Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

mam pytanie o ten domek drewniany, w dzienniku przeczytałam, że kupiliście gotowy, czy możesz napisać gdzie taki domeczek można dostać i jaka jest jego cena?

ja kupowałam tutaj, ale tylko dlatego że zalezało mi na czasie a nie mogłam złapać kontaktu z tym sprzedawca z Allegro. jego domki są ładniejsze:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6854499&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=

a nasz to ten

http://www.drewpack.pl/index.php?k=13&p=127

Aga, też mam w planach taką geleryjkę, ale jakoś ciągle nie mogę wywołać zdjęć - mam już kilkanaście ramek, z tym, że moje są w różnych kolorach a Twoje czarno-białe - prezentują się bardzo fajnie, włącznie ze stoliczkiem :D

gratulacje z okazji rocznicy i kolejnych dokonań! :D

PS. a Anielica anielska! 8)

• 2 weeks później...

Jejku... tak mi było, że nikt nie zagląda do komentarzy, a ja po prostu nie dostawałam powiadomień... :oops:

Fajnie, że tulipanki się podobają, nam także, wreszcie jest troszkę weselej. Została mi połowa szerokości - 2 bryty, bo to była bardzo szeroka tapeta - jakby ktoś potrzebował :wink:

Co do domku na drzewie to na razie nikt nie przychodzi do Mai a nawet bym chciała, żeby tu znalazła nowe koleżanki i kolegów... To nie jest nowe osiedle - wokół stare domy i wszyscy się znają więc jest trudniej. A moje dziecko dość trudno nawiązuje znajomości. Zobaczymy.

Domek staje się coraz bardziej przytulny, jeszcze otoczenie czeka. Właśnie przyszła przesyłka z elementami systemu nawadniania - zobaczymy czy sobie z tym poradzimy... Wtedy wreszcie będzie można zlikwidować górę humusu porośniętą lebioda i zabrać się za trawniczek - warunki atmosferyczne są doskonałe :D

Aga, przypomnij proszę jaki kolor farby jest w salonie i o jakim outlecie z krzesłami piszesz? Słyszałam też o outlecie z wyposażeniem łazienek, ale też nie wiem gdzie.

Nie pokażę mojemu dziecku domku Mai, bo mi żyć nie da............ U nas będzie podobnie, że wchodzimy w "stare" sąsiedztwo i tez trochę się boję nawiązywania nowych kontaktów. Ale dziewczyny dadzą radę

pozdrawiam

cholipka, nie nadążam za tymi zmianami u Was :roll: :wink:

tulipanki pięknie się wkomponowały! :D

a jak poradziliście sobie z tapetą na narożnikach? jak to jest wykończone?

Tapeta jest tylko na jednej, prostej płaszczyźnie więc nie było problemu z narożnikami :) Po prostu jest ucięta równo z krawędziami i to wszystko. Ale 3 osoby były potrzebne żeby w miarę porządnie to nakleić.

Aga, przypomnij proszę jaki kolor farby jest w salonie i o jakim outlecie z krzesłami piszesz? Słyszałam też o outlecie z wyposażeniem łazienek, ale też nie wiem gdzie.

Nie pokażę mojemu dziecku domku Mai, bo mi żyć nie da............ U nas będzie podobnie, że wchodzimy w "stare" sąsiedztwo i tez trochę się boję nawiązywania nowych kontaktów. Ale dziewczyny dadzą radę

pozdrawiam

kolor farby muszę sprawdzić bo nie pamiętam już symbolu a to z mieszalnika.

Outlet jest na terenie Modeny, przy Jackowskiego i sprzedaje też na Allegro - tak go znalazłam, bo ja raczej w centrum nie bywam. O tu http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6429877 Torino Design się nazywa

O outlecie z łazienkami nie słyszałam.