Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

Aga - piękne te schody!! Tak sobie na nie patrzę i widzę, że barierkę na dolnym biegu "przyśrodkowo". Jak się u mnie ze stolarzami zastanawiałam, to w sumie o tej zewnetrznej ścianie mówiłam - teraz tak patrzę i chyba faktycznie tak lepiej... ładniej na pewno.

Hmmm, musiałabym pozbiegać i powbiegać, żeby decyzję podjąć - masz jakieś przemyślenia pod względem ergonomii jak lepiej po tę jedną rzecz biegając? 8)

Czy w ogóle jej nie wykorzystujesz?

Jeden stolarz mówił, że zbędna, ale już mam wizję jak mi dzieciaki z łapą w nutelli wchodzą ściany się trzymając

:roll:

No i o dziadkach myślę, bo przecież nie o sobie na starość :roll: :roll:

Dzięki, barierka jest tak w dolnym biegu, zeby nie zmieniać ręki którą się jej trzymasz bo np drugą możesz mieć zajętą. Ja sie nie zastanawiałam, bo mam zachwianą równowagę (niski poziom integracji sensorycznej - stale się potykam) i barierka być musi

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Gość Gosc_gość

Ech Aguś, tylko wzdychać mi się chce :roll: :wink:

już nie będę pisał, że Ci zazdroszczę :p Ech.

Mam pytanko, jak się spisały opierzenia u Ciebie po tych ulewach ?

bo u mnie balkon od frontu cieknie :evil: :-?

No, czytałam o Twoich opierzeniach :( U mnie ciężko sprawdzić, bo one są pod ziemią w sumie tzn pod kostką tarasową a zanim stamtąd coś się ujawni to dużo czasu może minąć :roll: Za to zaczął przeciekać komin w sypialni :(

Gość Gosc_gość

No, czytałam o Twoich opierzeniach :( U mnie ciężko sprawdzić, bo one są pod ziemią w sumie tzn pod kostką tarasową a zanim stamtąd coś się ujawni to dużo czasu może minąć :roll: Za to zaczął przeciekać komin w sypialni :(

U mnie może być ten sam problem - ale na razie się nie ujawnił.

Może by trzeba jakieś daszki nad kominem zamontować :roll:

Mój komin się spocił zimą jak był śnieg - napadało śniegu do niego i potem śnieg się rozpuścił i wilgoć się ujawniła w salonie u nasady komina. :-?

Hej, w bólu cieknących kominów się przyszłam zjednoczyć :-?

Choć w sumie chyba powinnam się cieszyć, że teraz a nie później taki babol wyszedł :roll:

Aga - klimacik tarasowy boski - wygląda jakbyś już od lat tam mieszkała, kiedy ja o takich detalach jak lampka zewnętrzna bedę mogła myśleć.... :roll:

U mnie z tym kominem to o tyle nienajgorzej, ze cieknie po ceglanym kominie a nie po g-k wiec nie bedzie żółtych zacieków :roll:

Co do klimacików to mam taki problem, że niektóre miejsca wychodzą tak jakoś same z siebie, a inne nie chcą wcale i są ble :( Ale generalnie jakoś zewnętrze łatwiej niż wnętrze...

Znowu obejrzałam sobie z ogromną przyjemnością moją przyszłą kuchnię w Twoim domku :lol: Widzę, że w super szybkim tempie robi się u Ciebie coraz piękniej. Brawo za galerię rodzinną, u siebie też taką planuję :D Trzeba pamietać o korzeniach :wink:

Bardzo ładnie wygląda taras w tej piaskowej kostce, a może to piaskowiec? Napisz mi proszę co to jest, bo ja zbieram na razie pomysły tarasowo-ścieżkowe.

Trzymam kciuki za następne prace, tylko oby już ręce nie bolały :wink:

Znowu obejrzałam sobie z ogromną przyjemnością moją przyszłą kuchnię w Twoim domku :lol: Widzę, że w super szybkim tempie robi się u Ciebie coraz piękniej. Brawo za galerię rodzinną, u siebie też taką planuję :D Trzeba pamietać o korzeniach :wink:

Bardzo ładnie wygląda taras w tej piaskowej kostce, a może to piaskowiec? Napisz mi proszę co to jest, bo ja zbieram na razie pomysły tarasowo-ścieżkowe.

Trzymam kciuki za następne prace, tylko oby już ręce nie bolały :wink:

dzieki, dzięki, nadgarstki nadal nadwyrężone i chyba szybko im nie minie biorąc pod uwagę plany z serii zrób-to-sam

Taras to kostka Libetu via Castello, kolor Pastello :lol: Na tarasie się sprawdza, na podjeździe tak sobie bo się bardzo brudzi :(

wow !!! ale dzieciaki beda miały radoche z tego domku!!!

moje corcie zawsze chciały taki mieć:)

Moja córka marzyła o takim na prawdziwym drzewie... ale, ze drzewa za małe jest taki substytut. Ponieważ czekają ja wakacje w domu, mam nadzieję, że chociaż ten domek dostarczy jej radości :D