Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

Pamiętacie mój uklad łazienki?

Dla przypomnienia:

http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/23275515_lazienka_gorna_ostateczna.jpg

Muszę rozmieścić oświetlenie w suficie podwieszanym, właśnie mnie oświeciło, że zaraz panowie mi go powieszą i będzie kiszka :-? Jakieś sugestie...?

wyciągam starszego posta, bo pilnie potrzebuję porady jak rozmieścić te ... lampki w suficie http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/help.gif

chyba za bardzo nie pomogę bo się nie znam :roll:

na wejściu dałabym dwa jeden za drugim

i ze cztery w dalszej części rozmieszczone symetrycznie

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wieczorem wczoraj z bartolinką konsultowałyśmy te lampki i wyszło, że tak będzie najsensowniej:

http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/23323391_lazienka_gorna_oswietlenie.jpg

czerwone punkciki to lampki. Symetrycznie w prysznicu, pomiędzy umywalkami bo dalej już skos i tak samo w stosunku do równoległej sciany.

ja bym zrobiła. mało tego -zrobie. wanna powinna być oświetlona. jak nie dasz tam oświetlenia to zamiast reprezentacyjnego miejsca zrobi sie ciemny kąt :wink: a tak na serio to wszystko zależy od przyzwyczajeń. ja np lubie czytać w wannie i koniecznie chce oświetlenie.

P.S. u nas będzie i wilk syty i owca cała. robimy dwa obwody. jeden będzie oświetleniem głównym a drugi nazwijmy to intymnym 8)

Ja nieśmiało w kwestii wanny głos zabiorę :wink:.

Jeśli ta wanna to będzie np. rosa ravaku, to akurat siedząca osoba będzie miała halogen nad głową, ponieważ w tym modelu wanny siedzi się plecami do tej zaokrąglonej części; tzn. ja wiem, że każdy se siada jak chce, tyle tylko, że tak, jak podałam powyżej, jest po prostu najwygodniej.

Z przydługiego wywodu wynika, że martwić się należy raczej o przygrzanie czuprynki a nie światło w oczy :wink:.

pozdrawiam wszystkich :D ,

b.

Gość Gosc_gość
hmmm, to pytanie kolejne brzmi: a czy ktoś myjący głowę pod kranem nie rąbnie grzywką w skos? :p

b.

:lol: :lol: A myślałem, że głowę można umyć słuchawką :lol: :lol:

równoczesnie pisaliśmy :lol: no właśnie wężem czyli słuchawką :D

Ty byłaś szybsza, bo post masz wyżej :wink: