ponury63 16.02.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] No tak dzieciaki rosną w takim tempie, że człowiek sam nie wie kiedy minęło tyle czasu. Moi synowie mają już 18 i 15 lat ale ja wciąż czuję się młodo i jak skończymy dom to zaczniemy drugą młodość Aga podobają mi się twoje pomysły architektoniczne, więc mam pytanko czy już zastanawiałaś się nad spiżarnią pod schodami, czy będziesz ją zamykać od strony korytarza. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik64171.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.02.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No tak dzieciaki rosną w takim tempie, że człowiek sam nie wie kiedy minęło tyle czasu. Moi synowie mają już 18 i 15 lat ale ja wciąż czuję się młodo i jak skończymy dom to zaczniemy drugą młodość Aga podobają mi się twoje pomysły architektoniczne, więc mam pytanko czy już zastanawiałaś się nad spiżarnią pod schodami, czy będziesz ją zamykać od strony korytarza. Pozdrawiam pewnie zanim sie obejrzę i moja młoda już taka będzie Spiżarkę mam zamknięta drzwiami i obniżoną o 2 stopnie. Całkiem pokaźny schowek wyszedł. Zobaczę, czy mam jakieś zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 16.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 będę wdzięczna jak znajdziesz zdjęcia, nasza spiżarnia też jest obniżona. U nas ferie więc trochę odpoczywamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.02.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 będę wdzięczna jak znajdziesz zdjęcia, nasza spiżarnia też jest obniżona. U nas ferie więc trochę odpoczywamy. Pozdrawiam niestety żadnego sensownego nie znalazłam więc jutro zrobię. U nas też ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.02.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 To ja znowu sobie linkę zostawię:http://www.car-moebel.de/docs/artikelbilder/org_160178.jpghttp://www.car-moebel.de/docs/shop.aspx?domid=1087&id=38013&aid=160178&cid=700Podobno dla nich to produkuje nasz Tommebel, muszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.02.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 będę wdzięczna jak znajdziesz zdjęcia, nasza spiżarnia też jest obniżona. U nas ferie więc trochę odpoczywamy. Pozdrawiam niestety żadnego sensownego nie znalazłam więc jutro zrobię. U nas też ferie Proszę : http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/614321/thumbs/24088813_img_2816.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/614321/thumbs/24088815_img_2817.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 18.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dziękuję za zdjęcie. W takim razie musimy dobudować ściankę przylegającą do schodów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.02.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dziękuję za zdjęcie. W takim razie musimy dobudować ściankę przylegającą do schodów. Pozdrawiam schody może trochę tracą na urodzie przez ściankę w dolnym biegu, ale schowek wyszedł bardzo pojemny - u nas obnizony o 2 stopnie, mógł być w sumie niżej o jeszcze jeden stopień Kuchnia w Groszku nie jest wielka i taka spiżarka pod ręką lub schowek na miotły i inne pojazdy na pewno się przyda. Zwłaszcza, że kotłownai także mikro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 18.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kuchnia w porównaniu do tej co mam teraz w bloku jest naprawdę duża, ale tych szpei w kuchni zawsze jest pełno, więc schowek na pewno będzie potrzebny. My w kotłowni oprócz pieca będziemy mieć również pralkę, tyle tylko,że piec jest bardzo zgrabny i nie zajmuje dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.02.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kuchnia w porównaniu do tej co mam teraz w bloku jest naprawdę duża, ale tych szpei w kuchni zawsze jest pełno, więc schowek na pewno będzie potrzebny. My w kotłowni oprócz pieca będziemy mieć również pralkę, tyle tylko,że piec jest bardzo zgrabny i nie zajmuje dużo miejsca. U mnie nie będzie pralki, ale jest za to zasobnik 300l - ogroooomny Jeszcze jedno ujęcie na schody ze spiżarką: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/614321/thumbs/24108336_img_2827.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 19.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 cudnie wygląda salon wytynkowany, u nas panowie zrobili instalacje wodną i c.o, elektryk czeka aż mrozy pójdą za morze chociaż na to się nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.02.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nawet w naszej kalifornijskiej Pyrlandii zima wróciła. Jest ślicznie, przynajmniej dzieciaki się cieszą... Mój domek już ogrzewany, ale za to płacę 2 rachunki za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Rzeczywiście pięknie dzisiaj za oknem. Jakie wielkie czapy śniegu na drzewach. Po prostu pięknie. Jak już ma być zima, to właśnie taka. Aga salon bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.02.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Rzeczywiście pięknie dzisiaj za oknem. Jakie wielkie czapy śniegu na drzewach. Po prostu pięknie. Jak już ma być zima, to właśnie taka. Aga salon bardzo ładnie wygląda. Dzięki tak się jasno zrobiło zaraz. Teraz trzeba zwalczyć ten pył i malowanko... przeraża mnie ten bałagan szczerze mówiąc... kiedy tam będzie jak w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Już niedługo, niedługo, zobaczysz. Tak daleko już jesteście. Jeszcze troszkę trzeba się spiąć i za chwilkę będziecie się przeprowadzać. Z każdym dniej bliżej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Fanką angielskich kuchni jakoś tak specjalnie nie jestem ale mnie bardziej 1-sza wersja przekonuje- lżej wyglada. Za to starasznia ale to strasznie nie podabaja mi się kuchenki z tą owalną szybką Myślę ze jakas prosta kuchenka bez bajerów tez by pasowała. Zima piękna to fakt jeszcze tylko słonko by się przydało, moze jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.02.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Verunia, słonko by się przydało bo dziś jedziemy nad morze Co do szybki, to nie chciałam wstawiać zbyt nowoczesnego piekarnika do takiej kuchni....myslę jeszcze o którymś z tej serii http://image.ceneo.pl/data/products/8930/product.jpg I tak mnie dręczy inoxowa lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 22.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Aga, my mamy podobnego Boscha (HBN 56W551E) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Szczególnie prowadnice są godne polecenia. Pozdrawiamy gorąco, mino zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.02.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Basia i Sławek, dziękuję. Pozdrawiam z zimnego Kołobrzegu w którym mój komputer nie łapie netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 aga - w kwestii odwyku od tematu budowy - to chyba sie nie tak nie da - przynajmniej mnie sie nie udaje - mojemu mężowi wychodzi świetnie za to, ale on za bardzo nie ma się od czego odrywać Pozostaje zyc nadzieją, że kawka na tarasie uleczy skołatane nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts