seblo 25.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam,poszukuję opinii na temat tego producenta i jego wyrobów. Czy ma ktoś z was może schody tej firmy? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miłkowska 25.10.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 mogię polecić inną firme sprawdzoną przezemnie a poprzednio przez mojego sąsiada Są naprawde godni polecenia jest to firma www. schody. bydgoszcz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 30.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Mam ich schody - używam od 6 miesięcy i są po prostu booooooskie!!! Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na fotkach! Poza tym podejście firmy w pełni profesjonalne! To jedna z niewielu firm traktujących klienta jak skarb - szczerze polecam! Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 30.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jakie są?? Powiedz coś więcej! Jestem taki podniecony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 30.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 o tam mówcie więcej.niech wasza ilość postów osiągnie ilość 2 i więcej.niech żyją schody z Bydgoszczy.Niech żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 30.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Podniecony??? Hmm... Są takie: http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=10&rok=2009&page=14 Solidne i dobrze wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 30.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ojej... ja nie o schodach z Bydgoszczy... ja o schodach Włodarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 30.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Przepraszam, jestem po prostu wyczulony jak ktoś po trzech latach odgrzewa wątek żeby pochwalić jakąś firmę Schody faktycznie wyglądają ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 30.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 O kurcze.... nie zauważyłam, że ktoś pytał o to tak dawno! Sorki. Może jednak komuś się przyda ta informacja, bo firma (jako jedna z niewielu) naprawdę solidna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 15.12.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam. Chciałabym odświeżyć wątek, gdyż zastanawiamy się nad zakupem drzwi wewnętrznych dębowych z tej firmy. Czy ktoś mógłby jeszcze podzielić się swoim doświadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matlik 12.09.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam. Chciałabym odświeżyć wątek, gdyż zastanawiamy się nad zakupem drzwi wewnętrznych dębowych z tej firmy. Czy ktoś mógłby jeszcze podzielić się swoim doświadczeniem? My mamy od nich schody od okołu 2 lat i niestety do tej pory nie mają ochoty usunąć części usterek Musisz dokłądnie pilnować przy wykonywaniu, inaczej mogą zostawić masę niedoróbek i trzeba się potem z nimi użerać. Drewno i lakiery mają naszym zdaniem bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts