Blum Polska 16.05.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Witam, już się pogubiłam i podpowiedz co lepiej zatem wybrać:szuflady narożne czy magic corner? Witam, już się pogubiłam i podpowiedz co lepiej zatem wybrać: szuflady narożne czy magic corner? Mogę wypowiedzieć się na temat naszego produktu i ich zalet i co warto wziąć pod uwagę w SPACE CORNER. Na pewno jest to rozwiązanie, które generuje dodatkowy poziom - niską szufladę na drobiazgi i narzędzia robocze, czyli 3 szuflady zamiast 2 półek. Na plus jest również możliwe obciążenie szuflad. 30 kg na szufladę to standard w naszych produktach, a możesz obciążenie to zwiększyć nawet do 65 kg. Przyda się jeśli będziesz tam chciała przechowywać ciężkie przedmioty np. żeliwną brytfannę. Dzięki szufladom masz na pewno bardzo dobry wgląd i dostęp do zawartości. A w kuchni właśnie o to chodzi. Przejrzyj sobie rozwiązania jeszcze raz. Pamiętaj, że decyzja ostateczna należy do Ciebie Pozdrawiam Anna Nowak Doradca Blum Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabri 21.09.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja mam pytanie odnośnie estetyki metaboxów i tandemboxów.. czy wizualnie na zewnątrz mebli czymś się różnią, czy może być w słupku np. 1 metabox i 2 tandemboxy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blum Polska 21.09.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja mam pytanie odnośnie estetyki metaboxów i tandemboxów.. czy wizualnie na zewnątrz mebli czymś się różnią, czy może być w słupku np. 1 metabox i 2 tandemboxy? Metabox z szufladą Tandembox różnią się po prostu bokiem i prowadnicami. Stosując osobne fronty do poszczególnych szuflad różnice z zewnątrz nie są widoczne. Układ szczelin pozostaje taki sam. Różnice są widoczne dopiero po otwarciu szuflady. Pozdrawiam Anna Nowak Doradca Blum Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenabiel01 22.03.2018 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Witam,Czy któryś z użytkowików/użytkowiczek posiada może w swojej kuchni poniższe rozwiązanie i może podzielić się opinią nt użytkowania?: dolna szafka kuchenna głęboka na 40 cm nad nią szafka wisząca głęboka na 30 cm (ciąg szafek w takich wymiarach łącznie 1,5 m- narożna 60+kolejna 30 i 60). Nie chodzi mi nawet o funkcjonalność szafki dolnej głębokiej na 40 cm, ale o to jak wygląda praca przy takim blacie kuchennym (to mój najdłuższy blat roboczy). Dzięki z góry za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts