Jasia 11.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ale się temat rozwinął ja to marzę o teleportacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.04.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Jasia, każdy temat jest dobry żeby pogadać, zwłaszcza przy takiej pogodzie Myślę, że przy teleportacji podróże przestałyby być taką atrakcją - w każdej chwili mogłabyś być wszędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no fakt, żenada z tą pogodą... wtedy podróżowałoby się właśnie dla przyjemności wszyscy, którzy mieliby do załatwiania ważne sprawy nie pałętaliby się po drogach wprost uwielbiam jeździć samochodem, ale wariactwo na drogach skutecznie tą przyjemność pomniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.04.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Wczoraj kupiliśmy w LM porządną, profesjonalną łopatę (szpadel ), dwie poprzednie się złamały przy wykopywaniu krzewów a jeszcze kilka do przesadzenia zostało. Proponuję łopatę firmy FISKARS. Porządna (b. droga), ale posłuży bardzo długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.04.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Aga, dzięki, łopata na razie już kupiona - nie pamiętam marki, ale pierwsze wykopki przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Cześć kto Ci przesuwa tą rurkę z wodą ?? ten instalator co Ci go poleciłem czy może kto inny ?? pytam tylko z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.04.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Strasznie skomplikowana historia z tą wodą. Ostatecznie zgodził się tylko jakiś teścia znajomy. Tzn on "zarządza" i ma pana do kopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 20.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 He he jakie masz fajne wykopki na działce, już myślałem, że Ci budowa ruszyła Ech już sie nie mogę doczekać jak u mnie na działce zacznie się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ha, pewnie, żebym chciała żeby już ruszyło Ale jeszcze tydzień... A jak Twoje PnB Kris? I gdzie jest dziennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 20.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ha, pewnie, żebym chciała żeby już ruszyło Ale jeszcze tydzień... A jak Twoje PnB Kris? I gdzie jest dziennik ? Będzie PnB to będzie dziennik, obiecuję. Z PnB to niby ma być tak, że w zeszłym tygodniu Pani z UM wysłała do wszystkich zainteresowanych zawiadomienie o wszczęciu postępowania i jak dostanie wszystkie zwrotki to zaraz wydaje decyzję o PnB. Tak przynajmniej obiecała, ale na razie pisemka z UM nie dostałem o wszczęciu postępowania a mówiła mi we wtorek, że bierze sie za wysyłanie zawiadomień. Może jutro dojdzie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.04.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Kristofuros, to ja w Twojej intencji zmówię paciorek, żeby strajku poczty nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 20.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Kristofuros, to ja w Twojej intencji zmówię paciorek, żeby strajku poczty nie było.... Dzięki z góry za paciorek Jak będzie strajk poczty to sam porobię za listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.04.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Hej Plac boju masz nieźle przygotowany i ładnie zabezpieczone roślinki. Ja u mnie na działce nie mam co zabezpieczać bo wśród tej dżungli zielska, ani jednej ciekawej roślinki. Po budowie myślę, że to się zmieni, w pracach mojego architekta też jest projekt ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Koparka od rana sieje zniszczenie na działce, a ja w pracy i tego nie widzę A może i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.04.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Wieczorem będą fotki. Już się nie mogę doczekać Jestem strasznie ciekaw tempa prac na Twojej budowie, bo podejrzewam, że na mojej będzie podobne tempo tylko, że z 1,5 miesiąca przesunięte w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.04.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zdjęcia będą na bank, nawet nowy aparat został nabyty na tę okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja Cię niemogę Jakie masz fajne górki na działce - ja też tak chce Humusik zdarty, domek wytyczony, czyżby jutro kopanie dołków pod fundamenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.04.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 nie jutro, ale zaraz po łikendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 wróciłam Mati był dzielny i zrobił na nas duże wrażenie w czasie 13-to godzinnej jazdy samochodem - miodzio a u Ciebie widzę praca wre, że aż się kurzy! gratuluję pierwszych wrażeń i życzę Wam wiele wytrwałości w kopaniu i budowaniu ciekawam jaki Wam projekt ogrodu ostatecznie wyjdzie - widząc po propozycjach będzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts