stills 26.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 A ja bym chciała cos takiego dziwnego ale nie wiem czy to możliwe - wysuwaną z szafki suszarkę do naczyń ale w pionie - taką windę. Widziałam pionowe szuflady na różne duperele, ale te duperele oczywiście były lżejsze niż stos talerzy. Poniżej pokazuję o co chodzi z tym pionem: http://www.meble.pl/orgalift,p58302.html Ludzie kochani swietny pomysl. Qrcze od tego wpisu minely 2 lata ale BLAGAM czy ktos ma takie cacko u siebie? fajny patent, nawet napisałam do nich z zapytaniem o wycenę i dostałam maila: "Witam, Produkt nie stety został wycofany z oferty." o kurcze szkoda Pomysl swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 26.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ktoś prosił o namiar na chowaną krajalnicę. Prosz... http://www.akcesoria.meble.pl/p24581,promocja-krajalnica-aes-62-sr-do-zabudowy-srebrny-metalik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 A ja bym chciała cos takiego dziwnego ale nie wiem czy to możliwe - wysuwaną z szafki suszarkę do naczyń ale w pionie - taką windę. Widziałam pionowe szuflady na różne duperele, ale te duperele oczywiście były lżejsze niż stos talerzy. Poniżej pokazuję o co chodzi z tym pionem: http://www.meble.pl/orgalift,p58302.html Ludzie kochani swietny pomysl. Qrcze od tego wpisu minely 2 lata ale BLAGAM czy ktos ma takie cacko u siebie? fajny patent, nawet napisałam do nich z zapytaniem o wycenę i dostałam maila: "Witam, Produkt nie stety został wycofany z oferty." o kurcze szkoda Pomysl swietny Naprawdę tak sądzisz? Uruchom wyobraźnię i wyobraź sobie czyszczenie tych rur ze wszystkich oblepionych odpadów. Już wolę obierąc do miski i wyrzucać do kosza. Miskę myje się znacznie łatwiej, a w ostateczności można wrzucić do zmywarki. Jak dla mnie taki sortownik to poroniony pomysł. Mam tylko nadzieję, że te dziury mają jakieś pokrywki i nie zieją tak aromatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 27.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 A ja bym chciała cos takiego dziwnego ale nie wiem czy to możliwe - wysuwaną z szafki suszarkę do naczyń ale w pionie - taką windę. Widziałam pionowe szuflady na różne duperele, ale te duperele oczywiście były lżejsze niż stos talerzy. Poniżej pokazuję o co chodzi z tym pionem: http://www.meble.pl/orgalift,p58302.html Ludzie kochani swietny pomysl. Qrcze od tego wpisu minely 2 lata ale BLAGAM czy ktos ma takie cacko u siebie? fajny patent, nawet napisałam do nich z zapytaniem o wycenę i dostałam maila: "Witam, Produkt nie stety został wycofany z oferty." o kurcze szkoda Pomysl swietny Naprawdę tak sądzisz? Uruchom wyobraźnię i wyobraź sobie czyszczenie tych rur ze wszystkich oblepionych odpadów. Już wolę obierąc do miski i wyrzucać do kosza. Miskę myje się znacznie łatwiej, a w ostateczności można wrzucić do zmywarki. Jak dla mnie taki sortownik to poroniony pomysł. Mam tylko nadzieję, że te dziury mają jakieś pokrywki i nie zieją tak aromatami. Ale jakich rur? Jakich odpadów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 27.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hihihi JoShi się chyba pomyliła z cytatem, na pewno chodziło jej o o ten sortownik odpadów w blacie.Jak dla mnie też kiepski pomysł, nie dość że te rury rzeczywiście będą wiecznie brudne to jeszcze szkoda byłoby mi tego blatu który zajmują. Ja tez nie lubię obierać do kosza który jest dość nisko, ale wtedy na blat kładę jakiś papier, gazetę lub worek i potem wszystko do kosza i po kłopocie. Można też kosze na śmieci zrobić w wyższej szufladzie, ale wtedy nie zmieszczą się pod zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hihihi JoShi się chyba pomyliła z cytatem, na pewno chodziło jej o o ten sortownik odpadów w blacie. O pomroczność jasna. Uznałam, że zachwyt wywołany był sortownikiem odpadów i rzeczywiście jego dotyczył mój komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 27.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 No niestety jak dla mnie sortownik fatalny pomysl jak obieram ziemniaki czy inne warszywa to te skorki lataja w gdzie popadnie hehehhe niezbyt praktyczne moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 No właśnie, łapki nie są czyste, więc otwieramy szufladę bez brudzenia uchwytu - np kolanem. Ale swoją drogą nie ma to sensu przy frontach na wysoki połysk - pewnie będzie widać odciski... Mam przy koszu na śmieci. Od kolan nie zostają odciski :) Kotu znudziło się już zabawe otwieranie tej szafki :)Gorzej wygląda zabudowa zmywarki - na ogół mam mokre ręcę jak ją zamykam Sortownik odpadł na korzyść młynka. Ale za to wszystkie obierki nie latają po koszu tylko lądują w młynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 28.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 a mnie się marzył młynek do odpadów, ale zrezygnowałam ze względu na sortownik odpadów -mam bardzo małą kuchnię, gdzie jest coś za coś... a młynek może sobie jeszcze kiedyś kupię - na przykład w domu jednorodzinnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 28.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dopiero , co otrzymaliśmy pozwolenie na budowę jednak nic nie mogę poradzić na fakt, iż w tym przyszłym wymarzonym domku najbardziej czekam na kuchnię i ten wspaniały wątek jest dla mnie baaardzo ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 31.03.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 My jestesmy po wstepnym projekcie kuchni. staralam sie by kuchnaia byla jak najbardziej funkcjonalna. Szuflady beda z pelnym wysuwem i cichym domknieciem. Bedziemy mieli kilka glebokich szuflad dzieki temu nie bede musiala nurkowac w szafce po garnki itop. Kosz na smieci bedzie wysoko - zaraz pod blatem - w formie szuflady. Oczywiscie jeden bok bedzie nie zabudowany zeby mozna bylo latwo wyciagnac worek lub kosz. Albo zamontujemy pojemnik albo bedzie stelaz by rozciagnac "worek." Pod spodem bedzie druga szuflada na torebki i worki itp. Zlew bedzie 1 komorowy takiwiekszy szerokosci ok 1,5 komory normalnej i ociekacz do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 05.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Czy ktoś posiada system tip on w kuchni ? Jak się sprawdza? Będę miała białe lakierowane na wysoki połysk meble i nie bardzo podobają mi się uchwyty. Pomyslałam, że dobrym rozwiązaniem byłoby zastosowanie systemu tip on. Tylko czy szuflady nie będą ciągle upaćkane ? Czy stosując ten system nie będzi jakiś szczelin, które mogą działać na nerwy ? Czy można jednocześnie zastosować ciche domykanie szuflad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.10.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Mamy w szafkach i jednej szufladzie. Kuchnia właśnie biała, lakierowana. Owczem jak palcem brudnym dotkniesz, to ślad jakis zostanie. Ale można wierzchem dłoni, czy inną częścia ciała, która akurat brudna nie jest. Szczelin nie ma Przetarcie śladów tez nie jest problemem. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 mamy w kuchni biały lakier w szafkach ściennych. generalnie nie widac za bardzo śladów. chyba że ręka nieźle upaćkana. ale to nie problem przetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 05.10.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 a czy jednocześnie macie zamontowane domykanie szuflad? jakiej firmy macie tip on? mój stolarz powiedział ze będą szczeliny przy szafkach, bo musi być zachowany luz na dociśnięcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.10.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Z tip-onem nie mam domykania szuflad, chyba tak to działą, że nie ma - naciskasz i się otwiera ale też naciskasz i się zamyka. W servodrivach jest domykanie Tip-ony mamy bluma. Luz między szufladą a korpusem w granicach 1 mm. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ja bym nie poszła w tipony do szuflad. żeby to działało muszą być tipony po dwóch stronach. wtedy powinienes dociskać obie strony szuflady żeby zamknąć poprawnie. wygodne to to nie jest.ja tak jak majki mam w szufladzie servo-driveluz jest niezauważalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 05.10.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 jaka jest cena servo drive na jedną szuflade ? Pytam ponieważ w mojej kuchni sa praktycznie same szuflady i zastanawiam sie czy nie zabije mnie to cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 po pierwsze zabije cenowo a po drugie zabije fizycznie. jak nie zmiecie cie z nóg to na pewno przyprawi o nerwice. nie wyobrażam sobie servodrive w całej kuchni. byle kromke będziesz chciał sobie ukroić i szuflady cię będą atakować jak nie chcesz uchwytów zrób sobie frezowane fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 05.10.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 o kurcze....załamałam się, co więc proponujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts