Anna Wiśniewska 06.09.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 U mnie są dwie szafki cargo- jestem z nich bardzo zadowolona. Jest tylko z nimi jeden problem. Gdy coś się rozsypie- strasznie trudno jest posprzątać wewnątrz. Szuflady samozamykające się, o których była mowa wyżej mam też dwie. Na sztućcie i na talerze. Ich cena nie pozwoliła na więcej (200 zł za sztukę, podczas gdy tradycyjne zamknięcia- 20 zł za sztukę). Ale gromkim głosem mówię, że warto było. Planuję też zamontować tzw. "orginazery" w szufladach. Super sprawa, nic nie lata, wszystko ma swoje miejsce. Musze pooszczędzac, bo to też nie jest tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 06.09.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Magdzia O ile dobrze pamiętam to masz kuchnię z BRW. W szafkach narożnych,chyba w standardzie jest półka w kształcie I a nie L. Wydaje mi się że to jeszce zależy czy twoje narożne szafki są tradycyjne (róg pod kątem prostym) czy róg tak jakby zabudowany. Bo ja ma własnie takie z tym "wyprostowanym " rogiem i w tych szafkach na pewno półka jest tylko w kształcie I. Paty. No mam kuchnię z BRW, prawdę mówiąc nie pomyślałam o tym, że tak może u nich z tymi szafkami być, po prostu założyłam, że WSZYSTKIE szafki narożne robione są z półką L. Człowiek uczy sie na własnych błędach aha, i jeszcze coś - w cargo mam te metalowe półeczki przyspawane do ramki, tak że nie mozna regulować ich wysokości, cu skutecznie uniemożliwia mi włożenie tam rzeczy, które zazwyczaj trzyma się w cargo, tj np. olej, napoje, słoiki itp. Teraz trzymam tam tylko papierowe ręczniki, folię, woreczki na kanapki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 06.09.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Dzisiaj dowiedziałam się, że ten bajer: szuflado-sama-zamknij się, mają już niektóre typy mebli BRW w standardzie. Hmm, nie dopytałam tylko, czy cena mebli też standardowo zmieniła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 07.09.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Blum Jest BAAARRdzo drogi!!!Polecam doskonały program do projektowania kuchni:http://www.kitchendraw.com/POL/index.htm Jeśli ktoś jest zainteresowany co można w nim zrobić po 3 godzinach nauki to mogę podesłać na maila.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 07.09.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja jestem jak najbardziej Mój adres: [email protected] pzdr Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 08.09.2004 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Byłem wczoraj u stolarza i powiedział mi, że szuflady o szerokości 120cm są za szerokie .Ciężko je otworzyć na standardowych prowadnicach.On poleca prowadnice za 100zł do jednej szuflady!!Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 http://www.sf96.pl/img/big/387.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Ew-ka ktoś sobie jaja robi. 33 jaja i to z poza Uni bo niestęplowane. Kto tyle cholesterolu na raz z lodówki wyciąga w kuchni jednorodzinnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 kroyena - juz dawno udowodniono,że w jajach nie ma cholesterolu To jest bomba wodorowa dająca "kopa " na cały dzień Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.09.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 kroyena - juz dawno udowodniono,że w jajach nie ma cholesterolu To jest bomba wodorowa dająca "kopa " na cały dzień Smacznego chyba węglowodanowa? A dzieki inżynierii genetycznej to w jajach już nie ma jaj To są tylko biało - żółte atrapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 kroyena - juz dawno udowodniono,że w jajach nie ma cholesterolu To jest bomba wodorowa dająca "kopa " na cały dzień Smacznego chyba węglowodanowa? A dzieki inżynierii genetycznej to w jajach już nie ma jaj To są tylko biało - żółte atrapy dobrze napisałam ....wodorowa....w żółtkach jaj jest tyle energii , porównywalnej do bomby wodorowej Jajeczniczka z żółtek jest naszym przysmakiem na śniadanie . -2 całe jaja + 4 żółtka - na masełku lub boczuszku - do wieczora nie pomyślisz o jedzeniu i podjadaniu Sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jajeczniczka na boczuszku - pychoooootka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 08.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jajeczniczka z żółtek jest naszym przysmakiem na śniadanie . -2 całe jaja + 4 żółtka - na masełku lub boczuszku - do wieczora nie pomyślisz o jedzeniu i podjadaniu Sprawdzone Jezeli ta porcja jest na jedna osobe i do tego ze 3 ladne buleczki to do godziny 16 da sie wytrzymac, ale niepracujac fizycznie, tylko siedzac za biurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.09.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jajeczniczka na boczuszku - pychoooootka Hmmm... A my wczoraj mieliśmy na kolację jajeczniczke na szynce i z pieczarkami... I fakt, do rana nie myśleliśmy o podjadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jajeczniczka z żółtek jest naszym przysmakiem na śniadanie . -2 całe jaja + 4 żółtka - na masełku lub boczuszku - do wieczora nie pomyślisz o jedzeniu i podjadaniu Sprawdzone Jezeli ta porcja jest na jedna osobe i do tego ze 3 ladne buleczki to do godziny 16 da sie wytrzymac, ale niepracujac fizycznie, tylko siedzac za biurkiem porcja dla jednej - oczywiście ..ale bez pieczywa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.09.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jajeczniczka z żółtek jest naszym przysmakiem na śniadanie . -2 całe jaja + 4 żółtka - na masełku lub boczuszku - do wieczora nie pomyślisz o jedzeniu i podjadaniu Sprawdzone Jezeli ta porcja jest na jedna osobe i do tego ze 3 ladne buleczki to do godziny 16 da sie wytrzymac, ale niepracujac fizycznie, tylko siedzac za biurkiem porcja dla jednej - oczywiście ..ale bez pieczywa !!!! Jak to? Ew-ka, jak można zjeść jajecznicę, w dodatku na boczku, bez pieczywa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Magdziu - można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 08.09.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Popieram !!!Jajecznica bez chleba z masłem to profanacja wołająca o pomstę do nieba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 pewnie ,że można Jak najmniej pieczywa ( maki ) w jedzeniu a zdrowsi będziemy -biała mąka -biała sól -biały cukier Trzy białe śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Ja myślę jeszcze o kranie w zlewie nie z kurkami do odkręcania wody tylko z wąska " wajchą" - prawo - lewo, gdzie jednym palcem mozna odkręcic wodę. Brakuje mi tego teraz, kiedy paluchy mam brudne np. oblepione ciastem , odkręcam kurek ,zeby obmyć ręce i zaraz muszę myć kurki bo są oblepione ciastem itd.....Znalazłam takie cudo firmy ORAS , ale cena 1250zl ( razem z wylewką chowaną w kranie ). http://194.240.3.232/oras/orasdesc.nsf/395c69b666dd21784225677400442978/e0f0fe1424aea5f0c2256d9c0041722a/Body/0.e6?OpenElement&FieldElemFormat=gif o tej myślę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts