Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no ciekawam czym Kornik Cię zaskoczy :wink:

oczywiście pozytywnie :lol:

a panele znajdziesz, byłaś w Malta trading?

Zobaczymy, pan Jurek sprawiał wrażenie konkretnego :D Zapytał jakie drewno, a jak bąknęłam o dębie to stwierdził: uuu drogo będzie :-?

W Matla nie byłam, na razie wybór w LM to dla mnie za dużo. Musiałabym mieć oprócz płytki podłogowej, kawałek drzwi oraz trep ze schodów żeby wybrać kolor paneli, albo panel żeby wybrać kolor trepów :lol:

sensownie się pocieszasz :D

nie dobierze się idealnie - jeśli panele na górze zrobisz o wiele jaśniejsze niż płytki na dole i drzwi na górze (a tak się zapowiada) to na pewno nie będzie to razić :)

widziałam wiele wnętrz z różnymi "drewnianymi" odcieniami i wcale się nie gryzły :)

widzę, że masz wyczucie, więc sobie poradzisz :lol:

...to jest coś, czego o sobie prawdopodobnie nigdy nie usłyszę - a w Ciebie wierzę Aga!

I znów mam dolinę - dlaczego ja nie wpadłam na to by upatrzonym panelom fotkę strzelić, tylko kułam nazwę i firmę na pamięć??? Na dodatek pamięć mam dobrą ale krótką, więc możecie się domyślić co z tego zapamiętywania wyszło:/

a w Ciebie wierzę Aga!

I znów mam dolinę - dlaczego ja nie wpadłam na to by upatrzonym panelom fotkę strzelić, tylko kułam nazwę i firmę na pamięć??? Na dodatek pamięć mam dobrą ale krótką, więc możecie się domyślić co z tego zapamiętywania wyszło:/

tak, tak, takiej wiary mi trzeba, a efekt zobaczymy :-?

Ja się staram nie rozstawać z aparatem (zresztą czego ja nie mam w torebce - miarka, latarka :wink: ). A jak się czasami muszę podzielić aparatem z mężem to pstrykam komórką, nawet ogłoszenia o zadaniu domowym na drzwiach klasy córki :lol:

nie wiem czy to Cię pocieszy ale kolorowy bałagan też mam w głowie

ja na szczęście mam jeszcze trochę czasu do tego by wszystko przemyśleć :roll:

ostatnio mam fazę na biel ciekawe co z tego wyniknie :lol:

biel też ma odcienie :lol:

no żeś mnie pocieszyła :roll:

a miało być tak prosto :-?

Ty to sobie dasz radę

nie bój żaby

a ja z moim zmyslem do kolorów :o no nie wiem co mi z tego wyjdzie

obecnie zastanawiam się nad kolorem drzwi wejściowych :roll:

jak nic nie wymyśle białe będą .................. śnieżnobiałe jakby kto o kolor pytał :wink: