agakz 26.02.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mocca, bo widzisz, u nas te same gusta, te same myśli My mieszkamy w rejonie bez wstrząsów, ale tynki pękają. Widać to także na łączeniu drewnianych słupów ze ściankami działowymi. Z parkietem jeszcze nie wymysliłam co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Aga, na ściany nie ma rady, mogą się zdarzyć takie pęknięcia. Ja mam jedno od parapetu w dół... ale poczekam na remont Natomiast z połogą poczekaj na koniec sezonu grzewczego i zobacz co się wydarzy, może wystarczy tylko kosmetyczna poprawka... W mieszkaniach zimą to jest Sahara, ale nawet w domach w sezonie grzewczym zmniejsza się wilgotność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 kurczę, Renka, to jest łazienka, mówisz, że za sucho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Pewnie są urządzenia, którymi można zmierzyć wilgotność powietrza. W mieszkaniu budziłam się rado i miałam wysuszone nos i gardło. W domu jest o niebo lepiej, ale gdy grzejemy też robi się sucho. W łazience przez chwilę jest para wodna, a potem przecież wylatuje wentylacją... Może właśnie z powodu wahań wilgotności drewno tak zawirowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 28.02.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Aga z tym weselem to faktycznie po ptokach trochę, ale może jakieś "gody" sobie wyprawcie Żyrandol przecudowny!! Gra światła niesamowita, niezwykle klimatyczny!! U mnie w domu niesamowicie wysusza się powietrze przy odpalonej kozie, miałam potworne problemy ze skórą dopóki nie odkryłam zbawczego wpływu zwykłej miseczki z wodą postawionej na kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.02.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dami, "gody" sobie zrobiliśmy, a jak, przy dziesiątej rocznicy! Takie prawdziwe, z tańcami, ale jakoś.... tego... no nie, od jednego kuzyna dostaliśmy piękne kieliszki z Almi Ja miałam koże w poprzednim domku i strasznie wysuszała powietrze - Maję stale bolało gardło... Mamy więc nawilżacz ultradźwiękowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Aga, Zakupy do domu zrobiłaś cudne!!! Lampa marzenie, pojemniczki super, a poduszki z tulipanami też chcę natychmiast mieć Piszesz, że pusto jeszcze i tyle brakuje - ale ile będziesz miała radości, aby tę pustkę zapełnić... No i będzie się coś działo w dzienniku Widzę, że rozwijasz się plastycznie Brawo! A jaki masz pomysł na okna w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Już dawno miałam Cię zapytać o ten bardzo ładny żyrandol w kuchni. Może gdzieś w necie kupowałaś?A w sprawie albumów ze zdjęciami to ja przeniosłam się z onetu na gmaila. Program Picassa, który trzeba sobie ściągnąć bardzo ułatwia przesyłanie i porządkowanie zdjęć. Bardzo sobie chwalę. Moja siostra mieszka za granicą i na bieżąco udostępniamy sobie albumy do oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.03.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Renka, dziękuję za pochwały Żyrandol kuchenny kupowałam na Allegro, teraz bym kupiła inny, bardziej matowy, ale co tam. Co do okien salonowych to właśnie nie wiem - chciałabym rolety jak w kuchni, ale też może zasłony na przelotkach z obu stron...? Bardziej mi się podobają rolety wewnątrz wnęki okiennej niż na całym oknie, ale wtedy nie otworzę okien a zwłaszcza drzwi tarasowych. No własnie nie ma ani koncecji ani kasy Muszę spróbować z tymi zdjęciami, bo na empiku takie są słabe jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Super masz te kuchenne pojemniczki. Jak takie cudenka oglądam to czasami aż trochę żałuję, że zrezygnowalam z inoxu u siebie... no ale nie mozna mieć wszystkiego i pojemniczki kupię całkowicie ceramiczne. Bardzo ale to bardzo podoba mi się tulipanowa tapeta i poduszki, piękny komplet wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.03.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 mokka, jaki ładny nowy avatarek No właśnie z tym decydowaniem się na coś jest problem...bo i to się podoba i owo Mam nadzieję, że na żywo poduszeczki będa takie ładne jak na fotce. Jak się cieszę, że ktoś do mnie zajrzał! Renka, dobra kobieto, jak zajrzysz to napisz mi kochana jak się zdjęcia z tego gmaila wkleja do Muratora bo nie widzę linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.03.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Chciałam Cię zapytać o te piękne tulipanowe poduszeczki ,które zakupiłaś .W jakim sklepie i czy maja też w sprzedaży taką tkaninę na zasłony? a tak poza tym -piękne wnętrza i pierdółki,które dopełniają całość Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Renka, dobra kobieto, jak zajrzysz to napisz mi kochana jak się zdjęcia z tego gmaila wkleja do Muratora bo nie widzę linki Cześć, co prawda ja nie Renka, ale mogę pomóc ze zdjęciami Jak otworzysz sobie zdjęcie to po prawej stronie masz cos takiego: http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S6m82EOPB5I/AAAAAAAAE1I/HVriRjVs3mc/s800/snap.jpg Tu sobie wybierasz wielkość zdjęcia a następnie kopiujesz to co jest napisane pod "umieść obraz na stronie". Potem wystarczy wykasować wszystko to co nie pogrubione: orginał: [bhttp://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SCCfqWf-yyI/AAAAAAAAADI/9j14G10MyS0/s400/IMG_4038a.jpg[/b]]Od Chiny zostaje: http://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SCCfqWf-yyI/AAAAAAAAADI/9j14G10MyS0/s400/IMG_4038a.jpg czyli: http://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SCCfqWf-yyI/AAAAAAAAADI/9j14G10MyS0/s400/IMG_4038a.jpg Proste, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.03.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Chciałam Cię zapytać o te piękne tulipanowe poduszeczki ,które zakupiłaś .W jakim sklepie i czy maja też w sprzedaży taką tkaninę na zasłony? a tak poza tym -piękne wnętrza i pierdółki,które dopełniają całość Gratuluję Beauty, poduszki są z Dekorii, nie wiem czy mają tkaninę - byłaby na pewno piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.03.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 aniahubi, wielkie dzięki Jak ktoś pokaże to już jest proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Chciałam Cię zapytać o te piękne tulipanowe poduszeczki ,które zakupiłaś .W jakim sklepie i czy maja też w sprzedaży taką tkaninę na zasłony? a tak poza tym -piękne wnętrza i pierdółki,które dopełniają całość Gratuluję Beauty, poduszki są z Dekorii, nie wiem czy mają tkaninę - byłaby na pewno piękna... Dzięki,muszę tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 06.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) witaj agakz,pisze po raz pierwszy choć zaglądam do Ciebie każdego dnia już chyba od roku. Bardzo podoba mi sięTwój groszek. Dzięki Twojemu dziennikowi jesteśmy zdecydowani na ten projekt. Agakz odezwij się, poproszę o kolejne zdjęcia z realizacji. Pozdrawiam gosia Edytowane 6 Maja 2010 przez gosia sz-n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.07.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No, ja mam nadzieję, że jednak zatęsknisz do nas i wrócisz W końcu to takie miłe miejsce, że warto tu zaglądać. Ja w każdym razie będę Na razie pozdrawiam z letniego Jankowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenleaf 09.08.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witaj agakz, wybacz ze nie poszukalam informacji sama, ale tu widze 28 stron, i zostawie sobie lekture na weekend. Ale do weekendu nie wytrzymam i zapytac musze o dwie rzeczy - plot - dla mnie bomba - kto i z czego i za ile (skoro Poznan, to moze skorzystam ) , a do tego pytanko o plytki w kuchni na podlodze. Z gory wielkie dzieki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts