Basia i Sławek 17.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Hej, Aga, jesteś tam? Już tak długo cisza... Pozdrawiamy gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.08.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Aga...ile płaciłaś za otynkowanie domu, ale bez ocieplenia ???? Jak się mieszka ???? Brak internetu dokucza ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.08.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć! Zgłaszam się wywołana do odpowiedzi Nie piszę, bo nic się nie dzieje. Pewne zdarzenia, nazwijmy to losowe, spowodowały, że na dalsze prace nie ma kompletnie funduszy Robimy tylko to, co można własnymi rękami zrobić i bez nakładów finansowych Czyli głównie ogród się robi...kilka zdjęć wkleję dziś do dziennika. Niestety, nie odpowiem ile płaciłam za tynki, bo miałam umowę z generalnym wykonawcą i płaciłam za całość. Fajnie, że jeszcze ktoś do mnie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jasne że zaglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witaj!!! ale pieknie zrobiłaś ogródek!!!!! wow!! poprostu rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 19.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Aga - zrobic coś z niczego - to dopiero coś!!! Super sobie poradziliście z nawadnianiem, a kałuża.....boska!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.08.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oczko a'la Italia rzuciło mnie na kolana. Gdy jest wyobraźnia i zapał to nawet z małymi środkami można zrobić coś niebywałego. Mam nadzieję, że to zaraźliwe - będę zaglądać częściej to może przynajmniej trochę mi się udzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 21.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A jednak coś się posuwa do przodu, Aga. I to "Coś" przez duże "C". Pięknie! Pozdrawiamy i życzymy dalszych ogródkowych sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.08.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 jasne że zaglądamy doping jest najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.08.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witaj!!! ale pieknie zrobiłaś ogródek!!!!! wow!! poprostu rewelacja!!! dzięki Jednak ziemia musi być nienajgorsza, bo 2-3 miesiącu po założeniu wszystko wokół kwitnie i tak rośnie, że już muszę przesadzać to, co za gęsto posadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.08.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Aga - zrobic coś z niczego - to dopiero coś!!! Super sobie poradziliście z nawadnianiem, a kałuża.....boska!!! Pozdrawiam serdecznie kałuża to najwłaściwsze słowo, choć sprawdza się znakomocie: pies z niej pije i wróbelki A dziecko sobie siada na kamieniu i moczy nogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.08.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Oczko a'la Italia rzuciło mnie na kolana. Gdy jest wyobraźnia i zapał to nawet z małymi środkami można zrobić coś niebywałego. Mam nadzieję, że to zaraźliwe - będę zaglądać częściej to może przynajmniej trochę mi się udzieli oj, jeśli chodzi o zieleninę, to pomysłów bym miała na kilka hektarów a nie ten mikroogródek. A u Ciebie jest tak naturalnie, że nic wymyślać nie trzeba, tak jest pięknie! Jeszcze muszę doczytać skąd te piękne zazdroski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.08.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A jednak coś się posuwa do przodu, Aga. I to "Coś" przez duże "C". Pięknie! Pozdrawiamy i życzymy dalszych ogródkowych sukcesów! Basiu, dzięki za życzenia Kolejne coś to będzie powstający w bólach mur do bramy i śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 jasne że zaglądamy doping jest najważniejszy no ba piękny Twój ogród nawet na wakacje nie chciałoby mi się wyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.08.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 piękny Twój ogród nawet na wakacje nie chciałoby mi się wyjeżdżać no dzięki. Ale ogród to jednak trochę pracy, a na wakacjach lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 26.08.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No pikny ten dywanik zielony macie, ale kto to tam w tym domku drewnianym przesiaduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.08.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No pikny ten dywanik zielony macie, ale kto to tam w tym domku drewnianym przesiaduje? to była trybuna honorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 27.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 superancko przemieniacie ex-plac budowlany w ogród, idzie wam jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 superancko przemieniacie ex-plac budowlany w ogród, idzie wam jak z płatka Damon, dzięki, to na fotkach tak luzacko wygląda. Nie mało naszego potu (i przekleństw) już jest w tym ogrodzie. Ale i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 01.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Aga... kto Ci układał kostkę? Dałabys mi namiar? A pamietasz może ile chcieli za mkw, materiał + robocizna ??? Pozdrowienia PS. Ale masz fajnie , a u mnie poczatek finishu, stad moje pytanie o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts