GGGosik 17.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Właśnie baaaardzo mnie ucieszyło, czekałam na opinię użytkownika. Jeden z monterów burknął odchodząc, że będzie mi niewygodnie otwierać cargo przy takich uchwytach i....zostałam z tą uwagą przez tydzień, czekając na następną dostawę frontów No i zaczęłam się martwić. Dzisiaj zaraz przychodzą , to zobaczymy. Może upewnijmy się, że to to, o czym myślisz... U mnie to wygląda tak (po lewej stronie jest to wysokie cargo) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ph/gd/7shz/lWH90bVgq4CyUwpCcX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 17.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 GGGosik Mamy trochę podobne meble, ale Ty masz takie długie wpuszczane listwy - tak mi się wydaje - a ja krótkie, na środku. Ale przyjechali i cargo zamontowali. Nie jest źle, a wygląda bardzo fajnie. no może rzeczywiście taki solidny uchwyt byłby wygodniejszy, ale co tam. A w innych znowu coś źle wymierzyli, więc poszły do poprawki. trochę to jeszcze potrwa chyba....U Was też tak długo się to ciągnęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 11.08.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Sorki, że tak późno się odzywam, ale wczasy Tak, u nas tez się strasznie długo ciągnęło.... Ale wreszcie się przeprowadziliśmy Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Macie jakieś pomysły na szafkę narożną, ale pięciokątną, nie w "L", taką pod plytę elektryczną? Ja generalnie nie lubię takich bajerów jak magic corner i w mieszkaniu mam zwykłe półki i łamane drzwiczki, ale o ile w "L" to jest w miarę wygodnę, to boję się że w taka jest za głęboka żeby cokolwiek wydobyć...Jedyne co znalazłam to coś takiego:http://www.dacter.pl/drut/peka8b.jpghttp://www.dacter.pl/drut/peka8.jpgale to chyba jednak przerost formy nad treścią...Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 08.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dla mnie okropne marnotrawstwo przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 08.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a ja mam cos takiego http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/59225/149644/00000001.JPGhttp://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/59225/149655/00000014.JPGhttp://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/59225/149655/00000013.JPGi duzo innych fajnych rzeczy ale musze porobić fotki , cały osprzet jest hetticha nie wiem jak sie sprawuje, bo jeszcze nie mieszkam w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 29.12.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 "składam" kuchnię' i porównuję ceny samodomykaczy znalazłem na jednej ze stron że firma hetich robi nie gorsze zawiassy i sysytemy jak blum; a cena niższa czy spotkaliście się z tą firmą; ma ktoś jakąś opinię na ten temat? nie zawsze droższe musi oznaczać lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 29.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ale tańsze prawie zawsze jest gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 30.12.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 był już ostatnio ten temat poruszany,blum jest już mocno przereklamowany a technologia mocno stanęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.12.2008 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 bo BLUM jest jak rolls-royce: nowy model co piec lat a powaznie: znam wiele osob ktore zdecydowaly sie na BLUMa, i nikogo, kto by narzekal, nawet jesli cos zaszwankowalo, to nie bylo najmniejszego problemu z wymiana (dozywotnia gwarancja), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.12.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 bo BLUM jest jak rolls-royce: nowy model co piec lat a powaznie: znam wiele osob ktore zdecydowaly sie na BLUMa, i nikogo, kto by narzekal, nawet jesli cos zaszwankowalo, to nie bylo najmniejszego problemu z wymiana (dozywotnia gwarancja), Zgadzam sie z Jacekp71 - używałem osprzętu Blum'a , używam i bedę używał - żadnych najmniejszych problemów przez długie lata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 My mamy juz druga kuchnie na blumach.Pracujemy w branzy meblowej i sprzedajemy wlasnie osprzet tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 01.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 A ja też jestem z branży i pracuję na Hettichu.Hettich jest według mnie bardziej innowacyjna i mają bardzo szeroką ofertę.Blum to generalnie zawiasy i systemy prowadnic Hettich też ma dożywotnią gwarancję i i jest tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Hettich też ma dożywotnią gwarancję i i jest tańszy. O tym to ja wiem ale ludzie bardziej pytaja o blumy, bo sa bardziej rozreklamowane, wiec sprzedajemy to czego sobie zycza klienci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 02.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 mamy kuchnie z systemami Blum i Peka - jedne i drugie super.. Heticha miałam okazję wypróbować na targach we Wrocławiu i moje subiektywne odczucie opowiedziało się za Blumem (szuflady zdecydowanie lepiej domykały się w Blumie).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 07.02.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Powracając do tematu.... Ma ktoś z Was może carga lub magic cornery z Rejsa?? Facet, który robi mi meble usilnie namawia mnie na Pekę twierdząc że Rejs nie dorasta im do pięt No ale różnica cenowa też między nimi jest znaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 07.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam posiadamy 2 carga z firmy rejs,małe cargo 40cm mam bez spowalniacza ,załuje ze zgapiłam się podczas zamawiania ,a zamawiałam wszytskie carga blumy z hurtowni w necie .....wysokie cargo jest z samodociagiem tu się niezgapiłam.Mamy wersje chrom i jest bardziej solidna polki sa regulowane ,moja siostra ma rejsa w kolorze szarym taki troche "druciany" polki sa na stałe bez regulacji i powiem ze moglby byc bardziej stabilny(chodzi o wysokie cargo).Zdjecia w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 07.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dzięki escape za odpowiedź. Jakbyś drugi raz zamawiala to byś kupila teżRejsa czy raczej Peki? Jak możesz podaj mi linka do tej hurtowni gdzie zamawialaś. Spojrzalam na ceny. Magic corner z rejsu ok 900 zl , z Peki ok 2000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 07.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Napewno bym zamowiła Rejsa ze względu na cene ...może nie tyle ze niestac mnie..... ale dlatego ze niechce wydawać po 2 tys za carga czy coś podobnego,hurtownie znalazłam na allegro ,wyslalam zapytanie i poprosiłam o wycene po małych negocjacjach ceny były jeszcze lepsze niż poczatkowo chodz i tak były przystepne ..doradzili mi tez rolete aby wziasc aluminiową a nieplastikowa malowana na srebrno,roleta jest z firmy Rehau czy jakos tak cena tez była dobra cos koło 650zł za wymiar 90x140 ,stolaz za plastikowa zyczył sobie 800zł Na allegro są pod nazwą "supersklep2 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 07.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Escape to znaczy że sami skladaliście kuchnie? Wlaśnie się nad taką możliwością zastanawiam, ale nie wiem czy talentu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts