Gość Gosc_gość 08.05.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Bardzo ładny- jak motor to tylko Honda Ale ja bym takiego nie chciała bo niewygodnie dla pasażera . No ale skoro zona nie da się namówić na jazdę to pewnie wystarczy . To by był kolejny cud świata jakby wsiadła na motor Kiedyś to mówiła: "albo motor, albo ja" Teraz to mówi: "Ja ci dam motor !!!" - czyli jakiś postęp jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.05.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Aga Widzę, że sputnik się sprawuje Jak już się go nauczycie to zdaj relacje szczegółowo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 08.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Aga - łazienka super!!! W pracy podglądałam i co mi ktoś przez ramię spojrzał, to komentował - ale fajna:) No i jak sie mieszka? Juz czujecie sie jak u siebie, czy jeszcze rozgardiasz poprzeprowadzkowy i zdziwienie, że do łazienki w lewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Aga Widzę, że sputnik się sprawuje Jak już się go nauczycie to zdaj relacje szczegółowo co i jak jasna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Aga - łazienka super!!! W pracy podglądałam i co mi ktoś przez ramię spojrzał, to komentował - ale fajna:) No i jak sie mieszka? Juz czujecie sie jak u siebie, czy jeszcze rozgardiasz poprzeprowadzkowy i zdziwienie, że do łazienki w lewo? wiesz, do łazienki mi się nie myli, ale zawsze, ale to zawsze otwieram szafkę w miejscu, gdzie w starej kuchni miałam lodówkę i się dziwę, że w środku nie ma masła No i na razie jeszcze nóżki bolą od schodów - nie wypracowałam sobie ergonomiczych tras po domu - stale wspinam się po jedną rzecz Poza tym coraz lepiej. Choć jeszcze trochę się czuję jak na wakacjach w wynajętym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 10.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 To może znieś sobie tę jedną rzecz na parter? Eh nabijam się, jakaś głupawka mnie ogarnia chyba A powiedz mi - jak to jest, jak juz się zamieszka - jakiś home blues ogarnia? Że tak się tyle na to czekało, a teraz jakoś dziwnie? cos na kształt baby blues, czy nie? Egoistycznie chyba staram się znaleźć jakies minusy tego, że jeszcze tyle przede mną a Ty już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaWaldek 11.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 CześćSerdecznie gratuluję przeprowadzki do Groszka!!My już nie możemy się doczekać naszej, ale to jeszcze dłuuuga droga. Nie możemy sprzedać działki i niestety brakuje kasy na wykończenie...;(pozdrawiam i życzę wielu dobrych chwil w nowym domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.05.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To może znieś sobie tę jedną rzecz na parter? Eh nabijam się, jakaś głupawka mnie ogarnia chyba A powiedz mi - jak to jest, jak juz się zamieszka - jakiś home blues ogarnia? Że tak się tyle na to czekało, a teraz jakoś dziwnie? cos na kształt baby blues, czy nie? Egoistycznie chyba staram się znaleźć jakies minusy tego, że jeszcze tyle przede mną a Ty już Dami, ja stara jestem, baby bluesa nie pamiętam Pewnie cos mnie powinno ogarnąć, ale przeprowadzka zbiegła się z tyloma stresami rodzinno-zdrowotno-zawodowymi, ze tak jakoś nie mam czasu się rozkoszować Marzę, zeby usiąść na chwilę na tarasie bez wyrzutów sumienia, że coś tam leży odłogiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.05.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Cześć Serdecznie gratuluję przeprowadzki do Groszka!! My już nie możemy się doczekać naszej, ale to jeszcze dłuuuga droga. Nie możemy sprzedać działki i niestety brakuje kasy na wykończenie...;( pozdrawiam i życzę wielu dobrych chwil w nowym domu:) Alu, dziękuję za gratulacje, Wam też szybko zleci. Mam wrazenie, ze dopiero zaczynaliśmy a tu już domek stoi I powodzenia w interesach życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Aga jakbym ogladala mój wiatrołap na Twoich fotkach myślę o tym samym rozwiązaniu a szafę na buty mam teraz z góry do dolu i jest naprawdę super powielę to w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.05.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Aga jakbym ogladala mój wiatrołap na Twoich fotkach myślę o tym samym rozwiązaniu a szafę na buty mam teraz z góry do dolu i jest naprawdę super powielę to w nowym domku ta szafa na buty tak wyszła, ponieważ wnęka jest za płytka na normalną odzieżową. I muszę przyznać, że jest to wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Przepiękne te schody też chcę takie stopnice z orzecha są? świetnie wygląda biel z ciemnym drewnem !!! SUPER !!! i psa masz czyżby nigdy nie załapał się na fotkę a teraz jakie strategiczne miejsce okupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.05.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Przepiękne te schody też chcę takie stopnice z orzecha są? świetnie wygląda biel z ciemnym drewnem !!! SUPER !!! i psa masz czyżby nigdy nie załapał się na fotkę a teraz jakie strategiczne miejsce okupuje stopnice z orzecha amerykańskiego, piękne drewno mi też bardzo podoba się takie połaczenie, ale chyba do najpraktyczniejszych nie należy psa mam 10 lat nie zabieralismy go po prostu na budowę więc sie nie załapywał. Teraz sobie leży zwykle w kuchni przy lodówce, wtedy akurat żeberka leżały na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 a co na schodach kurz widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.05.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 a co na schodach kurz widać? no wiesz, na razie jeszcze jestem przewrażliwiona i widzę każdy pyłek [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 a co na schodach kurz widać? no wiesz, na razie jeszcze jestem przewrażliwiona i widzę każdy pyłek [/img] myślisz że Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 16.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 cudowne schody są takie niezwykłe. Bardzo wam zazdroszczę, że już mieszkacie w groszku, u nas na razie budowa zeszła na drugi plan bo mój mąż we wtorek miał zawał i leży w szpitalu ale już jest dobrze. A wszystko to przez ciągły stres bo kasy coraz mniej a dom nie wykończony. Ale najważniejsze, że już jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 16.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Aga - piękne te schody!! Tak sobie na nie patrzę i widzę, że barierkę na dolnym biegu "przyśrodkowo". Jak się u mnie ze stolarzami zastanawiałam, to w sumie o tej zewnetrznej ścianie mówiłam - teraz tak patrzę i chyba faktycznie tak lepiej... ładniej na pewno. Hmmm, musiałabym pozbiegać i powbiegać, żeby decyzję podjąć - masz jakieś przemyślenia pod względem ergonomii jak lepiej po tę jedną rzecz biegając? Czy w ogóle jej nie wykorzystujesz? Jeden stolarz mówił, że zbędna, ale już mam wizję jak mi dzieciaki z łapą w nutelli wchodzą ściany się trzymając No i o dziadkach myślę, bo przecież nie o sobie na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.05.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 a co na schodach kurz widać? no wiesz, na razie jeszcze jestem przewrażliwiona i widzę każdy pyłek [/img] myślisz że Ci przejdzie kurczę, powiadomienia mi przestały przychodzić. Właśnie przeszłam kurację - u córki nocował kolega z klasy no i biegali wkółko ogród - pokój Mai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.05.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 cudowne schody są takie niezwykłe. Bardzo wam zazdroszczę, że już mieszkacie w groszku, u nas na razie budowa zeszła na drugi plan bo mój mąż we wtorek miał zawał i leży w szpitalu ale już jest dobrze. A wszystko to przez ciągły stres bo kasy coraz mniej a dom nie wykończony. Ale najważniejsze, że już jest lepiej. Aniu, zdrowie najważniejsze, trzymam kciuki żeby szybko wrócił do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts