JoShi 10.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy Tobie i Twoim bliskim życzymy wszystkiego co najlepsze. http://www.lesforum.webd.pl/kartki/upload/images/wielkanoc/wielkanoc011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Niech te święta będą pełne nadziei i wiary, radosnych spotkań przy wielkanocnym stole oraz smacznego święconego jajka. http://3.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SWeexic3IFI/AAAAAAAALIE/HgwDGrurXqY/s1600/wielkanoc%2Bgif2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.04.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 11.04.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych,mokrego dyngusa oraz masę prezentów od zajączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 oj, będzie się działo! czekam (nie)cierpliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.04.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Już dziękowałam w dzienniku, ale jeszcze raz tutaj, bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. Pozytywne fluidy są nam bardzo potrzebne Ostatnio coraz mniej czasu na zaglądanie na Forum, ale to chyba normalny objaw tych co (się) wykańczają, więc pewnie zrozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 14.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aga - jak fajnie - to już prawdziwy finisz!!Widok z sypialni przecudowny! Ehh, super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aga, jak to szybko zleciało tuż tuż przeprowadzka zazdroszczę, a u mnie jeszcze tyle roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aga - jak fajnie - to już prawdziwy finisz!! Widok z sypialni przecudowny! Ehh, super:) nooo, jakos tak wszystko przyspieszyło jakby ostatnio Jeszcze mi trudno uwierzyć, że za 2 tygodnie będzie DOM a nie budowa.... Widok jest cudny na nasze brzozy... za nimi niestety droga i pole. Mam nadzieję, ze za jakiś czas nam tam nie zrobia jakiegoś Lidla czy Żabki Choć z naszym pechem to pewnie nawet stację paliw zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.04.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aga, jak to szybko zleciało tuż tuż przeprowadzka zazdroszczę, a u mnie jeszcze tyle roboty zobaczysz, u Was tez finisz będzie na szybkim przewijaniu taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aga, jak to szybko zleciało tuż tuż przeprowadzka zazdroszczę, a u mnie jeszcze tyle roboty zobaczysz, u Was tez finisz będzie na szybkim przewijaniu taśmy Ech, jakby moje mieszkanie się sprzedało to bym podkręcił tempo, bo nie uśmiecha mi się brać kolejnej transzy kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Panele super- mój młodszy sie na nie napalił, ale wygrał biały puchaty dywan Więc będzie jesion Aczkolwiek gdzieś tam jeszcze o nich myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.04.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aga, jak to szybko zleciało tuż tuż przeprowadzka zazdroszczę, a u mnie jeszcze tyle roboty zobaczysz, u Was tez finisz będzie na szybkim przewijaniu taśmy Ech, jakby moje mieszkanie się sprzedało to bym podkręcił tempo, bo nie uśmiecha mi się brać kolejnej transzy kredytu wiosna idzie, słońce świeci, ludzie bardziej optymistycznie do życia nastawieni, to się sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Panele super- mój młodszy sie na nie napalił, ale wygrał biały puchaty dywan Więc będzie jesion Aczkolwiek gdzieś tam jeszcze o nich myślę biały dywan super... ale bym mojej młodej w ogóle nie dała wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 15.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Aga, Łazienka wyszła prześliczna – ani trochę „gierkowska” jak to kiedyś nazwałaś. Ani nie przesłodzona, ani zbyt nowoczesna. Naprawdę mi się podoba. I lodówka też świetna. Ta kostarka do lodu – super sprawa. Teraz z niecierpliwością czekam na kuchnię i drzwi wewnętrzne. Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 15.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam tak zrozumiałam, że z tych wszystkich kuchni IKEA zdała najlepiej egzamin:) Cieszę się, bo ja też sobie tam upatrzyłam. Jedyne co mi przeszkadza, to białe brzegi korpusów szafek ( no bo drzwi nie przykryją idealnie tych brzegów, i białe wyłazi, ktoś na forum pisał, że kupił takie taśmy pod kolor frontów w castoramie i je po prostu okleił ). PozdrawiamImienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 15.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 aga - jak ekipa od montażu będzie sensowna, to weź proszę namiar na konkretnego Zdzisia, czy Henia co bym mogła go w czerwcu wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.04.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Aga, Łazienka wyszła prześliczna – ani trochę „gierkowska” jak to kiedyś nazwałaś. Ani nie przesłodzona, ani zbyt nowoczesna. Naprawdę mi się podoba. I lodówka też świetna. Ta kostarka do lodu – super sprawa. Teraz z niecierpliwością czekam na kuchnię i drzwi wewnętrzne. Pozdrawiam serdecznie Ania dzięki, jeszcze trochęłazience brakuje, ale doby są za krótkie ostatnio... i jeszcze ktoś wymyślił jakieś zadania domowe w szkole i inne takie Ale jak będzie skończona to na pewno wkleję Kostkarka fajna, niestety ten model z kostkarką wycofali i się nią załapałam. Na pocieszenie mam dystrubutorek wody i najważniesze - komorę świeżości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts