agakz 24.02.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 aga - w kwestii odwyku od tematu budowy - to chyba sie nie tak nie da - przynajmniej mnie sie nie udaje - mojemu mężowi wychodzi świetnie za to, ale on za bardzo nie ma się od czego odrywać Pozostaje zyc nadzieją, że kawka na tarasie uleczy skołatane nerwy taras... właśnie, trzeba szukać gości do ułożenia kostki A tak poważnie, to do pewnego stopnia to jest jeszcze przyjemne, zwracanie uwagi na elementy wyposażenia czy wykończenia, które są aktualnie przerabiane... ale trochę by się chciało zresetować Mój mąż także łatwo zmienia temat na relaksujący i cały dzień nie wyłazi z baseny i sauny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jakie ładne przebiśniegi Znaczy się wiosna idzie - bo do mnie tynkarze dzisiaj zawitali i już zaczęli robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.02.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jakie ładne przebiśniegi Znaczy się wiosna idzie - bo do mnie tynkarze dzisiaj zawitali i już zaczęli robotę Przylecieli z ciepłych krajów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ta mozajeczka na murku nie wygląda najgorzej (jak na mój gust i możliwość oceny ze zdjęcia ) a kafelki oglądalam przez 5 godzin w sobotę i co ................. i nic nadal nic nie wiem co gdzie i z czym, pewnie mnie kafelkarz stojący w drzwiach zmusi do szybkiej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jakie ładne przebiśniegi Znaczy się wiosna idzie - bo do mnie tynkarze dzisiaj zawitali i już zaczęli robotę Przylecieli z ciepłych krajów? Jeżeli wioska pod Śremem to ciepły kraj - to tak :lol: i raczej przyjechali - zdezelowanym starym Fordem Transitem z przyczepką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.02.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ta mozajeczka na murku nie wygląda najgorzej (jak na mój gust i możliwość oceny ze zdjęcia ) a kafelki oglądalam przez 5 godzin w sobotę i co ................. i nic nadal nic nie wiem co gdzie i z czym, pewnie mnie kafelkarz stojący w drzwiach zmusi do szybkiej decyzji Empik jednak pomniejsza te zdjęcia, ze czasami niedokładnie widać, ale juz mi się nie chce ich nigdzie przenosić Ja po dzisiejszej rundzie po sklepach mogłabym urządzić spokojnie 5 łazienek, a jeszcze bym miała problem z wyborem Pamiętaj, że dużo płytek jest na zamówienie i ich ściągnięcie trochę trwa, nawet jeśli jest to inne miasto w Polsce a nie daleki kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 26.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Aga, Twoja zielona łazienka z dnia na dzień robi się coraz ładniejsza. Z majstrami tak już jest, że czasem mają tego typu natchnienia. Z resztą murek wcale nie drażni – uważam, że wygląda to dobrze. Poza tym z czasem przestaniesz to zauważać. Ja gdy pierwszy raz zobaczyłam, że fuga do cegły ręcznie formowanej wypadła bardziej różowa , a nie piaskowa jak sobie wymarzyłam, to się popłakałam, a potem przez dwie noce spać nie mogłam zastanawiając się jak to przemalować! Mąż mnie na szczęście odwiódł od tego planu. A teraz co? Już nawet o tym nie pamiętam, a nawet wręcz uważam, że dobrze się to komponuje z cegłą. A wracając do łazienki, czy możesz mi zdradzić cenę tej zielonej mozaiki? Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 26.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Piękna ta mozaika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dzięki dziewczyny Mozaika kupiona tu http://www.mozaiki-szklane.pl/index.php?s=details&cat_id=152&id=1166 choć facet ma okropne zdjęcia w tym sklepie, gdybym nie widziała tej mozaiki wcześniej to bym za nic nie kupiła... W wątku łazienkowym mi ludziki radzili co z tym murkiem... Kazałam płytkarzowi wymienić na biały, ale wingerman podpowiedział takie ładne rozwiązanie: http://img5.imageshack.us/img5/314/24241180img2946.jpg http://img5.imageshack.us/img5/24241180img2946.jpg/1/w450.png ale już nie przeżyję zmiany wysokości murka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.02.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mi tez się bardzo ta mozaika podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mi tez się bardzo ta mozaika podoba dziękuję myślę, że efekt będzie dopiero jak się pojawi drewniana podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 26.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Aga, te przebiśniegi to Ci w ogródku wyrosły? Tegoroczne? Jutro skoro świt lecę zobaczyć, czy u mnie się nie zieleni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 27.02.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Aga, te przebiśniegi to Ci w ogródku wyrosły? Tegoroczne? Jutro skoro świt lecę zobaczyć, czy u mnie się nie zieleni . Wyrosły w ogródku, nawet nie wiem kiedy. No, ogródek w sumie już nie mój, bo sprzedany A dziś jadąc do pracy widziałam kilkanaście kluczy kaczek na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 01.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 wiesz Aga - dopóki była mozaika na tym murku, to wydawało mi sie ok, teraz jak jest cały biały, to jednak o niebo lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.03.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 wiesz Aga - dopóki była mozaika na tym murku, to wydawało mi sie ok, teraz jak jest cały biały, to jednak o niebo lepiej!!! Też myślę, że jednak jest lepiej, skoro już musi być ten murek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hej, też mam pytanie do Ciebie, bo też masz garaż w bryle budynku Ocieplaliście ścianę i sufit w garażu ?? Garaż macie ogrzewany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.03.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hej, też mam pytanie do Ciebie, bo też masz garaż w bryle budynku Ocieplaliście ścianę i sufit w garażu ?? Garaż macie ogrzewany ? Hej, tak, ocieplaliśmy ścianę pomiędzy częścią mieszkalną oraz sufit. Garaż ma kaloryferek pod oknem, ale to tak raczej żeby utrzymać dodatnią temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hej, też mam pytanie do Ciebie, bo też masz garaż w bryle budynku Ocieplaliście ścianę i sufit w garażu ?? Garaż macie ogrzewany ? Hej, tak, ocieplaliśmy ścianę pomiędzy częścią mieszkalną oraz sufit. Garaż ma kaloryferek pod oknem, ale to tak raczej żeby utrzymać dodatnią temperaturę. Tez chcę tak zrobić. A powiedz mi kiedy ocieplaliście tę ścianę ? przed / po tynkach / w trakcie i czym - wełna/styropian ? jakieś szczegóły jak to u Was zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaWaldek 02.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 cześć ja jestem z forum groszków i często zaglądam do Twojego dziennika.. Ślędzę Wasze postępy budowlane i nie mogę się doczekać kiedy będziemy na tym etapie;) Bardzo podoba mi się Wasza podłoga, choć to dopiero jej początki i na 90% też taką kupię pomimo tego, że płytki są krzywe... pozdrawiam wiosennie i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.03.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tez chcę tak zrobić. A powiedz mi kiedy ocieplaliście tę ścianę ? przed / po tynkach / w trakcie i czym - wełna/styropian ? jakieś szczegóły jak to u Was zrobione ? o szczegóły to wiesz kogo pytać jakos tak niezależnie od tynków przyjechali panowie, którzy potem ocieplali domek. Ocieplaliśmy styropianem (wszędzie mamy styropian) Zrobione tak samo jak na zewnątrz - styropian, siatka, klej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts