz to przecież nie komentarze do mojego dziennika - bo takiego jeszcze niema Tylko Twoje Aga Co to jest za umywalka w Twoim dzienniku ?? bo mi sie tez widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.04.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 eee, nie tak długo, my po miesiącu mieliśmy już a Wy podlegacie pod miasto a nie starostwo ? Przypominam się z moją prośbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.04.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzięki za słowa otuchy Aga, tobie też Celt ale zaraz , zaraz to przecież nie komentarze do mojego dziennika - bo takiego jeszcze niema a kiedy będzie...? Co to jest za umywalka w Twoim dzienniku ?? bo mi sie tez widzi to jest ARTCERAM, seria LA FONTANA tutaj mi wpadła w oko: http://www.allegro.pl/item335183385_artceram_la_fontana_umywalka_65_art_ceram.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts