Jasia 09.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ciekawam czym Kornik Cię zaskoczy oczywiście pozytywnie a panele znajdziesz, byłaś w Malta trading? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no ciekawam czym Kornik Cię zaskoczy oczywiście pozytywnie a panele znajdziesz, byłaś w Malta trading? Zobaczymy, pan Jurek sprawiał wrażenie konkretnego Zapytał jakie drewno, a jak bąknęłam o dębie to stwierdził: uuu drogo będzie W Matla nie byłam, na razie wybór w LM to dla mnie za dużo. Musiałabym mieć oprócz płytki podłogowej, kawałek drzwi oraz trep ze schodów żeby wybrać kolor paneli, albo panel żeby wybrać kolor trepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no to się nagimnastykujesz, żeby te panele wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no to się nagimnastykujesz, żeby te panele wybrać tak sobie właśnie pomyślałam, że istotniejsze będzie zgranie koloru schodów z płytkami na dole, prawda? Drzwi są jakie są, wyboru wielkiego nie ma, a panele będą kompromisem Tak się pocieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 sensownie się pocieszasz nie dobierze się idealnie - jeśli panele na górze zrobisz o wiele jaśniejsze niż płytki na dole i drzwi na górze (a tak się zapowiada) to na pewno nie będzie to razić widziałam wiele wnętrz z różnymi "drewnianymi" odcieniami i wcale się nie gryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzięki dobra kobieto za pocieszenie Śni mi się po nocach, że każdy element będzie z innej bajki. Różne natężenia koloru to jeszcze, ale żeby nie było ciepłe drewno z zimnym, czerwonawe z żółtawym itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nie wiem czy to Cię pocieszy ale kolorowy bałagan też mam w głowie ja na szczęście mam jeszcze trochę czasu do tego by wszystko przemyśleć ostatnio mam fazę na biel ciekawe co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzięki dobra kobieto za pocieszenie Śni mi się po nocach, że każdy element będzie z innej bajki. Różne natężenia koloru to jeszcze, ale żeby nie było ciepłe drewno z zimnym, czerwonawe z żółtawym itd no właśnie widzę, że masz wyczucie, więc sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nie wiem czy to Cię pocieszy ale kolorowy bałagan też mam w głowie ja na szczęście mam jeszcze trochę czasu do tego by wszystko przemyśleć ostatnio mam fazę na biel ciekawe co z tego wyniknie biel też ma odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 09.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 widzę, że masz wyczucie, więc sobie poradzisz ...to jest coś, czego o sobie prawdopodobnie nigdy nie usłyszę - a w Ciebie wierzę Aga! I znów mam dolinę - dlaczego ja nie wpadłam na to by upatrzonym panelom fotkę strzelić, tylko kułam nazwę i firmę na pamięć??? Na dodatek pamięć mam dobrą ale krótką, więc możecie się domyślić co z tego zapamiętywania wyszło:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a w Ciebie wierzę Aga! I znów mam dolinę - dlaczego ja nie wpadłam na to by upatrzonym panelom fotkę strzelić, tylko kułam nazwę i firmę na pamięć??? Na dodatek pamięć mam dobrą ale krótką, więc możecie się domyślić co z tego zapamiętywania wyszło:/ tak, tak, takiej wiary mi trzeba, a efekt zobaczymy Ja się staram nie rozstawać z aparatem (zresztą czego ja nie mam w torebce - miarka, latarka ). A jak się czasami muszę podzielić aparatem z mężem to pstrykam komórką, nawet ogłoszenia o zadaniu domowym na drzwiach klasy córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nie wiem czy to Cię pocieszy ale kolorowy bałagan też mam w głowie ja na szczęście mam jeszcze trochę czasu do tego by wszystko przemyśleć ostatnio mam fazę na biel ciekawe co z tego wyniknie biel też ma odcienie no żeś mnie pocieszyła a miało być tak prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no żeś mnie pocieszyła a miało być tak prosto a co, tylko ja mam mieć ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ty to sobie dasz radę nie bój żaby a ja z moim zmyslem do kolorów no nie wiem co mi z tego wyjdzie obecnie zastanawiam się nad kolorem drzwi wejściowych jak nic nie wymyśle białe będą .................. śnieżnobiałe jakby kto o kolor pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 obecnie zastanawiam się nad kolorem drzwi wejściowych jak nic nie wymyśle białe będą .................. śnieżnobiałe jakby kto o kolor pytał okna masz białe, prawda? No to drzwi jak najbardziej śnieżne być mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 mogą też być zielone, niebieskie albo czarne albo takie http://www.kmwformat.pl/foto/drzwi/big_df-013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.01.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 mogą też być zielone, niebieskie albo czarne albo takie http://www.kmwformat.pl/foto/drzwi/big_df-013.jpg Tak, niebieskie, albo czerwone Tylko cały styl domku musi pasować, tzn elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 11.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ten grzejnik w pokoju to Radson ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.01.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ten grzejnik w pokoju to Radson ? Nie, to Kos, Purmo Słyszałam, że się do mnie wybierasz ze Zbyszkiem? Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 11.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Tak ocenic pracę Panów od tynków CW. Wstępnie rozmawiałem telefonicznie ale nie ma to jak rozmowa twarzą w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts