agakz 07.05.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Aga To nie ufo, tylko to jest odpowiedź Rosji na tarczę antyrakietową w Polsce. No ma konkretne gabaryty Takie wielkie to musi działać - nie ma wyjścia ale panowie nie mówią po rosyjsku Gabaryty ma rzeczywiście, jesli to jest gwarancja działania, to ok Kolejny sterownik do nauczenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Aga To nie ufo, tylko to jest odpowiedź Rosji na tarczę antyrakietową w Polsce. No ma konkretne gabaryty Takie wielkie to musi działać - nie ma wyjścia ale panowie nie mówią po rosyjsku Nie daj się zmylić one to szkolone są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.05.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kris, numer stronki w linku do komentów sobie podmień Ten lokator, to to co myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.05.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kris, numer stronki w linku do komentów sobie podmień Ten lokator, to to co myślę? Już zmienione Podejrzewam, że nie ale nie wiem o czym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 !!! G R A T U L A C J E !!! bardzo się cieszę, że udało Wam się wszystko tak pięknie zrealizować! niech Wam się mieszka jak najlepiej! byłam wyjechana, więc dopiero teraz się zachwycam! kuchnia wygląda super, schody miodzio, listwy pikne! a te ujęcia bardzo mi się podobają, świetny klimat: http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25243337_img_3268.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25236101_img_3262.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25243335_img_3270.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25302246_img_3305.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.05.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kris, numer stronki w linku do komentów sobie podmień Ten lokator, to to co myślę? Już zmienione Podejrzewam, że nie ale nie wiem o czym myślisz no nie wiem, jakiegos kanarka albo patyczaka sobie kupiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.05.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 !!! G R A T U L A C J E !!! bardzo się cieszę, że udało Wam się wszystko tak pięknie zrealizować! niech Wam się mieszka jak najlepiej! byłam wyjechana, więc dopiero teraz się zachwycam! kuchnia wygląda super, schody miodzio, listwy pikne! a te ujęcia bardzo mi się podobają, świetny klimat: http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25243337_img_3268.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25236101_img_3262.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25243335_img_3270.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/25302246_img_3305.jpg Jasia, jak dawno Cie nie było! dzięki za wizytę. Juz się nie mogę doczekać końca montażu schodów, wtedy wreszce zdejmę te tektury ze stopni Brakuje nam poręczy, nie montowaliśmy żeby latwiej wniesć graty po schodach i było to słuszne posunięcie. Ale teraz sa potrzebne bo młoda lunatykuje w nocy i ja spie z otwartymi oczami żeby nie wypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kris, numer stronki w linku do komentów sobie podmień Ten lokator, to to co myślę? Już zmienione Podejrzewam, że nie ale nie wiem o czym myślisz no nie wiem, jakiegos kanarka albo patyczaka sobie kupiliście ? To nie zwierzątko. Jeszcze nie kupiliśmy, na przyszły sezon planuję, ale cicho bo żonka się dowie jak już będzie w garażu bo na razie stawia WETO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.05.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jeszcze nie kupiliśmy, na przyszły sezon planuję, ale cicho bo żonka się dowie jak już będzie w garażu bo na razie stawia WETO. w garażu mówisz... to raczej nie chomik będzie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.05.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jeszcze nie kupiliśmy, na przyszły sezon planuję, ale cicho bo żonka się dowie jak już będzie w garażu bo na razie stawia WETO. w garażu mówisz... to raczej nie chomik będzie, co? Tu mogę wkleić, bo moja tu chyba nie zagląda Honda Transalp XL700V - turystyczne enduro, czyli taki SUV na 2 kółkach 3 Honda w rodzinie http://www.motoplanete.com/honda/fiche-technique/700-transalp-2008-technique.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.05.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no ładny lokator.... ja się nie dziwię, że się sprzeciwia Mój tato się ścigał na motorze wiele lat, wychowałam się na Torze Poznań. Teraz jest sędzią Wiele wypadków a nawet śmierci jego kolegów widziałam. Ale muszę przyznać, że robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no ładny lokator.... ja się nie dziwię, że się sprzeciwia Mój tato się ścigał na motorze wiele lat, wychowałam się na Torze Poznań. Teraz jest sędzią Wiele wypadków a nawet śmierci jego kolegów widziałam. Ale muszę przyznać, że robi wrażenie Eee, to nie jest ścigacz tylko spokojna rekreacyjna maszynka To będzie mój pierwszy motorek i nie może być szybki. Na dojazdy do pracy, jakieś małe wypady w teren i nic poza tym. Żadnych większych wypraw nie zamierzam nim urządzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Na dojazdy do pracy, jakieś małe wypady w teren i nic poza tym. Żadnych większych wypraw nie zamierzam nim urządzać. wiesz, miałam kiedys szefa, co do pracy przyjeżdzał wyczynowym rowerem, w stroju aerodynamicznym Potem się przebierał w gabinecie i ten strój sie gdzieś walał w kącie. A raz na imprezę do klienta w Częstochowie pojechał rowerem, więc wyjechał dwa dni wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jasia, jak dawno Cie nie było! dzięki za wizytę. Juz się nie mogę doczekać końca montażu schodów, wtedy wreszce zdejmę te tektury ze stopni Brakuje nam poręczy, nie montowaliśmy żeby latwiej wniesć graty po schodach i było to słuszne posunięcie. Ale teraz sa potrzebne bo młoda lunatykuje w nocy i ja spie z otwartymi oczami żeby nie wypadła. to może lepiej ją do łóżka przywiązać? a jak wrażenia? zadomowieni już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Na dojazdy do pracy, jakieś małe wypady w teren i nic poza tym. Żadnych większych wypraw nie zamierzam nim urządzać. wiesz, miałam kiedys szefa, co do pracy przyjeżdzał wyczynowym rowerem, w stroju aerodynamicznym Potem się przebierał w gabinecie i ten strój sie gdzieś walał w kącie. A raz na imprezę do klienta w Częstochowie pojechał rowerem, więc wyjechał dwa dni wcześniej No to on jakiś zboczony chyba No ja aż tak nie zamierzam - będę korzystał z motorku może trochę częściej niż z roweru. Na rower w tym sezonie wsiadłem może ze 2 razy i zrobiłem może ze 3km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 08.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gratulujemy wprowadzki , dom super sie prezentuje na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 to może lepiej ją do łóżka przywiązać? a jak wrażenia? zadomowieni już? do łózka to nie próbowałam, ale próbowałam zakluczać pokój... i tak śpię z elektroniczna nianią przy łóżku. Wrażenia... są plusy dodatnie i ujemne Dodatnich wiecej na szczęście: miejsce, ciepła woda zawsze, podłogówka jak się wieczorkiem ochłodzi, rolety, reku, pewnie garaż, ale jeszcze robi za warsztat więc nie wiem. Ujemne: echo, ale to tymczasowe, bolżce nóżki od schodów i zagrożenie wyasfaltowaniem ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No to on jakiś zboczony chyba No ja aż tak nie zamierzam - będę korzystał z motorku może trochę częściej niż z roweru. Na rower w tym sezonie wsiadłem może ze 2 razy i zrobiłem może ze 3km no , Ty to powiedziałeś Ja na mój super rowerek jeszcze nie wsiadłam w tym roku, ale chwilowo nie narzekam na brak ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gratulujemy wprowadzki , dom super sie prezentuje na fotkach. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jeszcze nie kupiliśmy, na przyszły sezon planuję, ale cicho bo żonka się dowie jak już będzie w garażu bo na razie stawia WETO. w garażu mówisz... to raczej nie chomik będzie, co? Tu mogę wkleić, bo moja tu chyba nie zagląda Honda Transalp XL700V - turystyczne enduro, czyli taki SUV na 2 kółkach 3 Honda w rodzinie http://www.motoplanete.com/honda/fiche-technique/700-transalp-2008-technique.jpg Bardzo ładny- jak motor to tylko Honda Ale ja bym takiego nie chciała bo niewygodnie dla pasażera . No ale skoro zona nie da się namówić na jazdę to pewnie wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts