Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

Jasia, ja gratuluję, że nie było problemów z młodym, to jest na prawdę upierdliwe jak dziecko źle znosi podróże.

Nas na razie cieszy każda dziurka w ziemi, pewnie z czasem wrażenie osłabnie, ale na razie tak jest :D

Co do ogrodu to będzie malutkie piękno :wink: Na papierze tyle się mieści a na razie widzę wykop od płota do płota :o

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość

No to za zaproszeniem jestem :p

Jakie ładne dołeczki, aż dziw że im tak ładnie wyszły - jak od linijki. :o

nie osypały się nigdzie boki ??

A TojToja Ekipa (znaczy się Szefowa) załatwiała tak ??

Piękne ławeczki :lol: masz Aguś. Ekipa spisała się na medal. Czysto, równo i bardzo dokładnie, widać to gołym okiem. :D Jak się ma taką załogę, to połowę nerw człowiek zaoszczędzi.

oh, dzięki Edi, oby tak dalej... ja się nie musze o nic troszczyć, bo mam generalnego wykonawcę, ale siedzę jak na szpilkach, bo chciałabym wiedzieć co się tam dzieje. A pozostaje mi podjechać po pracy i zobaczyć :D

Poczytałam Twój dziennik i przybiegłam się przedstawić :lol: :lol: :lol: :lol:

Twój groszek bardzo podobny jest do mojego projektu indywidualnego, na piętrze mam cztery pokoje (czwarty jest tam gdzie Twoja łazienka), a nad garażem na powierzchni 38 m2 będzie łazienka, pralnia i garderoba. Doł jest troszkę inny. Ale fajnie patrzeć jak zaczynacie. Ja niestety miałam kłopoty z wodami gruntowymi, potem pogoda nie dopisała, potem kłopoty z cegłą (mam nadzieję, że jutro sie skończą) i zleciały prawie dwa miesiące a my mamy stan zero. No cóż....budowa to nauka cierpliwości.

Mam pytanko - możesz mi dać namiary na Architekta Krajobrazu? Bardzo mi się podoba to co zaproponowała :lol: :lol: :lol: :lol: i może jeszcze jakaś cena za projekt :roll: aha i czy ona też ma wykonawców????

Cześć Edytko proszę gdzie się spotkałyśmy :lol: :lol:

Cześć Edytko proszę gdzie się spotkałyśmy :lol: :lol:

Bo my to jak te dwie papużki nierozłączki. :lol: :lol: :lol:

ja Twój dziennik też czytuję

A do komentarzy też zaglądasz??? :lol: :lol: :lol: Fajnie tam jest. :D :D :D

Ale fajnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Normalnie życie jest piekne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jakiś taki fajny dzień mam dzisiaj....właściciwe bez konkretnego powodu :D :D :D :D :D

Jakiś taki fajny dzień mam dzisiaj....właściciwe bez konkretnego powodu :D :D :D :D :D

Wiesz, ja też :D :D :D Jak jechałam szybciutko z pracy zobaczyć POMPĘ, to po drodze było tak pięknie: świeżutka zieleń drzew, żółte pola rzepaku i jeszcze konie na pastwisku na końcu naszej ulicy... w takich chwilach życie jest cudowne. No, trochę gorzej jak za chwilę wracałam do pracy

No piknie to wszystko wyszło. A rozmiarami pomieszczeń nie martw się, to tylko złudzenie. Też na tym etapie byłam przerażona. Myślałam nawet, że żle wymierzyli i z miarką jak ta głupia latałam, coby się upewnić, czy wszystko jest ok. Oczywiście było, ale do podejrzeń się nie przyznałam. :oops: :lol: :lol:

Gość Gosc_gość

Ho Ho,

ale macie tempo już bloczki się murują :o :p

A mnie dzisiaj "Szefowa" zaskoczyła, zadzwoniła i powiedziała, że może wcześniej zacząć i wpuścić murarzy :D , a ja tu jeszcze nie mam PnB ( w poniedziałek mam dzwonić do UM i podobno ma być).

Zaraz jak PnB się uprawomocni to wchodzą mi na działkę i zaczynają.

Ech jak fajnie :p

A ten dom z tą elewacją (ciężko mi określić kolor - bo faceci mają z reguły z tym problem :roll: ) to wiem gdzie stoi, 8) też czasem na Dębcu koło niego przejeżdżam, no chyba że to ten nie na Dębcu, ale na pewno bardzo podobny. :roll:

Gość Gosc_gość
Kris, ale fajnie, że zaczniecie wcześniej :D Panowie ida jak burza, zobacz dzisiejsze zdjęcia...

No a gdzie te nowe fotki :-? http://www.emotka.net/emots/h/tuptup_1.gif , bo tą fotkę z 13-ej to widziałem :p

Gość Gosc_gość
Cały czas się zastanawiam jakie uroki odczynić żeby nie zwolnili tempa albo coś :wink: Czytałam Krzysztofie Twój dziennik - nie wiedziałam, że są targi :oops: trzeba się będzie udać...

Uroki koniecznie odczynić :D ale ja się zastanawiam, czy ta ekipa co u Ciebie robi czy będzie też u mnie :-? Wolałbym, żeby była ta sama :p

Ale patrząc na Twój Harmonogram to na to wskazuje, że będzie ta sama :D

U Ciebie skończą ściany parteru i wchodzą do mnie. Chociaż piernik wie jak to będzie, muszę sie zapytać Szefowej :wink:

A na targi BUDMA Interior koniecznie trzeba sie udać.