Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmmm, to jest prosta? ogromny garaż klamotów, niezywkle przydatnych ale nie ruszanych kilka lat, milusia piwniczka z tłustymi pająkami ciągle do przewiezienia... o kilku szafach szmat nie wspominając. A mnie się już nie chce. Chce mi się kwiatki sadzić w ogródku i tyle!

Nie zabieraj starych klamotów w nowe życie. Sadź kwiatki , a starocie won.

ooo, to ty juz mieszkasz? Gratulacje.

Podoba mi się ta twoja kuchnia. Fajnie że tylko stylem nawiązuje a nie jest próba kopiowania. Mam nadzieję że nie przyjdzie ci do głowy powiesic w oknach koronkowych zazdrostek :lol: Tak jak jest jest super

Hmmm, to jest prosta? ogromny garaż klamotów, niezywkle przydatnych ale nie ruszanych kilka lat, milusia piwniczka z tłustymi pająkami ciągle do przewiezienia... o kilku szafach szmat nie wspominając. A mnie się już nie chce. Chce mi się kwiatki sadzić w ogródku i tyle!

Nie zabieraj starych klamotów w nowe życie. Sadź kwiatki , a starocie won.

no tak bez przesady... pamiętam jak byłam mała i rodzice likwidowali mieszkanie babci: wszystkie stare młynki, moździerze, maszyna singer, wszystko poszło won... jakies wspomnienia trzeba ze sobą zabierać, co?

A kwiaty sadzę :D

ooo, to ty juz mieszkasz? Gratulacje.

Podoba mi się ta twoja kuchnia. Fajnie że tylko stylem nawiązuje a nie jest próba kopiowania. Mam nadzieję że nie przyjdzie ci do głowy powiesic w oknach koronkowych zazdrostek :lol: Tak jak jest jest super

dzięki, staram się nie przegiąć :wink: czasami mam taki ciągoty... chciałabym rzymska roletę w to okno, ale ono ma 180 cm więc muszę gdzieś uszyć na wymiar chyba.

Gość Gosc_gość
Hej Aga :D

Wielki czas na zmianę suwaczka 8)

Ech ..... zazdroszczę :p

no fakt, dzięki za przypomnienie :D Nie zazdrosc, to jest masakra, nad głową mi właśnie anemostaty zakładają :o

No fakt, ale będziesz miała świeże powietrze i okna pozamykane i komary nie będą latać tudzież inne robale latające :D

Zdaj szczegółową relacje z działania "sputnika" jak już Ci go odpalą :p

Ależ u Ciebie jest cudnie :o :o :o :o :o :o :o :o

Wszystko mi się podoba, biała kuchnia, drzwi, listwy... podłogi :o :o :o :o

Strasznie szybko udało Wam się zrealizować plan zamieszkania!!! GRATULUJĘ!!!!

i będę zaglądać :wink:

P.S. i oczywiście gratuluję rocznicy :wink:

Witam, ja do Ciebie też zagladam i zazdroszczę lasu... :D

No fakt, ale będziesz miała świeże powietrze i okna pozamykane i komary nie będą latać tudzież inne robale latające :D

Zdaj szczegółową relacje z działania "sputnika" jak już Ci go odpalą :p

no nie mogę się doczekać, bo jest duszno, zwłaszcza w łazienkach i garderobie. Jeszcze dwa dni będą rzeźbili :roll:

Aga, ja mam do kuchenki indukcyjnej garnki Tefal Edition. Jestem z nich bardzo zadowolona. Kupiłam przez internet, ponieważ w sklepach są duuużo droższe. Podobno garnki z Ikea 365+ też są dobre. Życzymy powodzenia w dalszym rozpakowywaniu!

Dzięki, kupiłam sobie dziś jeden duzy gar Ikea 365+, male z Ikea dostałam od mamy, takie tanie ale działają. Patelnię kupiłam w Auchan no-name i też działa, wiec juz jako-tako gotuję :wink: