Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
Ha, pewnie, żebym chciała żeby już ruszyło :roll: Ale jeszcze tydzień...

A jak Twoje PnB Kris? I gdzie jest dziennik :wink: ?

Będzie PnB to będzie dziennik, obiecuję. 8)

Z PnB to niby ma być tak, że w zeszłym tygodniu Pani z UM wysłała do wszystkich zainteresowanych zawiadomienie o wszczęciu postępowania i jak dostanie wszystkie zwrotki to zaraz wydaje decyzję o PnB.

Tak przynajmniej obiecała, ale na razie pisemka z UM nie dostałem o wszczęciu postępowania :-? a mówiła mi we wtorek, że bierze sie za wysyłanie zawiadomień. Może jutro dojdzie do mnie :-?

• 2 weeks później...
Gość Gosc_gość

Hej

Plac boju masz nieźle przygotowany i ładnie zabezpieczone roślinki. :D

Ja u mnie na działce nie mam co zabezpieczać bo wśród tej dżungli zielska, ani jednej ciekawej roślinki.

Po budowie myślę, że to się zmieni, w pracach mojego architekta też jest projekt ogrodu ;-)

Gość Gosc_gość
Wieczorem będą fotki.

Już się nie mogę doczekać :wink:

Jestem strasznie ciekaw tempa prac na Twojej budowie, bo podejrzewam, że na mojej będzie podobne tempo tylko, że z 1,5 miesiąca przesunięte w czasie :p

wróciłam :D

Mati był dzielny i zrobił na nas duże wrażenie w czasie 13-to godzinnej jazdy samochodem - miodzio :D

a u Ciebie widzę praca wre, że aż się kurzy! :wink:

gratuluję pierwszych wrażeń i życzę Wam wiele wytrwałości w kopaniu i budowaniu :D

ciekawam jaki Wam projekt ogrodu ostatecznie wyjdzie - widząc po propozycjach będzie pieknie :D