Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Mam pytanie odnosnie obrazu jaki stoi na podlodze w gabinecie, mozesz napisac cos wiecej o nim i gdzie go kupilac.

Dziennik sledze na biezaco i domek bardzo mi sie podoba :p !

tak jak pisałam obraz pochodzi ze sklepu na "I". Zażyczyliśmy go sobie na prezent ślubny od kolegów z pracy. W międzyczasie zniknął niestety ze sklepu i koleżanka spotkała go w berlińskiej Ikei. Przyjechał do Polski maluchem :lol:

Swego czasu wisiał w naszej beżowej łazience nad wanną, budząć zgorszenie :wink: No przecież to Wenecja, to do wanny pasuje, nie? Ostatnich 6 lat spędził w garażu bo w naszym obecnym mieszkaniu nie było beżowych ścian....

Gość Gosc_gość

Hej Aga

farbki Bekersik luks - miałem pomalowane mieszkanko 3 lata temu, dzisiaj sąsiedzi byli z wizytą i przymiarką kupna :wink: i stwierdzili jakby świeżo było malowane tak czyste ściany :p

Hej Aga

farbki Bekersik luks - miałem pomalowane mieszkanko 3 lata temu, dzisiaj sąsiedzi byli z wizytą i przymiarką kupna :wink: i stwierdzili jakby świeżo było malowane tak czyste ściany :p

No, bo Wy pewnie tacy czyściutcy jesteście :wink: U mnie pies się otrzepie, dziecko koniecznie musi dotknać ściany :roll:

Ale tak by było z każdą farbą. A kolorek mi się podoba od K74 i Keytra :)

Gość Gosc_gość
Hej Aga

No, bo Wy pewnie tacy czyściutcy jesteście :wink: U mnie pies się otrzepie, dziecko koniecznie musi dotknać ściany :roll:

Ale tak by było z każdą farbą. A kolorek mi się podoba od K74 i Keytra :)

Ja to zdecydowanie mniej, ale moja ma fioła na punkcie czystości - momentami przegina z tym sprzątaniem :evil:

Co do zwierzaków to wiesz - przy czyściochu w domu nie ma szans nawet na małego kotka, nie wspominając, że żoneczka uczulona na kiciusie, ech :roll:

Ja jeszcze odnośnie obrazka Agi. Z początku myślałam, że to coś takiego: http://www.allegro.pl/item572127194_modernart_mapa_swiata_150x70_obraz_na_plotnie.html

,ale choć nie to jednak bardzo ładny. Ten zestaw, do którego przysłałam link widziałam na własne oczy na ścianie. Również wyglądał super!

Pozdrawiam wszystkich wiosennie :D

Ja to zdecydowanie mniej, ale moja ma fioła na punkcie czystości - momentami przegina z tym sprzątaniem :evil:

Co do zwierzaków to wiesz - przy czyściochu w domu nie ma szans nawet na małego kotka, nie wspominając, że żoneczka uczulona na kiciusie, ech :roll:

w sumie to i dobrze, bo tyle zachodu z tymi stworami...

Ale u mnie 3 lata po malowaniu ściany nie wygladają na nowe :lol:

Ja jeszcze odnośnie obrazka Agi. Z początku myślałam, że to coś takiego: http://www.allegro.pl/item572127194_modernart_mapa_swiata_150x70_obraz_na_plotnie.html

,ale choć nie to jednak bardzo ładny. Ten zestaw, do którego przysłałam link widziałam na własne oczy na ścianie. Również wyglądał super!

Pozdrawiam wszystkich wiosennie :D

Ten też by mi pasował do gabinetu. Ale do mojej Wenecji mam sentyment :D

Kibelek wyszedl slicznie :p ! Jakie masz plytki w wc na podlodze, bo podobne sa do moich w hollu.

Co do linoleum to nabralam sie :wink: , zanim przeczytalam, ze to linoleum bylam pewna po obejrzeniu fotki, ze to podloga drewniana. Ile kosztuje taka wykladzina? Nie potrzebuje ale pytam z ciekawosci.

Kibelek wyszedl slicznie :p ! Jakie masz plytki w wc na podlodze, bo podobne sa do moich w hollu.

Co do linoleum to nabralam sie :wink: , zanim przeczytalam, ze to linoleum bylam pewna po obejrzeniu fotki, ze to podloga drewniana. Ile kosztuje taka wykladzina? Nie potrzebuje ale pytam z ciekawosci.

No, kibelek istotna sprawa. Teraz na upartego można mieszkać :wink:

Płytki mam w kibelku takie jak na całym parterze - Emigres MDE 510. Szukałam praktycznego rozwiązania :wink:

Linoleum wcale nie jest takie tanie, jak myslałam - kosztowało około 20 PLN/m2, ale chyba jest dośc ładne, prawda?

Nie to ja mam floor z paradyza podobne do Twoich, w hollu sa 40x20, a w salonie 40x40. Takie plytki do czyszczenia sa rewelacyjne, nie jestem niewolnikiem swojej podlogi, myje raz w tygodniu.

A linoleum warte tej ceny, bo naprawde wyglada ladnie.

Aga, jak ja się cieszę, że są na świecie tacy "zwariowani" ludzie jak ja! My też mieliśmy uroczyste otwarcie "kibelka" i innych, coraz to nowych rzeczy w naszym domku! Mamy nawet zdjęcia, ale nie wypada takowych zamieszczać w publicznym albumie... ;-) Linoleum do złudzenia przypomina naturalną podłogę. Piękne. A w jakim kolorze zamówiłaś wypoczynek? Bardzo mi się podoba.

Aga, jak ja się cieszę, że są na świecie tacy "zwariowani" ludzie jak ja! My też mieliśmy uroczyste otwarcie "kibelka" i innych, coraz to nowych rzeczy w naszym domku! Mamy nawet zdjęcia, ale nie wypada takowych zamieszczać w publicznym albumie... ;-) Linoleum do złudzenia przypomina naturalną podłogę. Piękne. A w jakim kolorze zamówiłaś wypoczynek? Bardzo mi się podoba.

haha, też mam zdjęcie młodej na kibelku z błogą miną, ale po namyśle nie wkleiłam :D

Wypoczynek - znów praktycyzm zwyciężył, będzie czekoladowy - tył i boki skóra a siedzisko tkanina :D