Jasia 20.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 cieszem siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.01.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 cieszem siem a tak z ciekawości chcesz zobaczyć czy masz w planach remont jakiegoś czołgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 oczywiście, mam w planach remont czołgu po Dziadku i z ciekawości też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.01.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 oczywiście, mam w planach remont czołgu po Dziadku i z ciekawości też ale masz fajnie ja po dziadku mam tylko słoik przedwojennych banknotów co go zakopał w ogródku A Maja pewnie by chciała czołg zamiast zjeżdżalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 20.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Hmmm, zjeżdżalnie w kształcie słonia widziałam, a może by tak w kształcie czołgu i zjazd po lufie... Matko - ja juz z tymi chorobami schizy łapię - no pomór jakiś kompletny - u mnie na basenie pustki w grupach, a ja się trzęsę o moje, no ale chodzą jakoś cyborgi... W sumie 2 ostatnie lata, zwłaszcza u młodej to jedno pasmo chorób było, może się wychorowała?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.01.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Hmmm, zjeżdżalnie w kształcie słonia widziałam, a może by tak w kształcie czołgu i zjazd po lufie... Matko - ja juz z tymi chorobami schizy łapię - no pomór jakiś kompletny - u mnie na basenie pustki w grupach, a ja się trzęsę o moje, no ale chodzą jakoś cyborgi... W sumie 2 ostatnie lata, zwłaszcza u młodej to jedno pasmo chorób było, może się wychorowała?.... moja się nie może wychorować odkąd w wieku 3 lat do przedszkola poszła.... Może w tej starej chacie coś nie tak? Niby żadnego grzyba nie ma ale kto wie... czekamy na przeprowadzkę jak na zbawienie. A jak nie pomoże to się wyprowadzimy nad morze i sobie otworzę pensjonat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 20.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To faktycznie nieciekawie:/ Dobrze, że przeprowadzka już niedługo:) Niech luboński klimat zdziała cuda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.01.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Agnieszko, najlepsze życzenia imieninowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.01.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Agnieszko, najlepsze życzenia imieninowe. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 21.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja również się dokładam do życzen imieninowych ( ja kwietniowa ) Żeby TEN dzień był ciut milszy od pozostałych, bo w końcu to jakieś święto ( jeszcze nie babcine ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 oczywiście, mam w planach remont czołgu po Dziadku i z ciekawości też ale masz fajnie ja po dziadku mam tylko słoik przedwojennych banknotów co go zakopał w ogródku A Maja pewnie by chciała czołg zamiast zjeżdżalni super skarb! i najlepszego imieninowego! PS. a mi się wydawało, że mam drogie schody i przez głupią chwilę żałowałam, że nie zrobiłam betonowych PS. nic tylko trzeba przydusić Kornika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.01.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dziewczynki, dziękuję Jeszcze nie babcine, ale niewiele brakuje jutro urodziny Jasia, a Kornik jest negocjowalny, bo nie próbowałam A propos skarbu, to była kasa na dom na starym Grunwaldzie. Ale wybuchła wojna i został nam zwitek banknotów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Aga, jak również przesyłam życzenia wszystkiego co najlepsze. I bardzo mi się Twoje pomysły wykończeniowe podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.01.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dorkaS - podwójnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dziewczynki, dziękuję Jeszcze nie babcine, ale niewiele brakuje jutro urodziny Jasia, a Kornik jest negocjowalny, bo nie próbowałam A propos skarbu, to była kasa na dom na starym Grunwaldzie. Ale wybuchła wojna i został nam zwitek banknotów.... ale jaka wartość sentymentalna! a z Kornikiem trzeba próbować, próbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.01.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 a z Kornikiem trzeba próbować, próbować! to ja wyślę męża, niech próbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.01.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dodam sobie w komentarzach, żeby nie zaśmiecać dziennika:http://www.skleposwietleniowy.pl/ola-2-do-lustra-p-1634.htmlhttp://www.skleposwietleniowy.pl/images/2ola46020203z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 21.01.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wszystkiego naj, naj z okazji imienin. U nas w Krakowie też wirus szaleje u nas w domu narazie cisza ale w przedszkolu gdzie pracuje grupy świecą pustkami taki pogrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Najlepszego życzę, a szczególnie zdrówka i bezstresowego wykańczania domeczku http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty89.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 21.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Aga - to ja tez się dołączam do życzeń i tych dzisiejszych i jutrzejszych również Czego tu życzyć - może pysznej kawki, na własnym tarasiku, wśród zieleni, z bawiącym się w ogrodzie zdrowym dzieckiem, bez żadnego siwego włosa na głowie spowodowanego stresami związanymi z wykańczaniem:) i innymi również oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts