Terry 21.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witammam pytanie o ten domek drewniany, w dzienniku przeczytałam, że kupiliście gotowy, czy możesz napisać gdzie taki domeczek można dostać i jaka jest jego cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.06.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam mam pytanie o ten domek drewniany, w dzienniku przeczytałam, że kupiliście gotowy, czy możesz napisać gdzie taki domeczek można dostać i jaka jest jego cena? ja kupowałam tutaj, ale tylko dlatego że zalezało mi na czasie a nie mogłam złapać kontaktu z tym sprzedawca z Allegro. jego domki są ładniejsze: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6854499&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy= a nasz to ten http://www.drewpack.pl/index.php?k=13&p=127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Aga, też mam w planach taką geleryjkę, ale jakoś ciągle nie mogę wywołać zdjęć - mam już kilkanaście ramek, z tym, że moje są w różnych kolorach a Twoje czarno-białe - prezentują się bardzo fajnie, włącznie ze stoliczkiem gratulacje z okazji rocznicy i kolejnych dokonań! PS. a Anielica anielska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 01.07.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aga - cudnie Ci domek i przyległości pięknieją!! domek ogrodowy obłędny - nie przychodzi Ci pół osiedla na działkę? To moja jedyna obawa jeśli chodzi o plac zabaw na działce ale póki co nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Uwielbiam tulipany - a te są wspaniałe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Bry Wieczorek wszystkim Hej Aguś Tulipanki bomba muszę moją na takie ozdoby namówić Domeczek z dnia na dzień dostaje szlifu i coraz przyjemniej u Ciebie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 02.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Super te tulipany wyszły, osobiście nigdy nie byłam zwolenniczkę kalkomanii , ale po takich przykładach zmieniam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.07.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jejku... tak mi było, że nikt nie zagląda do komentarzy, a ja po prostu nie dostawałam powiadomień... Fajnie, że tulipanki się podobają, nam także, wreszcie jest troszkę weselej. Została mi połowa szerokości - 2 bryty, bo to była bardzo szeroka tapeta - jakby ktoś potrzebował Co do domku na drzewie to na razie nikt nie przychodzi do Mai a nawet bym chciała, żeby tu znalazła nowe koleżanki i kolegów... To nie jest nowe osiedle - wokół stare domy i wszyscy się znają więc jest trudniej. A moje dziecko dość trudno nawiązuje znajomości. Zobaczymy. Domek staje się coraz bardziej przytulny, jeszcze otoczenie czeka. Właśnie przyszła przesyłka z elementami systemu nawadniania - zobaczymy czy sobie z tym poradzimy... Wtedy wreszcie będzie można zlikwidować górę humusu porośniętą lebioda i zabrać się za trawniczek - warunki atmosferyczne są doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 02.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aga, jaka piękna tapeta!!! Gdzie kupilaś? Są wzory bardziej we fiolecie? Proszę, daj namiary!Domek i ogrod pięknieje. Pozdrawiamy bardzo gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.07.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aga, jaka piękna tapeta!!! Gdzie kupilaś? Są wzory bardziej we fiolecie? Proszę, daj namiary! Domek i ogrod pięknieje. Pozdrawiamy bardzo gorąco! Kochana, jak prawie wszystko tutaj : http://www.allegro.pl/item652204601_fototapeta_fototapety_national_geographic_klej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 02.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzieki! Jak uda mi się namowić męża to też sobie taką zafunduję. Tyle tylko, że na tą ścianę, na ktorej Wy macie galerię. Nasze zdjęcia wiszą na ścianie między holem i kuchnią, przy salonie Milej dalszej pracy nad upiększaniem "Groszka" życzymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.07.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Basiu, ja też myślałam o tamtej ścianie na tapetę. Ona jest fajna, bo ją widać z góry jak się schodzi po schodach. Ale potem powstał pomysł galerii i tapeta przegrała konkurencję. Mam nadzieję, że namówisz męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 06.07.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Yważam, że fototapeta wygląda super, przełamuje Wasze kolory i tworzy fajny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.07.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Yważam, że fototapeta wygląda super, przełamuje Wasze kolory i tworzy fajny klimacik Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.07.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 cholipka, nie nadążam za tymi zmianami u Was tulipanki pięknie się wkomponowały! a jak poradziliście sobie z tapetą na narożnikach? jak to jest wykończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 super wygląda ta ściana teraz nie sądziłam że to taki fajny efekt daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 08.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aga, przypomnij proszę jaki kolor farby jest w salonie i o jakim outlecie z krzesłami piszesz? Słyszałam też o outlecie z wyposażeniem łazienek, ale też nie wiem gdzie. Nie pokażę mojemu dziecku domku Mai, bo mi żyć nie da............ U nas będzie podobnie, że wchodzimy w "stare" sąsiedztwo i tez trochę się boję nawiązywania nowych kontaktów. Ale dziewczyny dadzą radę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.07.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 cholipka, nie nadążam za tymi zmianami u Was tulipanki pięknie się wkomponowały! a jak poradziliście sobie z tapetą na narożnikach? jak to jest wykończone? Tapeta jest tylko na jednej, prostej płaszczyźnie więc nie było problemu z narożnikami Po prostu jest ucięta równo z krawędziami i to wszystko. Ale 3 osoby były potrzebne żeby w miarę porządnie to nakleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.07.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 super wygląda ta ściana teraz nie sądziłam że to taki fajny efekt daje dzięki, bardzo jesteśmy zadowoleni z efektu. U mnie wyobraźnia taka sobie więc trochę się obawiałam jak to wyjdzie, ale jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.07.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Aga, przypomnij proszę jaki kolor farby jest w salonie i o jakim outlecie z krzesłami piszesz? Słyszałam też o outlecie z wyposażeniem łazienek, ale też nie wiem gdzie. Nie pokażę mojemu dziecku domku Mai, bo mi żyć nie da............ U nas będzie podobnie, że wchodzimy w "stare" sąsiedztwo i tez trochę się boję nawiązywania nowych kontaktów. Ale dziewczyny dadzą radę pozdrawiam kolor farby muszę sprawdzić bo nie pamiętam już symbolu a to z mieszalnika. Outlet jest na terenie Modeny, przy Jackowskiego i sprzedaje też na Allegro - tak go znalazłam, bo ja raczej w centrum nie bywam. O tu http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6429877 Torino Design się nazywa O outlecie z łazienkami nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts