agakz 22.01.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kochani, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Aga, wszystkiego najlepszego! następną imprezę urodzinową robisz na 50 osób w swoim nowym saloonie? PS. moje dwie koleżanki też mają dzisiaj urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.01.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Aga, wszystkiego najlepszego! następną imprezę urodzinową robisz na 50 osób w swoim nowym saloonie? PS. moje dwie koleżanki też mają dzisiaj urodziny dzięki możemy spróbować za rok... a Twoje koleżanki to też takie zasypiające Wodniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 22.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 http://www.twojekwiaty.pl/photo/977.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.01.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Aga, wszystkiego najlepszego! następną imprezę urodzinową robisz na 50 osób w swoim nowym saloonie? PS. moje dwie koleżanki też mają dzisiaj urodziny dzięki możemy spróbować za rok... a Twoje koleżanki to też takie zasypiające Wodniki? no różnie bywa, czasami mają fazy PS. dużo zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 24.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Hej Aga,blat granitowy możesz też dać do wyceny w firmie Granmar z Wysogotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.01.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Hej Aga, blat granitowy możesz też dać do wyceny w firmie Granmar z Wysogotowa. Dziękuję, jak dojdę do siebie to narysuję go i zrobię wycenę tam i na Kotowie. I zobaczymy czy się wyleczę z tego kamienia czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Cześć Aga Pozdrawiam niedzielnym wieczorkiem Mam małe pytanie: Jaką macie wełnę na poddaszu ?? Widzę, że Rockwool, a dokładniej ? PS. Nie wiedziałem, że grzyby rosną w styczniu w dodatku na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.01.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Cześć Aga Pozdrawiam niedzielnym wieczorkiem Mam małe pytanie: Jaką macie wełnę na poddaszu ?? Widzę, że Rockwool, a dokładniej ? PS. Nie wiedziałem, że grzyby rosną w styczniu w dodatku na dachu Cześć Ociepliło się i jest wilgotno to grzybki rosną Mamy 15 cm toprocka i 10 cm superrocka. Jakoś mnie Rockwool bardziej przekonywał niz Isover... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.01.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Cześć Aga Pozdrawiam niedzielnym wieczorkiem Mam małe pytanie: Jaką macie wełnę na poddaszu ?? Widzę, że Rockwool, a dokładniej ? PS. Nie wiedziałem, że grzyby rosną w styczniu w dodatku na dachu Cześć Ociepliło się i jest wilgotno to grzybki rosną Mamy 15 cm toprocka i 10 cm superrocka. Jakoś mnie Rockwool bardziej przekonywał niz Isover... Mnie też jakoś Isover nie przekonuje, bo Supermata jest Super ale paskudnie droga, a Unimata jest tańsza, ale w zasadzie za ciut więcej można mieć Rockwoola z 0,035 czegoś tam Myślisz, że te 25cm Wam wystarczy ?? Wbrew pozorom, ja nie obawiam się niskich temperatur, ale raczej tych wysokich w upalne dni. W Wlkp. i tak zawsze cieplej niż w innych regionach kraju Przy za małej ilości wełny może być po prostu za ciepło Ech te dylematy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.01.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Mnie też jakoś Isover nie przekonuje, bo Supermata jest Super ale paskudnie droga, a Unimata jest tańsza, ale w zasadzie za ciut więcej można mieć Rockwoola z 0,035 czegoś tam Myślisz, że te 25cm Wam wystarczy ?? Wbrew pozorom, ja nie obawiam się niskich temperatur, ale raczej tych wysokich w upalne dni. W Wlkp. i tak zawsze cieplej niż w innych regionach kraju Przy za małej ilości wełny może być po prostu za ciepło Ech te dylematy budowlane Wiesz co, więcej nie moglismy włożyć, bo nasz projekt za niski był. Ja też się boję upałów w naszej Kalifornii, ale przecież jest reku, nie A i tak sedno sprawy jest w dokładności ułożenia, bo panowie mają fantazję taką, że się filozofom nie sniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiesz co, więcej nie moglismy włożyć, bo nasz projekt za niski był. Ja też się boję upałów w naszej Kalifornii, ale przecież jest reku, nie A i tak sedno sprawy jest w dokładności ułożenia, bo panowie mają fantazję taką, że się filozofom nie sniło To że jest reku to mnie nie do końca przekonuje, bo szef firmy instalacyjnej, która u mnie będzie robić instalacje - ma wentylację z reku w dodatku z GWC i ma 25 cm wełny na poddaszu, a w upalne dni to mówi, że jest średnio na poddaszu (znaczy się za ciepło). Co prawda ma taką półparterówkę / półpoddasze - 2 pomieszczenia w sumie 40m2 na poddaszu z niską (albo i bez) ścianką kolankową. Rzuciłem temat w tym wątku na temat ocieplenia poddasza użytkowego http://forum.muratordom.pl/post3033916.htm#3033916 zobaczymy co fachury odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.01.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Kris, jak masz wysoko to dawaj więcej, nie zaszkodzi . Ty masz jeszcze deseczki, zawsze to jakaś warstwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Kris, jak masz wysoko to dawaj więcej, nie zaszkodzi . Ty masz jeszcze deseczki, zawsze to jakaś warstwa jest Ta deseczki, ale trzeba zostawić 2 cm na szczelinę wentylacyjną pod tymi deseczkami i to jest o 2 cm mniej wełny - tak na to patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.01.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a warstwa powietrza to nie izolacja? Czytałam odpowiedzi w tamtym wątku, ale jak zwykle nic z nich nie wynika... Ja miałam w projekcie 15+5, ale chciałam dać 15 + 7 to podobno był problem, juz nie pamiętam czy z dostępnoscią czy z ceną, stąd pojawiła się 10-tka i dobrze w sumie. A najbardziej się uśmiecham za każdym razem jak czytam, że wełnę kamienną się łatwiej kładzie, bo wykonawcy twierdzili, że gorzej i nawet drożej w związku z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 06.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Aga, piękna łazienka się szykuje! Z niecierpliwością czekamy na dalsze zdjęcia. Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.02.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Aga, piękna łazienka się szykuje! Z niecierpliwością czekamy na dalsze zdjęcia. Pozdrawiamy serdecznie ooo, tak dawno tu nikogo nie było, że aż się zdziwiłam Dziekuję, nie mam cierpliwosci, żeby pokazać od razu gotowe wnętrze, dlatego codziennie męczę po kawałeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 06.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No ja własnie ze swoim wpisem szczęśliwie sie z dziennika ewakuowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.02.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No ja własnie ze swoim wpisem szczęśliwie sie z dziennika ewakuowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.02.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jaką masz ładną łazienkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts