agakz 20.04.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kurcze... wysłałam do kilku osób i zero odzewu, pewnie nikt nie dostał Szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi. Aga dla orientacji cenowej mogę tylko dodac, że mi wyszło 50 PLN/m2 srednio - podłogi, płytki wielkie i małe na ścianach, mozaika, wszystkie szlifowania narożników brodzik z mozaiki i inne wodotryski w tym. Wiem, ze licząc na metry panowie to wszystko wydzielają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dół się robi coraz piękniejszy! Zainteresowało mnie to obłożenie narożników ścian. Czy to przedłużenie ościeżnic czy niezależne elementy zakrywające ścianę?Czy takie drzwi lekko podcięte od spodu to łazienkowe? Jeśli tak, to bardzo fajny patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaWaldek 20.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Agakz,Świetnie idzie Wam wykańczanie, śledzę na biężąco Wasze postępy i gratuluję efektu:)!No i ta przeprowadzka na koniec kwietania! Trzymam kciuki:)pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dół się robi coraz piękniejszy! Zainteresowało mnie to obłożenie narożników ścian. Czy to przedłużenie ościeżnic czy niezależne elementy zakrywające ścianę? Czy takie drzwi lekko podcięte od spodu to łazienkowe? Jeśli tak, to bardzo fajny patent. Nie wiem dokładnie o ktore miejsce chodzi, ale mam tylko standardowe ościeżnice Pol-skone i tak to wygląda. Drzwi łazienkowe są podcięte, takie rozwiazanie nam zaproponowali zamiast przelotek i moim zdaniem lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Agakz, Świetnie idzie Wam wykańczanie, śledzę na biężąco Wasze postępy i gratuluję efektu:)! No i ta przeprowadzka na koniec kwietania! Trzymam kciuki:) pozdrawiam serdecznie Dzięki wielkie, kazde kciuki się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nie wiem dokładnie o ktore miejsce chodzi, ale mam tylko standardowe ościeżnice Pol-skone i tak to wygląda. Drzwi łazienkowe są podcięte, takie rozwiazanie nam zaproponowali zamiast przelotek i moim zdaniem lepiej wygląda Pierwsze zdjęcie w drugim rzędzie. Tam gdzie ta ościeżnica lączy się z listwa podłogową. Wydawało mi się, że drzwi są glęboko osadzone i dodaliście listwę. Ale ewidentnie mi się wydawało Co do drzwi łazienkowych, to patent mi się bardzo spodobał. Nie przepadam za przelotkami. I te schody, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nie wiem dokładnie o ktore miejsce chodzi, ale mam tylko standardowe ościeżnice Pol-skone i tak to wygląda. Drzwi łazienkowe są podcięte, takie rozwiazanie nam zaproponowali zamiast przelotek i moim zdaniem lepiej wygląda Pierwsze zdjęcie w drugim rzędzie. Tam gdzie ta ościeżnica lączy się z listwa podłogową. Wydawało mi się, że drzwi są glęboko osadzone i dodaliście listwę. Ale ewidentnie mi się wydawało Co do drzwi łazienkowych, to patent mi się bardzo spodobał. Nie przepadam za przelotkami. I te schody, super. nic specjalnego tam nie ma. dzrwi sa głeboko bo otwierane do wewnątrz pomieszczenia. Schody sie mozolnie robia, już by mogli skończyć, bo tak pylą, że nic nie mogę sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bardzo ladny kolor ścian (ten zielonkawy). Super wygląda z białymi drzwiami i listwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bardzo ladny kolor ścian (ten zielonkawy). Super wygląda z białymi drzwiami i listwami. Dziękuję, zmałpowany od K74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 hejka Zaglądam jak tylko coś nowego pojawia sie w dzienniku Pięknie wyglądają Fiordy - na inne drzwi nie dam sie przekonać A skąd masz drzwi wejściowe bo wlaśnie muszę jakieś wybrać i już sama nie wiem co lepsze no i ceny mnie powalają (ile płaciłaś za swoje może być na priv) Pozdrawiam i trzymam kciuki za przeprowadzkę bo to już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witaj, bardzo ladne wnętrze u ciebie powstaje. Mam pytanie odnośnie drzwi zewnętrznych - piszesz, że takie sobie - co ci w nich nie pasuje? Też planuję zamówić z Art Tomu (ale inny model), ale w razie czego mogę jeszcze zmienić zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 aniawmuratorze, aniahubi, obie pytacie o drzwi zewnetrzne więc pozwolę sobie hurtem odpowiedzieć Drzwi są z Art-tomu, nowy model, kupowane po zdjęciu bo w salonie jeszcze nie mieli. Chcieliśmy dosć tanie, bo mamy południową wystawę i liczymy się z wymianą drzwi na nowe niedługo, bo żadne tego nie wytrzymają. Dlatego zdecydowalismy sie na sosnowe - cena z klamkami, montażem 3400 PLN. Ale ta sosna wyglada mi pod bejsca jak sklejka i dlatego tak sobie mi się widzą. Choć szczerze mówiąc, z czasem coraz przychylniejszym okiem na nie patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 21.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Aga - normalnie za kazdym razem jak powiadomienie na maila dostaję, to mi ciśnienie z emocji skacze i adrenalina się wydziela To juz prawdziwy finisz - jejku, jejku Te drzwi zewnętrzne na fotce bardzo fajnie sie prezentują, jak oglądałam te Art Tomy w Voxie, to jakoś dużo droższe modle mi w ręce wpadały, może dlatego jakoś wcale ich nie brałam pod uwagę.... Zrób proszę fotki garderoby "tatoręcznej", bom ciekawa okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.04.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Aga - normalnie za kazdym razem jak powiadomienie na maila dostaję, to mi ciśnienie z emocji skacze i adrenalina się wydziela To juz prawdziwy finisz - jejku, jejku Te drzwi zewnętrzne na fotce bardzo fajnie sie prezentują, jak oglądałam te Art Tomy w Voxie, to jakoś dużo droższe modle mi w ręce wpadały, może dlatego jakoś wcale ich nie brałam pod uwagę.... Zrób proszę fotki garderoby "tatoręcznej", bom ciekawa okrutnie garderobę zdejmę, tylko... ona jest taka tyci tyci, że nie wiem jak to zrobić - ma 180 cm szerokosci tylko Ja tak planuję tę przepprowadzkę, w koncu jestem z zawodu logistykiem/ą ale chyba sobie do końca nie uświadamiam co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 21.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Niecierpliwie czekam na montaż "naszej kuchni" bo ja na razie muszę obejść się smakiem Kiedy ten piątek będzie??? A drzwi piękne oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dobry Wieczorek http://www.talenty.pl/emoticons/169.gif Aga jak Ci zazdroszczę Ja daleko w polu, a zaczynałem niewiele później niż Ty W którym miejscu na Spławiu ta szkółka ? bo to przeca mój rejon, a jakoś nie kojarzę Mówisz, że posadziłaś krzewuszki ? Ja też taką jedną z czarnym dachem Schody pikne - szkoda, że kartonowe Z czego są te białe podstopnice ? nie obawiasz się ich brudzenia ? I trzymam kciuki za przeprowadzkę http://www.talenty.pl/emoticons/211.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Niecierpliwie czekam na montaż "naszej kuchni" bo ja na razie muszę obejść się smakiem Kiedy ten piątek będzie??? A drzwi piękne oczywiście piontek będzie już jutro aaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.04.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dobry Wieczorek http://www.talenty.pl/emoticons/169.gif Aga jak Ci zazdroszczę Ja daleko w polu, a zaczynałem niewiele później niż Ty W którym miejscu na Spławiu ta szkółka ? bo to przeca mój rejon, a jakoś nie kojarzę Mówisz, że posadziłaś krzewuszki ? Ja też taką jedną z czarnym dachem Schody pikne - szkoda, że kartonowe Z czego są te białe podstopnice ? nie obawiasz się ich brudzenia ? I trzymam kciuki za przeprowadzkę http://www.talenty.pl/emoticons/211.gif 1. ja się spieszę bo muszę. Ale chyba nie mam świadomosci ile rzeczy nie będzie zrobionych na przeprowadzkę. Nieważne. Kibelek i lodówka są to da się żyć 2. Szkółka jest na Chrzanowskiej 7. Bardzo niepozorna - stara zaniedbana chata tonie w sadzonkach, sprzedają chyba głównie przez Allegro. 3. Ty to musowo sobie musisz posadzic jakieś krzweuszki-roslinki, tak jak ja groszek 4.Podstopnice są z białego mdf-u cobym je mogła szmatą traktować. Schody dziś odkryję do czyszczenia to dam ładniejszą fotę. za kciuki dziękuję. A może się nie dziękuje?? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.04.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kolega Kristofuros ubiegł mnie z zapytaniem o podstopnice. Ja cały czas biję się z myslami czy dać białe, czy jednak takie jak stopnie Szkółka jak szkółka, ale jak Ty sie Aga na tych roślinkach znasz, ja wstyd może przyznać ale w tym temacie, nomen omen całkiem zielona jestem Garderoba wyszła bardzo zgrabnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.04.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kolega Kristofuros ubiegł mnie z zapytaniem o podstopnice. Ja cały czas biję się z myslami czy dać białe, czy jednak takie jak stopnie Szkółka jak szkółka, ale jak Ty sie Aga na tych roślinkach znasz, ja wstyd może przyznać ale w tym temacie, nomen omen całkiem zielona jestem Garderoba wyszła bardzo zgrabnie! zielony to calkiem właściwy kolor dla ogrodu, prawda? A skąd wniodek, że się znam? Elfirka mi zrobiła projekt a teraz jadę wg listy i staram się opierać pokusom modyfikacji projektu Dzis przewaliłam ze 20 taczek humusu, krzyż czuję świetnie a rąk wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts