Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

Witam

tak zrozumiałam, że z tych wszystkich kuchni IKEA zdała najlepiej egzamin:) Cieszę się, bo ja też sobie tam upatrzyłam. Jedyne co mi przeszkadza, to białe brzegi korpusów szafek ( no bo drzwi nie przykryją idealnie tych brzegów, i białe wyłazi, ktoś na forum pisał, że kupił takie taśmy pod kolor frontów w castoramie i je po prostu okleił ).

Pozdrawiam

Imienniczka

Tak, kuchnia z Ikea jest ok. Ta droga też była ok, ale nie tym razem....

Ja mam jakoś tak dokładnie zmontowanego Fagerlanda, że nie widzę białych szparek, albo może się przywzyczaiłam. Teraz będzie białe Lindigo więc ten problem odpadnie :D

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
Hej Aguś

Co to za drzwi Wam montują ?

Czyżby Polskone QuatroSoft z fornirem naturalnym w kolorze jasny orzech retro ? :D

I czy to Vox z Michała ?

a w totka często grasz? Bo jak będziesz miał tyle trafień co tu....

wszystko się zgadza :D

Wiedziałem

U mnie też takie będą tylko, że ciemny orzech retro 8)

i dlatego wiem :wink:

Hej Aguś

Czyżby Polskone QuatroSoft z fornirem naturalnym w kolorze jasny orzech retro ? :D

I czy to Vox z Michała ?

Wiedziałem

szczerze mówiąc, to ja kolor musiałam sprawdzić na zamówieniu bo już nie pamiętałam od stycznia czy jasny czy ciemny :oops:

Gość Gosc_gość
Hej Aguś

I czy to Vox z Michała ?

Wiedziałem

szczerze mówiąc, to ja kolor musiałam sprawdzić na zamówieniu bo już nie pamiętałam od stycznia czy jasny czy ciemny :oops:

To nie istotne - oba są ładne i na żywo się super prezentują :p

Aga, spoko, u nas też otwory mierzyła ta sama ekipa co miała montować a też trzeba było uzupełniać szpary :roll: - zrobiła to oczywiście GW, bo ci od drzwi tylko je montują :) to samo było z drzwiami zewnętrznymi (inna ekipa) - nie zrobili obróbki dookoła drzwi po zakończeniu montażu - czyli norma :-?

fiordy oczywiście git, quattro mają bardzo ładny kolor, podobają mi się też bardzo te w części gospodarczej - kolorek i faktura :)

zewnętrzne jeszcze pokaż :)

schody, oj schody - czekam! :wink:

dla pocieszenia: posadzki w domu wylane, przy drzwiach wejsciowych do muru, dalej...., podejscie do domu wylane...do muru, a co pomiędzy???? dziura na szerokość pustaka wypełniona styropianem , no nie !!!!!! po prostu idzie sie pochlastać.

nooo u mnie też tak było... mój mąz zalewał ten Rów Mariański przed montażem drzwi :D

Aga, spoko, u nas też otwory mierzyła ta sama ekipa co miała montować a też trzeba było uzupełniać szpary :roll: - zrobiła to oczywiście GW, bo ci od drzwi tylko je montują :) to samo było z drzwiami zewnętrznymi (inna ekipa) - nie zrobili obróbki dookoła drzwi po zakończeniu montażu - czyli norma :-?

fiordy oczywiście git, quattro mają bardzo ładny kolor, podobają mi się też bardzo te w części gospodarczej - kolorek i faktura :)

zewnętrzne jeszcze pokaż :)

schody, oj schody - czekam! :wink:

czyli znaczy się z drzwiami tak musi być :roll:

Zewnętrzne pokażę jutro jak je odkurzę

Na schody ja też czekam, ale wolno to idzie...

Kurcze... wysłałam do kilku osób i zero odzewu, pewnie nikt nie dostał :(

Szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi.

Aga

Kurcze... wysłałam do kilku osób i zero odzewu, pewnie nikt nie dostał :(

Szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi.

Aga

wiesz, mojego raczej nie polecę z czystym sumieniem :( Znam go od 10 lat i duzo nam juz robił, ale jakoś się pogorszył ostatnio i mam kilka niedoróbek. Co do ceny, to pokazałam mu dom i rysunki i umówilismy się na kwotę za całość.