aniawmuratorze 14.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pamiętacie mój uklad łazienki? Dla przypomnienia: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/23275515_lazienka_gorna_ostateczna.jpg Muszę rozmieścić oświetlenie w suficie podwieszanym, właśnie mnie oświeciło, że zaraz panowie mi go powieszą i będzie kiszka Jakieś sugestie...? wyciągam starszego posta, bo pilnie potrzebuję porady jak rozmieścić te ... lampki w suficie http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/help.gif chyba za bardzo nie pomogę bo się nie znam na wejściu dałabym dwa jeden za drugim i ze cztery w dalszej części rozmieszczone symetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 niektorzy są też fanami oświetlania brodzików ale trzeba oprawy dać specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Widziałam podswietlane brodziki, obudowy wanien, półeczki.... ale bez przesady chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wieczorem wczoraj z bartolinką konsultowałyśmy te lampki i wyszło, że tak będzie najsensowniej:http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/23323391_lazienka_gorna_oswietlenie.jpgczerwone punkciki to lampki. Symetrycznie w prysznicu, pomiędzy umywalkami bo dalej już skos i tak samo w stosunku do równoległej sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 czy halogen nad wanna nie będzie porazał oczu relaksującej się w wannie osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 czy halogen nad wanna nie będzie porazał oczu relaksującej się w wannie osoby? o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wiem ze znajomi kombinowali jak zakryc halogeny nad wanna na początku przykleili lawałki papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wiem ze znajomi kombinowali jak zakryc halogeny nad wanna na początku przykleili lawałki papieru to nie robić tego nad wanną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ale leżąc w wannie patrzysz na wprost ewentualnie na ukos, ale nie nad siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ja bym zrobiła. mało tego -zrobie. wanna powinna być oświetlona. jak nie dasz tam oświetlenia to zamiast reprezentacyjnego miejsca zrobi sie ciemny kąt a tak na serio to wszystko zależy od przyzwyczajeń. ja np lubie czytać w wannie i koniecznie chce oświetlenie. P.S. u nas będzie i wilk syty i owca cała. robimy dwa obwody. jeden będzie oświetleniem głównym a drugi nazwijmy to intymnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 14.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No niezłe te odkrycia:/To pewnie po tym schowku u Mai musieli sie odstresować:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 14.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja nieśmiało w kwestii wanny głos zabiorę . Jeśli ta wanna to będzie np. rosa ravaku, to akurat siedząca osoba będzie miała halogen nad głową, ponieważ w tym modelu wanny siedzi się plecami do tej zaokrąglonej części; tzn. ja wiem, że każdy se siada jak chce, tyle tylko, że tak, jak podałam powyżej, jest po prostu najwygodniej. Z przydługiego wywodu wynika, że martwić się należy raczej o przygrzanie czuprynki a nie światło w oczy . pozdrawiam wszystkich , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 14.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 aha, a równie istotne w kwestii siedzenia i świecenia pytanie brzmi: a gdzie jest kran? b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 aha, a równie istotne w kwestii siedzenia i świecenia pytanie brzmi: a gdzie jest kran? b. kran w scianie na krótszym boku czyli pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 14.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 hmmm, to pytanie kolejne brzmi: a czy ktoś myjący głowę pod kranem nie rąbnie grzywką w skos? b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 hmmm, to pytanie kolejne brzmi: a czy ktoś myjący głowę pod kranem nie rąbnie grzywką w skos? b. ale jak pod kranem? Mam długie włosy i myję je w wannie, ale nie pod kranem tylko pod wężem I to dlatego że obecnie nie mam prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 hmmm, to pytanie kolejne brzmi: a czy ktoś myjący głowę pod kranem nie rąbnie grzywką w skos? b. myślę, że głowę można umyć słuchawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.01.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 hmmm, to pytanie kolejne brzmi: a czy ktoś myjący głowę pod kranem nie rąbnie grzywką w skos? b. A myślałem, że głowę można umyć słuchawką równoczesnie pisaliśmy no właśnie wężem czyli słuchawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.01.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Co do lampki/halogenu nad prysznicem to nie jestem pewien czy nie powinno mieć jakiejś klasy ochrony (np. przed wodą) - i na to trzeba zwrócić uwagę Ale o to Elektryka trzeba pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 hmmm, to pytanie kolejne brzmi: a czy ktoś myjący głowę pod kranem nie rąbnie grzywką w skos? b. A myślałem, że głowę można umyć słuchawką równoczesnie pisaliśmy no właśnie wężem czyli słuchawką Ty byłaś szybsza, bo post masz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts