Andriu 21.03.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 ja też potwierdze że Tandembox +BOXSIDE z podwójnym relingiem to koszt około 120zł oczywiście Blum za komplet takie ceny są w hurtowniach ale stolarze za ich kupienie i zamontowanie wołają sobie ponad 300zł, zdzierrcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 26.03.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ja chciałam tylko dodać, ze mam szuflady na gary, talerze itp. bez żadnych organizerów i wszystko jest ok. Talerze się nie rozsypują. Nic nie stuka. A nie należe do osób obchodzących się z meblami zbyt delikatnie... Zwyczajnie szkoda mi kasy na te pseudo-udogodnienia. Tak jak i na te nowe organizery z kuwetkami. Połowę miejsca sie traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 27.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 moze ktoś podsunie jeszcze rozwiazanie na zagospodarowanie rogu w szafkach(pomijajac magic corner),uzykuje ktos moze takie szuflady ( chyba bluma)wysuwane jakos tak ukosnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 08.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 jak w temacie jedynie dodam że kosz ma być do szafki 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 08.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Zastanów się, co będziesz tam trzymać, np. butelki, słoiczki, pojemniczki jakieś, zmierz ich wysokość i problem się sam rozwiąże. No i zależy, jakie wysokie to cargo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja mam cargo dwupoziomowe w tak wąskiej szafce i u góry OK - super miejsce na przyprawy. Dolna półka ma dużo miejsca, więc planowałam ją na wysokie butelki, ale wszystko się przewraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 08.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 będzie to cargo w dolnej szafce wysokość szafki z nóżkami i blatem 86 cm...nie wiem sama co będę tam trzymać nad tą szafeczką mam kolejną szafkę 20cm na wyokości 213cm i tam mam zrobione takie meblowe półeczki bo nie było innej możliwości bo najmniejesze carga do takiej wysokości są do szafek 30cm...więc w tej dużej umieszczę sobie jakies butelki, make bulke tarta i takie tam ale na dole nie mam żadnego pomysłu... poza tym zmartwoiłam się, że w talkich cargach przewracaja sie butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 08.04.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mikita a masz cargo pełengo wysuwu czy standard? jakie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 09.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 pełen wysuw To jest moje jedyne cargo i nie polecam. Może byoby lepiej gdyby ma dole były jakieś podwyższenia. Ja polecam szuflady:) Ja mam coś w tym stylu:http://www.peka.pl/admin/wyswig/pliki/esklep1//04_40_C.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 09.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Teraz to myślę, że zrobiłam trzypoziomowe i ułożyłabym w nich same przyprawy. Bo u mnie na jednym poziomie to się nie mieszczą, a tak miałabym do nich łatwy dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.04.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja mam w kuchni 4 carga 60cm, 2 II poziomowe i 2 III poziomowe. Dla mnie super sprawa. Trzymam w nich chlebak, ścierki i ręczniczki, szklanki, kubki, miseczki, sztućce, przyprawy, plastikowe pojemniki i wszystkie produkty nie wymagające "postoju" w lodówce, czyli mąka, cukier, ryże, kasze, płatki...Jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 09.04.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja mam w kuchni 4 carga 60cm, 2 II poziomowe i 2 III poziomowe. Dla mnie super sprawa. Trzymam w nich chlebak, ścierki i ręczniczki, szklanki, kubki, miseczki, sztućce, przyprawy, plastikowe pojemniki i wszystkie produkty nie wymagające "postoju" w lodówce, czyli mąka, cukier, ryże, kasze, płatki... Jestem bardzo zadowolona. a pokaż może wiecie jakiej wysokości można kupić cargo i jak wyglada cena takiego modulu? U mnie będzie szafka obok słupka z piekarnikiem szerokości 30 cm, a głębokość 60 - nic innego tam się nie da tylko cargo i to chyba do samej góry. Trzeba będzie je podzielić w pionie pewnie... Będę robić meble u stolarza i chciałabym żeby były dobre - np. bardzo mi się spodobał taki system, który sam domyka szuflady - do cargo też to można chyba zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja mam w kuchni 4 carga 60cm, 2 II poziomowe i 2 III poziomowe. Dla mnie super sprawa. Trzymam w nich chlebak, ścierki i ręczniczki, szklanki, kubki, miseczki, sztućce, przyprawy, plastikowe pojemniki i wszystkie produkty nie wymagające "postoju" w lodówce, czyli mąka, cukier, ryże, kasze, płatki... Jestem bardzo zadowolona. a pokaż Proszę bardzo II poziomowe http://img145.imageshack.us/img145/7053/hpim5273fo9.jpg http://img145.imageshack.us/img145/4359/hpim5274em5.jpg http://img147.imageshack.us/img147/8317/hpim5275ea3.jpg i III poziomowe http://img147.imageshack.us/img147/4461/hpim5280px4.jpg a tak wygląda z góry. Widać, jak jest pojemne... http://img147.imageshack.us/img147/3628/hpim5281ew2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 09.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 są fajne. Ciekawe co jest droższe - takie cargo czy trzy szuflady??? NA pewno łatwiej w nich grzebać niż w szafce głębokość 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 09.04.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 fajne są te 3 poziomowe musialam dzisiaj juz kupic takie cargo i zawiesc stolarzowi, ale wybralam 2 poziomowe i chyba to nie byl dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.04.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jak jest tak "poupychane" to nic dziwnego, że się nie przewraca:) Ja w moim cargo (szer.25cm) trzymam tylko ze cztery butelki i jak je otwieram to się potrafię przewrócić. Było pytanie o "samodomykanie" - moje tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jeżli chodzo o szafkę 25 to jednak cargo wychodzi najkorzystniej, ale przy 60 to ja bym już postawiła na szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 24.05.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 witam znalazłem coś takiego na allegro:https://ssl.allegro.pl/item367606430_tandembox_l_450mm_blum_reling_szuflada_z_dociagie.html czy to jest faktyczna cena dla systemu z cichym domykiem? stolarz mi mówił że osprzęt do szuflady METABOX z relingami kosztuje ponad 200zł.. teraz pytanie czy on ma rację czy to co widze na allegro jest prawdziwe? jesli taka jest cena tandemboxa to sobie kupie kurde i każę założyć proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiush 24.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 to co widać na zdjęciu to oryginalny Tandembox Blum'a. Cena faktycznie ciekawa. Niedawno kupowałem i płaciłem za taki zestawik 170zł. Z ceną Metalboxa stolarz przesadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 24.05.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 on twierdzi że Metabox + relingi kosztują ponad 200złczyli wg jego kalkulacji Tandembox + relingi jest tańszy od metaboxa...i że tandembox to po 2 latach sie psuje, a metabox to po 3 się psuje.. a taki blum standard to 10 lat bedzie działał bez zarzutu. wiadomo że będzie działał tylko ciekawe jaki bedzie miała rozrzut ta szuflada. i koleś tak ze wszystkim wciska ciemnotę i powtarza jak mantrę że on pracuje kilkanascie lat w zawodzie, i że słowo się dla niego liczy i w ogole pitoli 3 po 3.. totalnie mnie zlekceważył.. załamkanikomu go nie polecę, wręcz będę odradzał, a mam kilku znajomych którzy właśnie odebrali swoje mieszkania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts