agakz 11.02.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a panorama całkiem całkiem, już wiem jak to będzie w tej łazience no widzisz, a niektórzy marudzili, że taka cienka.... kto marudził, kto marudził? powiedziałam tylko, że taka chudziutka, a nie że cienka . Znaczy, że mało jej było . b. uderz w stół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 fajne te płyteczki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 fajne te płyteczki w łazience Dzięki Za to u Ciebie super blaty granitowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a jak duża jest ta łazienka na dole? bo mam też taką niewielką i się zastanawiam czy tam prysznic pakować mam jeszcze dwie łazienki na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.02.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a jak duża jest ta łazienka na dole? bo mam też taką niewielką i się zastanawiam czy tam prysznic pakować mam jeszcze dwie łazienki na górze cześć łazienka ma 1,8 x 1,8 m. U nas jest tylko jedna na dole i jedna na górze. Warianty są takie: a) mąż (jak zwykle) wpycha się do łazienki o mojej godzinie b) goście się zwalą z noclegiem a gościnny jest na dole c) ktoś (tfu tfu) zachoruje i nie będzie mógł chodzić po schodach d) kąpanie psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.02.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a jak duża jest ta łazienka na dole? bo mam też taką niewielką i się zastanawiam czy tam prysznic pakować mam jeszcze dwie łazienki na górze cześć łazienka ma 1,8 x 1,8 m. U nas jest tylko jedna na dole i jedna na górze. Warianty są takie: a) mąż (jak zwykle) wpycha się do łazienki o mojej godzinie b) goście się zwalą z noclegiem a gościnny jest na dole c) ktoś (tfu tfu) zachoruje i nie będzie mógł chodzić po schodach d) kąpanie psa U mnie warianty: a) na gorze mąż zajmuje jedną b) drugą okupują trzy córki c) ja mogę ewentualnie z młodym zaczekać d) kąpanie psa przewiduję w garażu e) ale np jak przyjadą teściowie to może lepiej jakby mieli na dole prysznic i nie biegali po schodach do kąpieli (pokój gościnny też u nas na dole - w przyszłości to może nawet moja sypialnia będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.02.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 U mnie warianty: a) na gorze mąż zajmuje jedną b) drugą okupują trzy córki c) ja mogę ewentualnie z młodym zaczekać d) kąpanie psa przewiduję w garażu e) ale np jak przyjadą teściowie to może lepiej jakby mieli na dole prysznic i nie biegali po schodach do kąpieli (pokój gościnny też u nas na dole - w przyszłości to może nawet moja sypialnia będzie ) czyli z powodów e) i f) by się przydał Ja mam tylko odpływ liniowy i baterię, żadnej kabiny ani zasłonki, ku zgorszeniu mojej mamy, nie przewiduję. Łazienka jest przestronniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 chlapaniem sie nie martwisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ale może to nawet fajne rozwiązanie u mnie pewnie nie będzie się często korzystać z tego natryskua poprowadzenie rurek to nie jest duży wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.02.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 chlapaniem sie nie martwisz ? no właśnie z powodu rzadkiego uzywania nie. Mam spad na całej powierzchni łazienki o 3 cm i tyle. Podłogówka jest to wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 spryciula z Ciebie no ale nie wiem czy kiedykolwiek przekonasz mamę u mnie będą podobne komentarze pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.02.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no ale nie wiem czy kiedykolwiek przekonasz mamę u mnie będą podobne komentarze pewnie ona u mnie się nie będzie kąpać bo mieszka 10 m dalej a takich komentarzy to jeszcze się pewnie duuuużo nasłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 12.02.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 My też mamy na dole fugę Mapei 142. Jest bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.02.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 My też mamy na dole fugę Mapei 142. Jest bardzo ładna Fajnie, mam nadzieję, że do moich płytek będzie tak ładnie pasowała jak do Waszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Aga - ale pomysłowo z tą łazienka na dole robicie! Mam podobny dylemat - na dzisiaj, ze względów ekonomicznych głównie, chciałam zrezygnować z prysznica w dolnej łazience. U nas głównym problemem w porannych potyczkach łazienkowych jest zamiłowanie mojego męża do literatury pięknej - realizowane zazwyczaj przy porannej toalecie Ale taki prysznic, którego nie widać w zasadzie a jest i funkcję spełnia, na dodatek kosztuje mniej niż kabina - chyba - co??? Hmmmmm, ciekawie, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dami, bateria w prysznicu jest - jak w normalnym - koszt ten sam. Odpływ mam liniowy, taki najtańszy - ACO za jakieś 500 PLN. Wylewka była wylana 3 cm niżej i z tych centymetrów płytkarz wyrobił sobie spad - koszt żaden. Będzie się pryskać? nie wiem, to tak jakbym miała kabinę 18, x 1,8 metra... pewnie troszeczkę tak - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tak wątpliwości miałam, czy jakiegoś haczyka nie ma, bo ostatnio co się za jakiś temat wezmę, że niby super będzie, to jakiś knyf wychodzi No ale to fajne, fajne - taka kabina 1,8/1.8, to nawet ciekawe doświadczenie może być Ale na etapie wylewek przewidzieć trzeba - kiedy zamierzasz wypróbować to chlapanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tak wątpliwości miałam, czy jakiegoś haczyka nie ma, bo ostatnio co się za jakiś temat wezmę, że niby super będzie, to jakiś knyf wychodzi No ale to fajne, fajne - taka kabina 1,8/1.8, to nawet ciekawe doświadczenie może być Ale na etapie wylewek przewidzieć trzeba - kiedy zamierzasz wypróbować to chlapanie? jeszcze nie jestem podpięta do szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ooo, myslałam, że luboń skanalizowany jest Fajnie się te łazienki zaczynają jawić - pociesz koleżankę, że na etapie kładzenia kabelków prądowych, jeszcze nie miałaś tych wszystkich koncepcji dogranych, bo ja ciągle ze wszystkim mam wrażenie do tyły być a u Ciebie takie wszystko poukładne, przemyślane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ooo, myslałam, że luboń skanalizowany jest Fajnie się te łazienki zaczynają jawić - pociesz koleżankę, że na etapie kładzenia kabelków prądowych, jeszcze nie miałaś tych wszystkich koncepcji dogranych, bo ja ciągle ze wszystkim mam wrażenie do tyły być a u Ciebie takie wszystko poukładne, przemyślane.... Luboń kompletnie nie jest skanalizowany Nie wiem czy Cię pocieszę, miałam koncepcje, ale one potem się całkiem zmieniły i w lazience wszystkie kabelki były na nowo kładzione A w dolnej to nawet jedno gniazdko było przesuwane jak płytkarz stał z kafelkiem w ręcę nad nim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts