Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmmm, zjeżdżalnie w kształcie słonia widziałam, a może by tak w kształcie czołgu i zjazd po lufie...:)

Matko - ja juz z tymi chorobami schizy łapię - no pomór jakiś kompletny - u mnie na basenie pustki w grupach, a ja się trzęsę o moje, no ale chodzą jakoś cyborgi... W sumie 2 ostatnie lata, zwłaszcza u młodej to jedno pasmo chorób było, może się wychorowała?....

Hmmm, zjeżdżalnie w kształcie słonia widziałam, a może by tak w kształcie czołgu i zjazd po lufie...:)

Matko - ja juz z tymi chorobami schizy łapię - no pomór jakiś kompletny - u mnie na basenie pustki w grupach, a ja się trzęsę o moje, no ale chodzą jakoś cyborgi... W sumie 2 ostatnie lata, zwłaszcza u młodej to jedno pasmo chorób było, może się wychorowała?....

moja się nie może wychorować odkąd w wieku 3 lat do przedszkola poszła.... Może w tej starej chacie coś nie tak? Niby żadnego grzyba nie ma ale kto wie... czekamy na przeprowadzkę jak na zbawienie. A jak nie pomoże to się wyprowadzimy nad morze i sobie otworzę pensjonat :D

oczywiście, mam w planach remont czołgu po Dziadku :lol:

i z ciekawości też :D

ale masz fajnie :D ja po dziadku mam tylko słoik przedwojennych banknotów co go zakopał w ogródku :-? A Maja pewnie by chciała czołg zamiast zjeżdżalni :wink:

:o super skarb! :D

i najlepszego imieninowego! 8)

PS. a mi się wydawało, że mam drogie schody i przez głupią chwilę żałowałam, że nie zrobiłam betonowych :lol:

PS. nic tylko trzeba przydusić Kornika! :wink:

Dziewczynki, dziękuję :D Jeszcze nie babcine, ale niewiele brakuje jutro urodziny

Jasia, a Kornik jest negocjowalny, bo nie próbowałam :oops:

A propos skarbu, to była kasa na dom na starym Grunwaldzie. Ale wybuchła wojna i został nam zwitek banknotów....

ale jaka wartość sentymentalna! :D

a z Kornikiem trzeba próbować, próbować! :)

Aga - to ja tez się dołączam do życzeń i tych dzisiejszych i jutrzejszych również:)

Czego tu życzyć - może pysznej kawki, na własnym tarasiku, wśród zieleni, z bawiącym się w ogrodzie zdrowym dzieckiem, bez żadnego siwego włosa na głowie spowodowanego stresami związanymi z wykańczaniem:) i innymi również oczywiście:)