damimax 23.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No wiesz, operujesz tymi krzewuszkami, tawułami i innymi hostami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.04.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No wiesz, operujesz tymi krzewuszkami, tawułami i innymi hostami kochana, ponieważ zafundowałam sobie projekt bardzo wcześnie, kiedy jeszcze na koncie nie widać było dzirawego dna, mam przepiękny wykaz ponad 100 gatunków roslinek do posadzenia po polsku i po łacinie A tak poważnie, to będzie mój drugi ogród więc już mniej więcej odrózniam gdzie łodyga a gdzie korzeń nawet Ci odpisywałam w wątku o zaczynaniu ogrodu, ale mi wcięło. Kasiorek najlepiej napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Wieczorek http://www.talenty.pl/emoticons/1.gif Jestem ciekaw tej Twojej kuchni http://www.talenty.pl/emoticons/182.gif Czekam oczywiście na fotki http://www.talenty.pl/emoticons/124.gif Możesz napisać jak Was wyszła cenowo ? może być na P.W. Do tej pory nie brałem pod uwagę mebli z Ikea, ale może bym się tam wybrał i może znalazło by się coś podobnego co my mamy w naszej koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 25.04.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 umieram z ciekawości na temat kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.04.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Przepraszam Was bardzo, ale cały dzień orka w nowym domu... Ale już są pierwsze foty. Blaty i zlew Domsjo prosze sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.04.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wieczorek http://www.talenty.pl/emoticons/1.gif Jestem ciekaw tej Twojej kuchni http://www.talenty.pl/emoticons/182.gif Czekam oczywiście na fotki http://www.talenty.pl/emoticons/124.gif Możesz napisać jak Was wyszła cenowo ? może być na P.W. Do tej pory nie brałem pod uwagę mebli z Ikea, ale może bym się tam wybrał i może znalazło by się coś podobnego co my mamy w naszej koncepcji Tak mniej więcej 8,5k meble, blaty, uchwyty i zlewozmywak Nie wiem co masz w koncepcji, ja bym ze spokojem w Ikea ze 3 kuchnie urządziła w różnych stylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wieczorek http://www.talenty.pl/emoticons/1.gif Jestem ciekaw tej Twojej kuchni http://www.talenty.pl/emoticons/182.gif Czekam oczywiście na fotki http://www.talenty.pl/emoticons/124.gif Możesz napisać jak Was wyszła cenowo ? może być na P.W. Do tej pory nie brałem pod uwagę mebli z Ikea, ale może bym się tam wybrał i może znalazło by się coś podobnego co my mamy w naszej koncepcji Tak mniej więcej 8,5k meble, blaty, uchwyty i zlewozmywak Nie wiem co masz w koncepcji, ja bym ze spokojem w Ikea ze 3 kuchnie urządziła w różnych stylach Dzięki za info o kuchni cena dość przystępna Trza by się wybrać, ale jutro nie dam rady, trzeba nadrobić zaległości i podszkolić Olę (6lat) w jeździe na rowerze, bo już jej młodsza koleżanka umie na 2 kółkach bez podpórek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No no całkiem ładne mebelki Zaraz sobie luknę na stronę ikea, może tam cosik znajdę A tak swoją drogą to ładny "żyrandol" masz w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.04.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Pięknie, pięknie Będę zaglądać, aby zobaczyć efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.04.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Trza by się wybrać, ale jutro nie dam rady, trzeba nadrobić zaległości i podszkolić Olę (6lat) w jeździe na rowerze, bo już jej młodsza koleżanka umie na 2 kółkach bez podpórek moja ma 8 lat i dopiero się nauczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.04.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A tak swoją drogą to ładny "żyrandol" masz w kuchni toż nawet nie zaczęłam się przeprowadzać, a Ty na detale patrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.04.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Pięknie, pięknie Będę zaglądać, aby zobaczyć efekt końcowy dzięki, jeszcze trochę to niestety potrwa, bo nie wiem kiedy stolarz mi poskleja blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.04.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Trza by się wybrać, ale jutro nie dam rady, trzeba nadrobić zaległości i podszkolić Olę (6lat) w jeździe na rowerze, bo już jej młodsza koleżanka umie na 2 kółkach bez podpórek moja ma 8 lat i dopiero się nauczyła No i mogę odnotować sukces Ola dzisiaj pierwszy raz na rowerku w tym sezonie i starczyło 15 minut i już samodzielnie jeździ i się nie wywraca - nawet kijek już nie potrzebny Zaliczyła tylko mały wjazd do rowu bez konsekwencji, bo ścieżka była dość wąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 26.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Aga - fajnie tak kuchnia wyszła, choć myślę, że dopiero blaty dodadzą jej prawdziwego uroku Co planujesz na ściane miedzy dolnymi a górnymi szafkami? Pan Zdzisiu vel Wiesiu z Ikea kumaty? Co do dzieci i rowerków, to tak jak z pieluchami - można próbowac wcześnie, ale wtedy więcej pracy trzeba w to włozyć, a jak dziecko starsze, to od razu załapuje No chyba, że to drugie dziecko, które wszytko załapuje szybciej, przez osmozę chyba, ja mojej młodszej to chyba za rok kółka odkręcę takie szaleństwa na rowerze juz teraz wyczynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.04.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Aga - fajnie tak kuchnia wyszła, choć myślę, że dopiero blaty dodadzą jej prawdziwego uroku Co planujesz na ściane miedzy dolnymi a górnymi szafkami? Pan Zdzisiu vel Wiesiu z Ikea kumaty? Co do dzieci i rowerków, to tak jak z pieluchami - można próbowac wcześnie, ale wtedy więcej pracy trzeba w to włozyć, a jak dziecko starsze, to od razu załapuje No chyba, że to drugie dziecko, które wszytko załapuje szybciej, przez osmozę chyba, ja mojej młodszej to chyba za rok kółka odkręcę takie szaleństwa na rowerze juz teraz wyczynia dzięki, chyba z ciemnym blatem kuchnia nie będzie taka mdła... Z planem na scianę czekam na blat i zobaczę co będzie pasowało... chciałam kafelki - cegiełki. Pan Wiesiu kumaty, ale cwaniaczkowaty z lekka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witaj ponownie, tym razem chciałam cię zapytać o listwy przypodłogowe. Bardzo mi się podobają takie jak ty kupiłaś - prawdę mówiąc to od ciebie ukradłam ten pomysł Tylko po pierwsze czym je przykleić do ścian, po drugie czym da się je ładnie pomalować? Jakbyś mogła wrzucić jakieś zdjęcie pomalowanej listwy będę wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witaj ponownie, tym razem chciałam cię zapytać o listwy przypodłogowe. Bardzo mi się podobają takie jak ty kupiłaś - prawdę mówiąc to od ciebie ukradłam ten pomysł Tylko po pierwsze czym je przykleić do ścian, po drugie czym da się je ładnie pomalować? Jakbyś mogła wrzucić jakieś zdjęcie pomalowanej listwy będę wdzięczna. Pozdrawiam aniahubi, ja razem z listwami kupiłam do nich specjalny klej http://www.tokir.pl/index.php?p352,adefix-f-w-sztukateria-profesjonalny-klej-montazowy-do-listew-nmc jak tylko będzie zatwierdzona wersja malowania (tzn niezbyt szorstka powierzchnia) to dam znać i wkleję fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wieczorek Aguś Przejrzałem ostatnie strony dziennika u Cię i nie znalazłem tego co szukałem, więc spytam Co masz położone w garażu na podłodze ? jeśli płytki to jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.04.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wieczorek Aguś Przejrzałem ostatnie strony dziennika u Cię i nie znalazłem tego co szukałem, więc spytam Co masz położone w garażu na podłodze ? jeśli płytki to jakie ? Hejka Kris, bo ja mam położony w garażu beton Płytki będą najtańsze z Liroja, ale nie wiem kiedy bo garaż stale służy za magazyn oraz warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wieczorek Aguś Przejrzałem ostatnie strony dziennika u Cię i nie znalazłem tego co szukałem, więc spytam Co masz położone w garażu na podłodze ? jeśli płytki to jakie ? Hejka Kris, bo ja mam położony w garażu beton Płytki będą najtańsze z Liroja, ale nie wiem kiedy bo garaż stale służy za magazyn oraz warsztat Też prowda, u mnie pewno będzie podobnie A w kotłowni jakie płytki ? bo to jest raczej pomieszczenie I potrzeby, żeby móc zainstalować całą aparaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts