magpie101 03.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI!!! Prosze o wiecej zdjec kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 03.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 wszystkiego najlepszego w nowym pięknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 05.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hmmm, to jest prosta? ogromny garaż klamotów, niezywkle przydatnych ale nie ruszanych kilka lat, milusia piwniczka z tłustymi pająkami ciągle do przewiezienia... o kilku szafach szmat nie wspominając. A mnie się już nie chce. Chce mi się kwiatki sadzić w ogródku i tyle! Nie zabieraj starych klamotów w nowe życie. Sadź kwiatki , a starocie won. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ooo, to ty juz mieszkasz? Gratulacje. Podoba mi się ta twoja kuchnia. Fajnie że tylko stylem nawiązuje a nie jest próba kopiowania. Mam nadzieję że nie przyjdzie ci do głowy powiesic w oknach koronkowych zazdrostek Tak jak jest jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Moje WIELKIE GRATULACJE na okoliczność przeprowadzki Cały czas śledziłam Twoje poczynania i wybory...fajnie, że dopiełaś celu.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w nowym domku pozdr dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 wszystkiego najlepszego w nowym pięknym domku groszkowe podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hmmm, to jest prosta? ogromny garaż klamotów, niezywkle przydatnych ale nie ruszanych kilka lat, milusia piwniczka z tłustymi pająkami ciągle do przewiezienia... o kilku szafach szmat nie wspominając. A mnie się już nie chce. Chce mi się kwiatki sadzić w ogródku i tyle! Nie zabieraj starych klamotów w nowe życie. Sadź kwiatki , a starocie won. no tak bez przesady... pamiętam jak byłam mała i rodzice likwidowali mieszkanie babci: wszystkie stare młynki, moździerze, maszyna singer, wszystko poszło won... jakies wspomnienia trzeba ze sobą zabierać, co? A kwiaty sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ooo, to ty juz mieszkasz? Gratulacje. Podoba mi się ta twoja kuchnia. Fajnie że tylko stylem nawiązuje a nie jest próba kopiowania. Mam nadzieję że nie przyjdzie ci do głowy powiesic w oknach koronkowych zazdrostek Tak jak jest jest super dzięki, staram się nie przegiąć czasami mam taki ciągoty... chciałabym rzymska roletę w to okno, ale ono ma 180 cm więc muszę gdzieś uszyć na wymiar chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.05.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej Aga Wielki czas na zmianę suwaczka Ech ..... zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia !!!!!!!!!!!!!! cieszę się, zdjęcia były dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej Aga Wielki czas na zmianę suwaczka Ech ..... zazdroszczę no fakt, dzięki za przypomnienie Nie zazdrosc, to jest masakra, nad głową mi właśnie anemostaty zakładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A w ogóle to dzisiaj rocznica rozpoczęcia budowy jest http://farm2.static.flickr.com/1173/931494480_f0f24bc0e3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.05.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ależ u Ciebie jest cudnie Wszystko mi się podoba, biała kuchnia, drzwi, listwy... podłogi Strasznie szybko udało Wam się zrealizować plan zamieszkania!!! GRATULUJĘ!!!! i będę zaglądać P.S. i oczywiście gratuluję rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej Aga Wielki czas na zmianę suwaczka Ech ..... zazdroszczę no fakt, dzięki za przypomnienie Nie zazdrosc, to jest masakra, nad głową mi właśnie anemostaty zakładają No fakt, ale będziesz miała świeże powietrze i okna pozamykane i komary nie będą latać tudzież inne robale latające Zdaj szczegółową relacje z działania "sputnika" jak już Ci go odpalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ależ u Ciebie jest cudnie Wszystko mi się podoba, biała kuchnia, drzwi, listwy... podłogi Strasznie szybko udało Wam się zrealizować plan zamieszkania!!! GRATULUJĘ!!!! i będę zaglądać P.S. i oczywiście gratuluję rocznicy Witam, ja do Ciebie też zagladam i zazdroszczę lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No fakt, ale będziesz miała świeże powietrze i okna pozamykane i komary nie będą latać tudzież inne robale latające Zdaj szczegółową relacje z działania "sputnika" jak już Ci go odpalą no nie mogę się doczekać, bo jest duszno, zwłaszcza w łazienkach i garderobie. Jeszcze dwa dni będą rzeźbili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 06.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Aga, ja mam do kuchenki indukcyjnej garnki Tefal Edition. Jestem z nich bardzo zadowolona. Kupiłam przez internet, ponieważ w sklepach są duuużo droższe. Podobno garnki z Ikea 365+ też są dobre. Życzymy powodzenia w dalszym rozpakowywaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.05.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Aga, ja mam do kuchenki indukcyjnej garnki Tefal Edition. Jestem z nich bardzo zadowolona. Kupiłam przez internet, ponieważ w sklepach są duuużo droższe. Podobno garnki z Ikea 365+ też są dobre. Życzymy powodzenia w dalszym rozpakowywaniu! Dzięki, kupiłam sobie dziś jeden duzy gar Ikea 365+, male z Ikea dostałam od mamy, takie tanie ale działają. Patelnię kupiłam w Auchan no-name i też działa, wiec juz jako-tako gotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Aga To nie ufo, tylko to jest odpowiedź Rosji na tarczę antyrakietową w Polsce. No ma konkretne gabaryty Takie wielkie to musi działać - nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts