agakz 15.04.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam tak zrozumiałam, że z tych wszystkich kuchni IKEA zdała najlepiej egzamin:) Cieszę się, bo ja też sobie tam upatrzyłam. Jedyne co mi przeszkadza, to białe brzegi korpusów szafek ( no bo drzwi nie przykryją idealnie tych brzegów, i białe wyłazi, ktoś na forum pisał, że kupił takie taśmy pod kolor frontów w castoramie i je po prostu okleił ). Pozdrawiam Imienniczka Tak, kuchnia z Ikea jest ok. Ta droga też była ok, ale nie tym razem.... Ja mam jakoś tak dokładnie zmontowanego Fagerlanda, że nie widzę białych szparek, albo może się przywzyczaiłam. Teraz będzie białe Lindigo więc ten problem odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.04.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 aga - jak ekipa od montażu będzie sensowna, to weź proszę namiar na konkretnego Zdzisia, czy Henia co bym mogła go w czerwcu wykorzystać nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hej Aguś Co to za drzwi Wam montują ? Czyżby Polskone QuatroSoft z fornirem naturalnym w kolorze jasny orzech retro ? I czy to Vox z Michała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.04.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hej Aguś Co to za drzwi Wam montują ? Czyżby Polskone QuatroSoft z fornirem naturalnym w kolorze jasny orzech retro ? I czy to Vox z Michała ? a w totka często grasz? Bo jak będziesz miał tyle trafień co tu.... wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hej Aguś Co to za drzwi Wam montują ? Czyżby Polskone QuatroSoft z fornirem naturalnym w kolorze jasny orzech retro ? I czy to Vox z Michała ? a w totka często grasz? Bo jak będziesz miał tyle trafień co tu.... wszystko się zgadza Wiedziałem U mnie też takie będą tylko, że ciemny orzech retro i dlatego wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.04.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hej Aguś Co to za drzwi Wam montują ? Czyżby Polskone QuatroSoft z fornirem naturalnym w kolorze jasny orzech retro ? I czy to Vox z Michała ? a w totka często grasz? Bo jak będziesz miał tyle trafień co tu.... wszystko się zgadza Wiedziałem U mnie też takie będą tylko, że ciemny orzech retro i dlatego wiem szczerze mówiąc, to ja kolor musiałam sprawdzić na zamówieniu bo już nie pamiętałam od stycznia czy jasny czy ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hej Aguś Co to za drzwi Wam montują ? Czyżby Polskone QuatroSoft z fornirem naturalnym w kolorze jasny orzech retro ? I czy to Vox z Michała ? a w totka często grasz? Bo jak będziesz miał tyle trafień co tu.... wszystko się zgadza Wiedziałem U mnie też takie będą tylko, że ciemny orzech retro i dlatego wiem szczerze mówiąc, to ja kolor musiałam sprawdzić na zamówieniu bo już nie pamiętałam od stycznia czy jasny czy ciemny To nie istotne - oba są ładne i na żywo się super prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 To nie istotne - oba są ładne i na żywo się super prezentują no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 16.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aga, jakie piękne drzwi te orzechowe! Szczególnie wzór drewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 17.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dla pocieszenia: posadzki w domu wylane, przy drzwiach wejsciowych do muru, dalej...., podejscie do domu wylane...do muru, a co pomiędzy???? dziura na szerokość pustaka wypełniona styropianem , no nie !!!!!! po prostu idzie sie pochlastać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga, urzeka mnie ten biały parter. Mówię o drzwiach i zaczątkach schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.04.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga, spoko, u nas też otwory mierzyła ta sama ekipa co miała montować a też trzeba było uzupełniać szpary - zrobiła to oczywiście GW, bo ci od drzwi tylko je montują to samo było z drzwiami zewnętrznymi (inna ekipa) - nie zrobili obróbki dookoła drzwi po zakończeniu montażu - czyli norma fiordy oczywiście git, quattro mają bardzo ładny kolor, podobają mi się też bardzo te w części gospodarczej - kolorek i faktura zewnętrzne jeszcze pokaż schody, oj schody - czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.04.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga, jakie piękne drzwi te orzechowe! Szczególnie wzór drewna! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.04.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dla pocieszenia: posadzki w domu wylane, przy drzwiach wejsciowych do muru, dalej...., podejscie do domu wylane...do muru, a co pomiędzy???? dziura na szerokość pustaka wypełniona styropianem , no nie !!!!!! po prostu idzie sie pochlastać. nooo u mnie też tak było... mój mąz zalewał ten Rów Mariański przed montażem drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.04.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga, urzeka mnie ten biały parter. Mówię o drzwiach i zaczątkach schodów. Dzięku, dzięki, zaczątek to właściwe słowo po 3 dniach pracy panów. Ale ci chociaż myślą co robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.04.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga, spoko, u nas też otwory mierzyła ta sama ekipa co miała montować a też trzeba było uzupełniać szpary - zrobiła to oczywiście GW, bo ci od drzwi tylko je montują to samo było z drzwiami zewnętrznymi (inna ekipa) - nie zrobili obróbki dookoła drzwi po zakończeniu montażu - czyli norma fiordy oczywiście git, quattro mają bardzo ładny kolor, podobają mi się też bardzo te w części gospodarczej - kolorek i faktura zewnętrzne jeszcze pokaż schody, oj schody - czekam! czyli znaczy się z drzwiami tak musi być Zewnętrzne pokażę jutro jak je odkurzę Na schody ja też czekam, ale wolno to idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 18.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Agawysłała Ci wiadomośc. Widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.04.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Aga wysłała Ci wiadomośc. Widziałaś? nie, nic nie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 20.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kurcze... wysłałam do kilku osób i zero odzewu, pewnie nikt nie dostał Szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kurcze... wysłałam do kilku osób i zero odzewu, pewnie nikt nie dostał Szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi. Aga wiesz, mojego raczej nie polecę z czystym sumieniem Znam go od 10 lat i duzo nam juz robił, ale jakoś się pogorszył ostatnio i mam kilka niedoróbek. Co do ceny, to pokazałam mu dom i rysunki i umówilismy się na kwotę za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts