agakz 01.01.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Bardzo dziękuję za noworoczne życzenia i Wam również życzę, aby wszystkie plany się spełniły Damimax, nie mam pojęcia jaki wyszedł stryszek, poproszę męża to przy okazji zmierzy bo ja się tam raczej nie wdrapię Za drzwiami byliśmy także w Progressie, ale oni mają głównie Portę, długo nie zabawiliśmy, zresztą wykazali zerowe zainteresowanie naszą obecnością Hamak wydaje mi się dobrym rozwiązaniem, na fotele nie ma za bardzo miejsca, a hamak zawsze można zdjąć jak się znudzi.... Co do Solidu to oni maja jakąś rejonizację ale nie jestem pewna, chłopaczek przyjechał taki na oko 19 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 02.01.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ja jestem na etapie aranżacji kuchni i łazienki i mam do ciebie prośbę, gdybyś mogła napisać mi na jakim programie robiłaś swoje aranżacje. Pozdrawiam w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.01.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ja jestem na etapie aranżacji kuchni i łazienki i mam do ciebie prośbę, gdybyś mogła napisać mi na jakim programie robiłaś swoje aranżacje. Pozdrawiam w nowym roku. w moim dzienniku są aranżacje w kilku programach Braza nie wiem w czym działa, jakis profesjonalny program pewnie Moje płaskie rzuty łazienek są robione w Visio. Kuchnia też jeste w wersji profesjonalnej - ta kremowa, a następnie w programie IKEA i Alno Kitchen - to już moje wypociny pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 03.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 WitajOkazało sie że mamy tego samego KB - Zbyszka K. W trakcie dzisiejszego spotkania ( notabene po wizycie u Ciebie) wychwala Twoja ekipe od tynków CW. Wiec jesli mozna prosic o namiary. I jeszcze jedno pytanie - czy płyty styropianowe pod ogrzewania podłogowe to płyty Knauf ? i na jakim systenie (firmy) Masz wykonana podłogówkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.01.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witaj Okazało sie że mamy tego samego KB - Zbyszka K. W trakcie dzisiejszego spotkania ( notabene po wizycie u Ciebie) wychwala Twoja ekipe od tynków CW. Wiec jesli mozna prosic o namiary. I jeszcze jedno pytanie - czy płyty styropianowe pod ogrzewania podłogowe to płyty Knauf ? i na jakim systenie (firmy) Masz wykonana podłogówkę. Pozdrawiam Zbyszko to chyba obskakuje połowę budów w województwie Wiesz, ja mam generalnego wykonawcę i on mi załatwia ekipy, więc jest problem z tymi namiarami... Ale moi panowie od tynków to ci sami, którzy mi robili mury i robili to także u Tole. Co do płyt, to dopytam instalatora. Podłogówka w systemie Hep2O, przynajmniej tak mam wpisane w umowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hej Aga! pozdrawiam Noworocznie! super pomysł z tym hamakiem! a kinkiety masz już wybrane? jak pojedyncze to pewnie centralnie nad każdym lustrem? a może zrobisz jedno lustro i wtedy jakiś taki zbiorowy kinkiet na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.01.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hej Aga! pozdrawiam Noworocznie! super pomysł z tym hamakiem! a kinkiety masz już wybrane? jak pojedyncze to pewnie centralnie nad każdym lustrem? a może zrobisz jedno lustro i wtedy jakiś taki zbiorowy kinkiet na środku? Witaj w Nowym Roku! Dawno Cie nie było jednego lustra nie zrobię, bo to są szafki z lustrzanymi drzwiami powieszone we wnękach. Tzn będą a nie są ale już kupione Problem jest z tym skosem z prawej... albo takie trzy: http://img132.imageshack.us/img132/9180/2014vp6.jpg albo jedna pionowa coś takiego pomiędzy lustrami... http://www.bozenaglass.nazwa.pl/krzychu/3003-3.jpg mniej więcej muszę wiedzieć gdzie kabelki wyprowadzić spod płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Może lepiej zrobić jedno duże lustro i poziomą szeroką świetlówkę naklejoną na lustro - będzie sprawiało wrażenie podwójnego pomieszczenia i sama lampa pozioma też będzie wyglądać ciekawie - jakby też podwójna. My mamy zaplanowane takie rozwiązanie w łazience na poddaszu, wieczorkiem wkleję fotkę z przykładem jak to może wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.01.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Może lepiej zrobić jedno duże lustro i poziomą szeroką świetlówkę naklejoną na lustro - będzie sprawiało wrażenie podwójnego pomieszczenia i sama lampa pozioma też będzie wyglądać ciekawie - jakby też podwójna. My mamy zaplanowane takie rozwiązanie w łazience na poddaszu, wieczorkiem wkleję fotkę z przykładem jak to może wyglądać. Kris wklej, chętnie zobaczę, ale lustra będą dwa, pisałam już Jasi powyżej dlaczego Wiele lat miałam takie długie lustro i mam pewien przesyt po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no tak, szafki, zapomniałam ta pionowa ładna, ale może za mało domowa, że się tak wyrażę a te pojedyncze bardzo bardzo - trzy to dwie nad lustrami i jedna na środku pomiędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.01.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no tak, szafki, zapomniałam ta pionowa ładna, ale może za mało domowa, że się tak wyrażę a te pojedyncze bardzo bardzo - trzy to dwie nad lustrami i jedna na środku pomiędzy? myślałam raczej, że po zewnętrznych bokach i środek.... Właśnie sobie uświadomiłam, że w kilku pomieszczeniach mam sufity podwieszane a nie mam bladego pojęcia jak rozmieścić światełka Dlatego trzeba mieć architekta jak Kristofuros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no tak, szafki, zapomniałam ta pionowa ładna, ale może za mało domowa, że się tak wyrażę a te pojedyncze bardzo bardzo - trzy to dwie nad lustrami i jedna na środku pomiędzy? myślałam raczej, że po zewnętrznych bokach i środek.... Właśnie sobie uświadomiłam, że w kilku pomieszczeniach mam sufity podwieszane a nie mam bladego pojęcia jak rozmieścić światełka Dlatego trzeba mieć architekta jak Kristofuros Tia, momentami żałuję tej wydanej kasy bo co z tego, że projekt gotowy -jakby się chciało co nieco przewrócić do góry nogami i pewno się przewróci Np. Kominek już nam chodzi po głowie zupełnie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.01.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Tia, momentami żałuję tej wydanej kasy bo co z tego, że projekt gotowy -jakby się chciało co nieco przewrócić do góry nogami i pewno się przewróci Np. Kominek już nam chodzi po głowie zupełnie inny dlatego już bym chciała mieć wszystko kupione żeby więcej nie kombinować ze zmianami koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 myślałam raczej, że po zewnętrznych bokach i środek.... o,o, myślę, że będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.01.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 myślałam raczej, że po zewnętrznych bokach i środek.... o,o, myślę, że będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jaki ładny kociołek oj dzisiaj mógłby już popracować - miałby co robić U mnie na budowę zaniosłem termometr elektroniczny i pokazuje temp. min. i max i mu się skala na -10 skończyła - bo to jest termometr pokojowy A wracając do łazienki, to my będziemy mieli lustro nad umywalkami na całej ścianie, z jednej strony skos i na lustro zamontowana lampa 80cm, tak jak fotka z katalogu Jest to lampa La Creu Toilet Q III kod: 517-CR - jest to jakaś specjalna świetlówka z jakimś systemem, że nie "miga" i patrzenie na światło nie męczy wzroku w przeciwieństwie do zwykłych świetlówek. W lustrze wygląda na podwójną i samo lustro będzie powiększać optycznie łazienkę, przez to będzie się wydawać bardzo przestronna, a mała nie jest. http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i831576.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no ja jestem oczywiście za schodami z białymi tralkami i podstopniami (otynkowane - będzie taniej) - kolorystycznie jak na 3 zdjęciu, z tym, że kolor drewna ciemniejszy o ton lub dwa od płytek drewnopodobnych Kornik na pewno zrobi białe, zaproponuje Ci być może drewno egzotyczne zamiast barwionego dębu (bo dąb się wytrze) i na pewno zrobi dobre schody PS. dużo zdrówka dla Mai! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.01.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jaki ładny kociołek oj dzisiaj mógłby już popracować - miałby co robić U mnie na budowę zaniosłem termometr elektroniczny i pokazuje temp. min. i max i mu się skala na -10 skończyła - bo to jest termometr pokojowy A wracając do łazienki, to my będziemy mieli lustro nad umywalkami na całej ścianie, z jednej strony skos i na lustro zamontowana lampa 80cm, tak jak fotka z katalogu Jest to lampa La Creu Toilet Q III kod: 517-CR - jest to jakaś specjalna świetlówka z jakimś systemem, że nie "miga" i patrzenie na światło nie męczy wzroku w przeciwieństwie do zwykłych świetlówek. W lustrze wygląda na podwójną i samo lustro będzie powiększać optycznie łazienkę, przez to będzie się wydawać bardzo przestronna, a mała nie jest. http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i831576.jpg Kris, wyglada ciekawie, czekam na zdjęcia realizacji Jak pisałam mam lekki uraz do luster na całej ścianie bo równo 10 lat mieszkałam w bloku, gdzie mikroskopijna łazienka była powiększona optycznie dwoma takimi lustrami na przeciwległych ścianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.01.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no ja jestem oczywiście za schodami z białymi tralkami i podstopniami (otynkowane - będzie taniej) - kolorystycznie jak na 3 zdjęciu, z tym, że kolor drewna ciemniejszy o ton lub dwa od płytek drewnopodobnych Kornik na pewno zrobi białe, zaproponuje Ci być może drewno egzotyczne zamiast barwionego dębu (bo dąb się wytrze) i na pewno zrobi dobre schody PS. dużo zdrówka dla Mai! No tak liczyłam, że zajrzysz Mówisz, że Kornika można pytać? A nie zabiją mnie wyceną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 na pewno warto, będziesz miała porównanie nasze schody w innych salonach kosztowałyby nawet 60 - 70 % (!) więcej tylko przez to, że są z drewna egzotycznego - mieliśmy wycenę choćby z Centrum Schodów na Plewiskach a jeśli myślisz o stolarzu, to nie każdy podejmie się malowania drewna na biało - Kornik robi białe tralki i nie wybrzydza robi też schody z metalowymi elementami nic, tylko wyceniać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts