Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

Gość Gosc_gość

Cześć Aga :D

ładne stylowe panele - wyszukane i w dodatku z napisami :p

Mam małe pytanie o gościa od opierzeń:

Czyżbyś dostała namiar od swojego KB na niego ?

bo jeśli tak to KB dostał ten namiar ode mnie 8)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga - cudownie wyszły te panele!!

Dla Mai wszystkiego co najlepsze oczywiście!!! Jakie ma długie włosy - dziewczęco bardzo sie prezentuje :wink:

Teraz sie tak zaczynam zastanawiać - w którą strone lepiej układac panele - wzdłuż, czy w poprzek okien?

A o reformie to juz nie pisze w ogóle - moje starsze dziecko z pierwszego roku przejsciowego, młodsze z ostatniego :evil:

Gość Gosc_gość

Chwila za moment ( jak to mawiał Złomek z bajki Auta) - podobne opierzenia chyba gdzieś już widziałem ... Chmmm :roll: Aha u mnie też takie są :lol: :lol: :lol:

Tak przy okazji uśmiechnę się do Ciebie o namiar na ludków od podjazdów - jeśli uważasz, że robią to dobrze i za rozsądne pieniążki :p

Tak przy okazji uśmiechnę się do Ciebie o namiar na ludków od podjazdów - jeśli uważasz, że robią to dobrze i za rozsądne pieniążki :p

jak widać na zdjęciach faza jest mocno wstępna :wink:

Na razie wszystko ok, punktualnie, wszystko solidnie robią. Zdecydowaliśmy się na nich bo mogli zrobić i odwodnienia i kładą kostkę betonową i granit a u nas to i to, mają własną kopareczkę, przywożą sobie towar i o nic się nie troszczę. Co do cen to trudno mi było porównywać oferty, bo ja mam swój granit tylko do ułożenia, za to kostkę Libetu oni kupowali i mam tu cenę za robotę z wszystkimi tłuczniami a tu za robotę z całym materiałem :roll: Firma dość duża:

http://www.bruk-bau.com/

Gość Gosc_gość
Chwila za moment ( jak to mawiał Złomek z bajki Auta) - podobne opierzenia chyba gdzieś już widziałem ... Chmmm :roll: Aha u mnie też takie są :lol: :lol: :lol:

Twoich opierzeń w końcu nie widziałam, bo stronka mi się ładuje godzinę :roll:

Już wskoczyło na 3 stronę to nie będzie tak źle :wink:

Ale opierzenia są na drugiej niestety :roll:

Gość Gosc_gość

jak widać na zdjęciach faza jest mocno wstępna :wink:

Na razie wszystko ok, punktualnie, wszystko solidnie robią. Zdecydowaliśmy się na nich bo mogli zrobić i odwodnienia i kładą kostkę betonową i granit a u nas to i to, mają własną kopareczkę, przywożą sobie towar i o nic się nie troszczę. Co do cen to trudno mi było porównywać oferty, bo ja mam swój granit tylko do ułożenia, za to kostkę Libetu oni kupowali i mam tu cenę za robotę z wszystkimi tłuczniami a tu za robotę z całym materiałem :roll: Firma dość duża:

http://www.bruk-bau.com/

Aha i dzięki za namiar :p

Aga, z każdym pociągnięciem pędzla i z każdym puknięciem w kostkę :wink:

Wasz domek pięknieje! Dodam coś na pocieszenie, jeśli chodzi o ogród. Stworzyliśmy projekt ogrodu wspólnie z naszym zaprzyjaźnionym architektem krajobrazu... Do zagospodarowania mamy ok. 3500 m kw... No i chciałam kupić mężowi 3 drzewka w prezencie na naszą rocznicę. Tylko na chęci się skończyło, niestety... Tych odmian klonu i dębu, które potrzebowałam, nigdzie nie można było dostać. W końcu znalazłam, ale dąb kosztował 580 zł... Cóż...

Zyczę Tobie i całej rodzinie oraz wszystkim gościom tego dziennika cudownych świąt!