agakz 28.04.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A w kotłowni jakie płytki ? bo to jest raczej pomieszczenie I potrzeby, żeby móc zainstalować całą aparaturę. w kotłowni mam na podłodze te same co w wiatrołapie - NovaBell, czyli najdroższe w całym domu To sa takie małe pomieszczenia i nie chciałam dodatkowych cięć kolorystycznych. A na scianach to co było najtańsze w LM z wyłączeniem marmurkowych maziajków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 29.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Własnie sie wybieram do LM w poszukiwaniu tanich niemarmurkowych mazajków Jakos po weekendzie ruszamy z płytkami w kotłowni. Ja się ostatnio przeoprowadzałam z kawalerki na 2 pokoje, bez mebli, a ilość rzeczy nagromadzonych w zakamarkach przeróźnych mnie zszokowała - nawet nie chcę mysleć, co teraz będzie... Choć oczywiście z drugiej strony fajnie by było się już pakowac, a tu tyyyyyle pracy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.04.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Własnie sie wybieram do LM w poszukiwaniu tanich niemarmurkowych mazajków Jakos po weekendzie ruszamy z płytkami w kotłowni. Ja się ostatnio przeoprowadzałam z kawalerki na 2 pokoje, bez mebli, a ilość rzeczy nagromadzonych w zakamarkach przeróźnych mnie zszokowała - nawet nie chcę mysleć, co teraz będzie... Choć oczywiście z drugiej strony fajnie by było się już pakować, a tu tyyyyyle pracy jeszcze to sobie wyobraź, że ja się przeprowadzam z mieszkania 100m2 z piwnicą i garażem tak pełnym klamotów, że auto tam nie parkuje od 5 lat... a najwiecej jest rzeczy i zabawek dziecięcia oczywiscie i same "przydasie" choć już zlikwidowałam potajemnie jej dwa 120-litrowe wory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 29.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Aga, pięknie Wam się domek "wykańcza"! Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy lub prawie końcowy Kuchnia super i na dodatek niedroga! My też mieliśmy w planie Ikea, ale przedrożyła sprawę odleglość - ok. 180 km, do najbliższej Ikea. Współczuję Tobie oraz wszystkim innym przeprowadzającym! My wyprowadzaliśmy się z całkowicie podpiwniczonego domu (nigdy więcej piwnic!) z wolno stojącym dwu stanowiskowym garażem, w którym mieszkałam ponad 30 lat. To był horror! Przysięgłam sobie, że nigdy się już więcej nie będę się przeprowadzać. Nawet mężowi zapowiedziałam, że w razie, jakby chciał się ze mną rozwieść to on będzie musiał się wynieść, a nie ja Na dodatek teraz okazało się, że wiele rzeczy niepotrzebnie się pozbyliśmy, a za to inne niepotrzebnie zostawiliśmy. Życzę wiele cierpliwości i jak najmniej nerwów! Kiedyś nawet przeprowadzka się skończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 30.04.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 aga - spiesze z gratulacjami!!!! Mam nadzieję, że szampan tudzież inne winko juz się chłodzi Rozumiem, że na "długi weekend" wyjazdu nie planujecie? Niech Wam sie cudownie mieszka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.04.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jejku Aga GRATULUJĘ o rany ale Ci zazdroszczę, a u mnie jeszcze tyle roboty i jak we wrześniu się wprowadzimy to będzie sukces Niech Wam się szczęśliwie mieszka w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 01.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kochani, życzymy Wam szczęścia i radości w nowym domu! Niech tutaj spełnią się Wasze marzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.05.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Moi Drodzy, wszystkim dziękujemy za zyczenia i gratulacje Mieszkamy troche partyzancko i wiele rzeczy jest do zrobienia, ale co tam... poza tym mamy jednak pod bokiem babcię i do niej mozna skoczyć wziąć prysznic, bo u nas łazienka się własnie maluje Spało się dobrze, choc ja glównie z Mają bo jakaś taka nerwowa w nocy była, może z emocji i zmęczenia. Oczywiście nie pamiętam co mi się śniło, ale ja nigdy nie pamiętam. Radosć trochę mi psuje sofa do wymiany oraz brak blatów, ale tato własnie opracowuje wersję pt "trwała prowizorka". Nnie wiem, co bysmy bez niego zrobili. Nie ma netu i kabłówki, ale na koncu poddasza nad garażem ściagam słabiutki sygnał z liveboxa rodziców Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 01.05.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 GRATULACJE!!!!!!!!!!! Rrrany ale u was pięknie! Naprawdę! Tak się rozmarzyłam.... Jeszcze trochę i u nas będzie znośnie.... Ten taras, to słoneczko! Ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 01.05.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Gratuluję przeprowadzki! Byłabym wdzięczna, gdbyś napisała (może być na priv), ile biorą w Twojej okolicy panowie od układania kostki (chcę porównać stawki) oraz gdzie można zdobyć kostkę granitową "z odzysku" - jeśli gdzieś już o tym wcześniej pisałaś, to przepraszam z góry, że się powtarzam... Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam, przyłączam się do gratulacji i życzę Wam dużo szczęścia i radości w nowym domu Dzięki za informacje o listwach, czekam na jakieś zdjęcia gotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 niektórym to dobrze Powodzenia i wszelkie szczęśliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.05.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 GRATULACJE!!!!!!!!!!! Rrrany ale u was pięknie! Naprawdę! Tak się rozmarzyłam.... Jeszcze trochę i u nas będzie znośnie.... Ten taras, to słoneczko! Ach.... spokojnie, 9 miesięcy od rozpoczęcia budowy to u nas było jak u Was, a ja podziwiam, bo łatwiej nowy od początku machnąć niż zabytek rozbudow ywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.05.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Gratuluję przeprowadzki! Byłabym wdzięczna, gdbyś napisała (może być na priv), ile biorą w Twojej okolicy panowie od układania kostki (chcę porównać stawki) oraz gdzie można zdobyć kostkę granitową "z odzysku" - jeśli gdzieś już o tym wcześniej pisałaś, to przepraszam z góry, że się powtarzam... Pozdrawiam Justyna Justynko, w naszej okolicy panowie brali około 70 PLN za ułozenie kostki ze wszystkimi materiałami poza kostką, bo ta była z odzysku. My bmielismy własna kostke, zdjętą w pocie czoła przed budowa i oczyszczoną - masa roboty, ale oszczędnośc jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.05.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam, przyłączam się do gratulacji i życzę Wam dużo szczęścia i radości w nowym domu Dzięki za informacje o listwach, czekam na jakieś zdjęcia gotowych listwy ostatecznie zostały pomalowane akrylem i na to lakierem bezbarwnym, żeby nie były takie matowe. Fotke powierzchni z bliska zrobię jak przytargam ze starego mieszkania lepsiejszy aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 niektórym to dobrze Powodzenia i wszelkie szczęśliwości dzięki inni za to mają niesamowite łazienki w kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 niektórym to dobrze Powodzenia i wszelkie szczęśliwości dzięki inni za to mają niesamowite łazienki w kamieniu łazienka jak łazienka - przeprowadzka to jest COŚ Ja nie wiem w ogóle czy coś takiego nastapi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 01.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nooo, moja Imienniczko....już jesteś na prostej i tak trzymaj !!!!!! zazdroszczę, ale tak bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.05.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Hmmm, to jest prosta? ogromny garaż klamotów, niezywkle przydatnych ale nie ruszanych kilka lat, milusia piwniczka z tłustymi pająkami ciągle do przewiezienia... o kilku szafach szmat nie wspominając. A mnie się już nie chce. Chce mi się kwiatki sadzić w ogródku i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Moje WIELKIE GRATULACJE na okoliczność przeprowadzki Cały czas śledziłam Twoje poczynania i wybory...fajnie, że dopiełaś celu.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w nowym domku pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts