Gość Gosc_gość 11.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Hej Aga Czyżby jutro u Ciebie "Sputnik" (centrala Bartosz) lądował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a wejściowe jakie będą? Kornik mówił, że iroko ściemnieje z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.01.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Hej Aga Czyżby jutro u Ciebie "Sputnik" (centrala Bartosz) lądował ?? na razie lądują tylko kanały na poddaszu bo były tylko te na parter Sama rakieta to jeszcze trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.01.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a wejściowe jakie będą? Takie będą: http://www.art-tom.pl/katalog_68.html Model Dz-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ładne takie z nutką (szybką) nowoczesności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ładne takie z nutką (szybką) nowoczesności dzięki, cały czas balansuję na krawędzi nowoczesności i staroci Zwłaszcza te biało-drewniane schody kuszą, żeby przegiąć w stronę stylizowanego wnętrza, ale staram się nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no jeśli dasz proste tralki to będzie bliżej nowoczesności i najlepszego dla Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.01.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Pamiętacie mój uklad łazienki? Dla przypomnienia: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/23275515_lazienka_gorna_ostateczna.jpg Muszę rozmieścić oświetlenie w suficie podwieszanym, właśnie mnie oświeciło, że zaraz panowie mi go powieszą i będzie kiszka Jakieś sugestie...? I co tam się wkłada na górę, żeby od wełny się nie paliło? Jakieś koszyczki zabezpieczające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.01.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no jeśli dasz proste tralki to będzie bliżej nowoczesności i najlepszego dla Najlepszego! Tralki będą proste i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 mojego rekordu nikt nie pobije 13 miechy i SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 efilo nie załamuj się jesteś już na prostszej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 mojego rekordu nikt nie pobije 13 miechy i SSO ale jaki efekt efektowny za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 efilo nie załamuj się jesteś już na prostszej prostej efilo, Ania chce być miła, Ty to wiesz, nie? Teraz to się dopiero schody zaczynają No chyba, że tylko u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 efilo nie załamuj się jesteś już na prostszej prostej efilo, Ania chce być miła, Ty to wiesz, nie? Teraz to się dopiero schody zaczynają No chyba, że tylko u mnie... dzięki kochana nie ma to jak pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.01.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 efilo nie załamuj się jesteś już na prostszej prostej efilo, Ania chce być miła, Ty to wiesz, nie? Teraz to się dopiero schody zaczynają No chyba, że tylko u mnie... No ale Ty to jesteś jasne że chcę być mila czasem przychodzi mi do głowy że myśl jest tworcza i nie należy myśleć że się nie uda tylko nie pytaj co zrobić jak już się coś nie udaje ja mam zawsze jedno rozsądne wyjście - wywalić na zbity pysk niestety rozwiązanie droższe i przedłużojące proces budowy - patrz na mnie zaczełyśmy w tym samym czasie a ja mam u siebie przerwę do wiosny a wtedy dopiero instalacje tynki i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Wiem dziewczyny, że się robię złośliwa zgreda Ale ja nie mogę Twojej Aniu metody zastosować, bo mam nieprzekraczalny termin opuszczenia mieszkania Mój sposób, że jak ja po dobroci i uczciwie to inni mi będą tak samo jakoś się nie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Aga ten swój sposób to zakop glęboko w ogródku i poskacz żeby się dobrze ubiło Nie wiem po co ludzie którzy nie mają pojęcia najmniejszego o robocie się za nią zabierają chyba tylko po to by popsuć humor inny A do tych puszek to nawet komentarza nie piszę bo mi się same brzydkie wyrazy pchają na klawiaturę Powodzenia mogę tylko powiedzieć że jesteś bliżej niż dalej więc uszy do góry i kopa w doopę wykończeniówce żeby jej się lepiej kończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Pamiętacie mój uklad łazienki? Dla przypomnienia: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/23275515_lazienka_gorna_ostateczna.jpg Muszę rozmieścić oświetlenie w suficie podwieszanym, właśnie mnie oświeciło, że zaraz panowie mi go powieszą i będzie kiszka Jakieś sugestie...? wyciągam starszego posta, bo pilnie potrzebuję porady jak rozmieścić te ... lampki w suficie http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/help.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kurcze martwie sie ta wykonczeniowka że przyjdą i wszystko spieprzą. stracę czas i pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kurcze martwie sie ta wykonczeniowka że przyjdą i wszystko spieprzą. stracę czas i pieniądze no kochana, dołować to Cię nie chciałam wszystkiego nie spieprzą, czas i pieniądze wydasz w słusznej sprawie, tylko roboty jeszcze duuużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts