agakz 05.05.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jasia, ja gratuluję, że nie było problemów z młodym, to jest na prawdę upierdliwe jak dziecko źle znosi podróże. Nas na razie cieszy każda dziurka w ziemi, pewnie z czasem wrażenie osłabnie, ale na razie tak jest Co do ogrodu to będzie malutkie piękno Na papierze tyle się mieści a na razie widzę wykop od płota do płota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No to za zaproszeniem jestem Jakie ładne dołeczki, aż dziw że im tak ładnie wyszły - jak od linijki. nie osypały się nigdzie boki ?? A TojToja Ekipa (znaczy się Szefowa) załatwiała tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.05.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No to za zaproszeniem jestem Jakie ładne dołeczki, aż dziw że im tak ładnie wyszły - jak od linijki. nie osypały się nigdzie boki ?? no jakoś nie, widać ziemia taka A TojToja Ekipa (znaczy się Szefowa) załatwiała tak ?? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Piękne ławeczki masz Aguś. Ekipa spisała się na medal. Czysto, równo i bardzo dokładnie, widać to gołym okiem. Jak się ma taką załogę, to połowę nerw człowiek zaoszczędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.05.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Piękne ławeczki masz Aguś. Ekipa spisała się na medal. Czysto, równo i bardzo dokładnie, widać to gołym okiem. Jak się ma taką załogę, to połowę nerw człowiek zaoszczędzi. oh, dzięki Edi, oby tak dalej... ja się nie musze o nic troszczyć, bo mam generalnego wykonawcę, ale siedzę jak na szpilkach, bo chciałabym wiedzieć co się tam dzieje. A pozostaje mi podjechać po pracy i zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Poczytałam Twój dziennik i przybiegłam się przedstawić Twój groszek bardzo podobny jest do mojego projektu indywidualnego, na piętrze mam cztery pokoje (czwarty jest tam gdzie Twoja łazienka), a nad garażem na powierzchni 38 m2 będzie łazienka, pralnia i garderoba. Doł jest troszkę inny. Ale fajnie patrzeć jak zaczynacie. Ja niestety miałam kłopoty z wodami gruntowymi, potem pogoda nie dopisała, potem kłopoty z cegłą (mam nadzieję, że jutro sie skończą) i zleciały prawie dwa miesiące a my mamy stan zero. No cóż....budowa to nauka cierpliwości. Mam pytanko - możesz mi dać namiary na Architekta Krajobrazu? Bardzo mi się podoba to co zaproponowała i może jeszcze jakaś cena za projekt aha i czy ona też ma wykonawców???? Cześć Edytko proszę gdzie się spotkałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.05.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cześcć bobowa Jak miło powitać ja Twój dziennik też czytuję U nas odpukać na razie idzie super (oby nie zapeszyć). Namiary na architektkę prześlę Ci zaraz na priv pozdrawiam, aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cześć Edytko proszę gdzie się spotkałyśmy Bo my to jak te dwie papużki nierozłączki. ja Twój dziennik też czytuję A do komentarzy też zaglądasz??? Fajnie tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cześcć bobowa Jak miło powitać ja Twój dziennik też czytuję Miło mi i zapraszam do komentowania Priv doszedł - dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cześć Edytko proszę gdzie się spotkałyśmy Bo my to jak te dwie papużki nierozłączki. ja Twój dziennik też czytuję A do komentarzy też zaglądasz??? Fajnie tam jest. Ale fajnie Normalnie życie jest piekne Jakiś taki fajny dzień mam dzisiaj....właściciwe bez konkretnego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.05.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Jakiś taki fajny dzień mam dzisiaj....właściciwe bez konkretnego powodu Wiesz, ja też Jak jechałam szybciutko z pracy zobaczyć POMPĘ, to po drodze było tak pięknie: świeżutka zieleń drzew, żółte pola rzepaku i jeszcze konie na pastwisku na końcu naszej ulicy... w takich chwilach życie jest cudowne. No, trochę gorzej jak za chwilę wracałam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No piknie to wszystko wyszło. A rozmiarami pomieszczeń nie martw się, to tylko złudzenie. Też na tym etapie byłam przerażona. Myślałam nawet, że żle wymierzyli i z miarką jak ta głupia latałam, coby się upewnić, czy wszystko jest ok. Oczywiście było, ale do podejrzeń się nie przyznałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ten domek to duży się wydaje a nie...malutki Jak mi wylali podbeton to się zastanawiać zaczęłam gdzie sie to wszystko ma zmieścić??? Ale z projektem się zgadza no to chyba jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.05.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ho Ho, ale macie tempo już bloczki się murują A mnie dzisiaj "Szefowa" zaskoczyła, zadzwoniła i powiedziała, że może wcześniej zacząć i wpuścić murarzy , a ja tu jeszcze nie mam PnB ( w poniedziałek mam dzwonić do UM i podobno ma być). Zaraz jak PnB się uprawomocni to wchodzą mi na działkę i zaczynają. Ech jak fajnie A ten dom z tą elewacją (ciężko mi określić kolor - bo faceci mają z reguły z tym problem ) to wiem gdzie stoi, też czasem na Dębcu koło niego przejeżdżam, no chyba że to ten nie na Dębcu, ale na pewno bardzo podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kris, ale fajnie, że zaczniecie wcześniej Panowie ida jak burza, zobacz dzisiejsze zdjęcia... Ten dom to ten na Dębcu, codziennie go mijam wioząc córkę do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.05.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kris, ale fajnie, że zaczniecie wcześniej Panowie ida jak burza, zobacz dzisiejsze zdjęcia... No a gdzie te nowe fotki http://www.emotka.net/emots/h/tuptup_1.gif , bo tą fotkę z 13-ej to widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 no już są, to wszystko tak wolno chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.05.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Łooooo, jestem w szoku http://www.emotka.net/emots/h/szok.gif http://www.emotka.net/emots/h/mdleje_1.gif i dla ekipy http://www.emotka.net/emots/h/puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cały czas się zastanawiam jakie uroki odczynić żeby nie zwolnili tempa albo coś Czytałam Krzysztofie Twój dziennik - nie wiedziałam, że są targi trzeba się będzie udać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.05.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cały czas się zastanawiam jakie uroki odczynić żeby nie zwolnili tempa albo coś Czytałam Krzysztofie Twój dziennik - nie wiedziałam, że są targi trzeba się będzie udać... Uroki koniecznie odczynić ale ja się zastanawiam, czy ta ekipa co u Ciebie robi czy będzie też u mnie Wolałbym, żeby była ta sama Ale patrząc na Twój Harmonogram to na to wskazuje, że będzie ta sama U Ciebie skończą ściany parteru i wchodzą do mnie. Chociaż piernik wie jak to będzie, muszę sie zapytać Szefowej A na targi BUDMA Interior koniecznie trzeba sie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts