yvetka 25.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam wspaniałe forum, Właśnie dołączam niebawem do budujących Impresję 2G. Narazie jestem na etapie papierologii, ale wiosną.......łopaty w dłoń Marzy mi się obejrzenie Impresji w realu. Jedyna nadzieja u was. Może jest ktoś kto już wybudował lub kończy stan surowy i nie miałby nic przeciwko temu, abym zobaczyła jego domek. Byłabym wdzięczna do grobowej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 25.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witaj, tego co się orienuję to z okolic Wawy na forum budujących Impresję to nie ma,ale zapraszam do naszego wątku,jest sporo zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yvetka 30.10.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 wielkie dzieki. Póki co obserwuję. Wpadł mi w oko jeszcze inny projekt, ale muszę troszkę popracować nad mężem Zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts