Gość Gosc_gość 31.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cześć Aga ładne stylowe panele - wyszukane i w dodatku z napisami Mam małe pytanie o gościa od opierzeń: Czyżbyś dostała namiar od swojego KB na niego ? bo jeśli tak to KB dostał ten namiar ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 31.03.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Kris, bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kris, bingo No to fajowo Opierzacz zrobi to luksusowo jak chcesz zobaczyć jego robotę to zerknij do mnie do dziennika wczoraj wkleiłem foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.04.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hehe rachunek też luksusowy Ale zrobione porządnie i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 01.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Aga - cudownie wyszły te panele!! Dla Mai wszystkiego co najlepsze oczywiście!!! Jakie ma długie włosy - dziewczęco bardzo sie prezentuje Teraz sie tak zaczynam zastanawiać - w którą strone lepiej układac panele - wzdłuż, czy w poprzek okien? A o reformie to juz nie pisze w ogóle - moje starsze dziecko z pierwszego roku przejsciowego, młodsze z ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 damimax, dzięki Młoda już narzeka, że włosy za długie i jej przeszkadzają Panele zgodnie z zasadami się kładzie równolegle do padania światła z okna. Ale jak okna są na dwóch prostopadłych ścianach, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Chwila za moment ( jak to mawiał Złomek z bajki Auta) - podobne opierzenia chyba gdzieś już widziałem ... Chmmm Aha u mnie też takie są Tak przy okazji uśmiechnę się do Ciebie o namiar na ludków od podjazdów - jeśli uważasz, że robią to dobrze i za rozsądne pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.04.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Tak przy okazji uśmiechnę się do Ciebie o namiar na ludków od podjazdów - jeśli uważasz, że robią to dobrze i za rozsądne pieniążki jak widać na zdjęciach faza jest mocno wstępna Na razie wszystko ok, punktualnie, wszystko solidnie robią. Zdecydowaliśmy się na nich bo mogli zrobić i odwodnienia i kładą kostkę betonową i granit a u nas to i to, mają własną kopareczkę, przywożą sobie towar i o nic się nie troszczę. Co do cen to trudno mi było porównywać oferty, bo ja mam swój granit tylko do ułożenia, za to kostkę Libetu oni kupowali i mam tu cenę za robotę z wszystkimi tłuczniami a tu za robotę z całym materiałem Firma dość duża: http://www.bruk-bau.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Chwila za moment ( jak to mawiał Złomek z bajki Auta) - podobne opierzenia chyba gdzieś już widziałem ... Chmmm Aha u mnie też takie są Twoich opierzeń w końcu nie widziałam, bo stronka mi się ładuje godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Chwila za moment ( jak to mawiał Złomek z bajki Auta) - podobne opierzenia chyba gdzieś już widziałem ... Chmmm Aha u mnie też takie są Twoich opierzeń w końcu nie widziałam, bo stronka mi się ładuje godzinę Już wskoczyło na 3 stronę to nie będzie tak źle Ale opierzenia są na drugiej niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak przy okazji uśmiechnę się do Ciebie o namiar na ludków od podjazdów - jeśli uważasz, że robią to dobrze i za rozsądne pieniążki jak widać na zdjęciach faza jest mocno wstępna Na razie wszystko ok, punktualnie, wszystko solidnie robią. Zdecydowaliśmy się na nich bo mogli zrobić i odwodnienia i kładą kostkę betonową i granit a u nas to i to, mają własną kopareczkę, przywożą sobie towar i o nic się nie troszczę. Co do cen to trudno mi było porównywać oferty, bo ja mam swój granit tylko do ułożenia, za to kostkę Libetu oni kupowali i mam tu cenę za robotę z wszystkimi tłuczniami a tu za robotę z całym materiałem Firma dość duża: http://www.bruk-bau.com/ Aha i dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 03.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Matko Aga - jak ja bym chciała być już na tym etapie i tłuc te kostkę!! Jakie panele macie w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.04.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Matko Aga - jak ja bym chciała być już na tym etapie i tłuc te kostkę!! Jakie panele macie w sypialni? ja bym wolała byc o tę jedna czynność dalej Ale jak się opaliłam Panele to Egger dąb bourbon ciemny. Fajne? Dami, wiesz coś może o Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 03.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bardzo fajne!! Gdzie kupowałaś? Jutro zadzwonię do kumpeli i poproszę, żeby wypytała, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bardzo fajne!! Gdzie kupowałaś? Jutro zadzwonię do kumpeli i poproszę, żeby wypytała, dam znać. kupowałam w sklepie internetowym po 42 zł, w Progressie były po 57 a w Komforcie PO 79 http://www.twojapodloga.pl Dzięki za wypytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ładna ta kostka i te ścieżki i panele i w ogóle! ja tak w skrócie, bo cos mnie czas goni pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 09.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Aga, z każdym pociągnięciem pędzla i z każdym puknięciem w kostkę Wasz domek pięknieje! Dodam coś na pocieszenie, jeśli chodzi o ogród. Stworzyliśmy projekt ogrodu wspólnie z naszym zaprzyjaźnionym architektem krajobrazu... Do zagospodarowania mamy ok. 3500 m kw... No i chciałam kupić mężowi 3 drzewka w prezencie na naszą rocznicę. Tylko na chęci się skończyło, niestety... Tych odmian klonu i dębu, które potrzebowałam, nigdzie nie można było dostać. W końcu znalazłam, ale dąb kosztował 580 zł... Cóż... Zyczę Tobie i całej rodzinie oraz wszystkim gościom tego dziennika cudownych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołych Świąthttp://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/wielkanoc/wielkanoc6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Niech Święta Wielkiej Nocy napełnią Was Pokojem i Radością! http://i39.tinypic.com/2mnkv1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts