agakz 16.05.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Aga - piękne te schody!! Tak sobie na nie patrzę i widzę, że barierkę na dolnym biegu "przyśrodkowo". Jak się u mnie ze stolarzami zastanawiałam, to w sumie o tej zewnetrznej ścianie mówiłam - teraz tak patrzę i chyba faktycznie tak lepiej... ładniej na pewno. Hmmm, musiałabym pozbiegać i powbiegać, żeby decyzję podjąć - masz jakieś przemyślenia pod względem ergonomii jak lepiej po tę jedną rzecz biegając? Czy w ogóle jej nie wykorzystujesz? Jeden stolarz mówił, że zbędna, ale już mam wizję jak mi dzieciaki z łapą w nutelli wchodzą ściany się trzymając No i o dziadkach myślę, bo przecież nie o sobie na starość Dzięki, barierka jest tak w dolnym biegu, zeby nie zmieniać ręki którą się jej trzymasz bo np drugą możesz mieć zajętą. Ja sie nie zastanawiałam, bo mam zachwianą równowagę (niski poziom integracji sensorycznej - stale się potykam) i barierka być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 16.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 O widzisz - na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.05.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 O widzisz - na to nie wpadłam nieźle dorobiłam teorię do praktyki, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 23.05.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Aż miło popatrzeć i poczytać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaWaldek 28.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Aga, czemu nie piszesz jak się Wam mieszka w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Aga, czemu nie piszesz jak się Wam mieszka w nowym domku? z tych samych przyczyn co reszta świeżo wprowadzonych: brak czasu i kiepskie łącze netu Mieszka się coraz lepiej, jeszcze trochę za duzo kartonów wszędzie się wala, ale i tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 28.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cześć, Aga! Domek i ogród pięknieją. Kibicuję Wam i cierpliwie czekam na dalsze zdjęcia. Pozdrawiam bardzo, bardzo gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 29.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hej aga - fajnie, że sie pojawiłas Brak netu pewnie ma też dobre strony - jest więcej czasu, nawet jak i tak mniej niż by mogło być ale nakręciłam Też czekam na jakies dłuższe wynurzenia na temat życia "po budowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ech Aguś, tylko wzdychać mi się chce już nie będę pisał, że Ci zazdroszczę Ech. Mam pytanko, jak się spisały opierzenia u Ciebie po tych ulewach ? bo u mnie balkon od frontu cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.06.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ech Aguś, tylko wzdychać mi się chce już nie będę pisał, że Ci zazdroszczę Ech. Mam pytanko, jak się spisały opierzenia u Ciebie po tych ulewach ? bo u mnie balkon od frontu cieknie No, czytałam o Twoich opierzeniach U mnie ciężko sprawdzić, bo one są pod ziemią w sumie tzn pod kostką tarasową a zanim stamtąd coś się ujawni to dużo czasu może minąć Za to zaczął przeciekać komin w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 hej Aga, pikny ten prezent na dzień dziecka też bym chciała ale na razie bardziej się skupiam na kolejnym odbiorcy prezentów w dzień dziecka, hihi i świetny klimacik na ostatnim zdjęciu oświetlenia tarasowego pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ech Aguś, tylko wzdychać mi się chce już nie będę pisał, że Ci zazdroszczę Ech. Mam pytanko, jak się spisały opierzenia u Ciebie po tych ulewach ? bo u mnie balkon od frontu cieknie No, czytałam o Twoich opierzeniach U mnie ciężko sprawdzić, bo one są pod ziemią w sumie tzn pod kostką tarasową a zanim stamtąd coś się ujawni to dużo czasu może minąć Za to zaczął przeciekać komin w sypialni U mnie może być ten sam problem - ale na razie się nie ujawnił. Może by trzeba jakieś daszki nad kominem zamontować Mój komin się spocił zimą jak był śnieg - napadało śniegu do niego i potem śnieg się rozpuścił i wilgoć się ujawniła w salonie u nasady komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 10.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Hej, w bólu cieknących kominów się przyszłam zjednoczyć Choć w sumie chyba powinnam się cieszyć, że teraz a nie później taki babol wyszedł Aga - klimacik tarasowy boski - wygląda jakbyś już od lat tam mieszkała, kiedy ja o takich detalach jak lampka zewnętrzna bedę mogła myśleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.06.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 U mnie z tym kominem to o tyle nienajgorzej, ze cieknie po ceglanym kominie a nie po g-k wiec nie bedzie żółtych zacieków Co do klimacików to mam taki problem, że niektóre miejsca wychodzą tak jakoś same z siebie, a inne nie chcą wcale i są ble Ale generalnie jakoś zewnętrze łatwiej niż wnętrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Znowu obejrzałam sobie z ogromną przyjemnością moją przyszłą kuchnię w Twoim domku Widzę, że w super szybkim tempie robi się u Ciebie coraz piękniej. Brawo za galerię rodzinną, u siebie też taką planuję Trzeba pamietać o korzeniach Bardzo ładnie wygląda taras w tej piaskowej kostce, a może to piaskowiec? Napisz mi proszę co to jest, bo ja zbieram na razie pomysły tarasowo-ścieżkowe. Trzymam kciuki za następne prace, tylko oby już ręce nie bolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.06.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Znowu obejrzałam sobie z ogromną przyjemnością moją przyszłą kuchnię w Twoim domku Widzę, że w super szybkim tempie robi się u Ciebie coraz piękniej. Brawo za galerię rodzinną, u siebie też taką planuję Trzeba pamietać o korzeniach Bardzo ładnie wygląda taras w tej piaskowej kostce, a może to piaskowiec? Napisz mi proszę co to jest, bo ja zbieram na razie pomysły tarasowo-ścieżkowe. Trzymam kciuki za następne prace, tylko oby już ręce nie bolały dzieki, dzięki, nadgarstki nadal nadwyrężone i chyba szybko im nie minie biorąc pod uwagę plany z serii zrób-to-sam Taras to kostka Libetu via Castello, kolor Pastello Na tarasie się sprawdza, na podjeździe tak sobie bo się bardzo brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ja tez marze o takiej bialej kuchni:)czy fronty drzwiczek sa z IKEA ??jest cudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.06.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ja tez marze o takiej bialej kuchni:) czy fronty drzwiczek sa z IKEA ?? jest cudna:) tak, to fronty Lidingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 wow !!! ale dzieciaki beda miały radoche z tego domku!!! moje corcie zawsze chciały taki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 wow !!! ale dzieciaki beda miały radoche z tego domku!!! moje corcie zawsze chciały taki mieć Moja córka marzyła o takim na prawdziwym drzewie... ale, ze drzewa za małe jest taki substytut. Ponieważ czekają ja wakacje w domu, mam nadzieję, że chociaż ten domek dostarczy jej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts