Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Cześć madzielanka! :D

Czyżbyś też miała takich samych cwaniaczków na budowie, jak ja?

Bardzo dziękuję za linki do sklepów internetowych. Nawet nie wiesz jak mi pomogłaś. Właśnie zrobiłam sobie już wstępne rozeznanie z pierwszego linku, i wszystko wskazuje na to, że właśnie tam dokonam zakupów. :D Założyłam sobie, że mogę wydać na sprzęt jakąś tam sumę pieniędzy, i udało mi się. :D :D :D W ogóle ta strona http://www.agdexpert.pl/ jest bardzo przejrzysta i i przystępnie zrobiona, tak więc szukanie towaru nie było nawet bardzo męczące. :lol:

Napisz jeszcze proszę, ile czasu czekałaś na dostawę, właśnie z tego sklepu?

Jeszcze raz wielkie dzięki. :D

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ojej Edytko, ale sie narobiło...współczuje...serio..

Ale nie martw sie, na pewno wszystko się ułoży.

Bądź cierpliwa :D Powodzenia 8)

Aga

Oj Aguś...cierpliwość nie należy do moich mocnych stron. :( Ale cóż czekam, i denerwuję się, że w takim tempie, to nie uda mi się przeprowadzić do końca roku. :-? A najsmutniejsze jest to, że końca roboty tynkarzy nie widać, to jeszcze to co zdołali już zrobić, to i tak wymaga poprawek. A już minął m-ąc jak do mnie weszli. :x E tam... nie chce mi się gadać. Ale dziękuję Ci kochana za wsparcie. :D

Wklejam projekt mojej przyszłej kuchni. Niestety obraz nie jest kolorowy. :(

Tak dla wyobrażenia sobie: :lol:

- fronty, to szkło LACOBEL RAL kolor jasny beż

- blat - ORZECH WENGE KLEPKA

- obicie blatu - aluminium

- blenda ściana - aluminium

- cokół - aluminium

- żaluzja - aluminium

http://images24.fotosik.pl/260/cda4aa43be84d008.jpg

http://images26.fotosik.pl/260/be58c2596c89bdd6.jpg

Edmar, a drzwi do lodówki nie lepiej będzie w drugą stronę otwierać?

Jasne, że tak. :lol: Na tym projekcie, to w ogóle uchwyty będą we wszystkich szafkach, nawet w tych pod oknem.

Nie wydaje mi się, aby była przeładowana szafkami. :roll: A wręcz przeciwnie, jak dla mnie, to jest ich i tak za mało. :roll: :lol: :lol: Całe szczęcie, że jest spiżarnia, bo inaczej to nie wiem jakbym się z tym wszystkim pomieściła. :lol:

Zobaczyłem właśnie Wasz domek i umarłem.

Cudo po prostu, dokładnie czegoś takiego szukałem.

Podpowiedzcie, zanim przeczytam cały wątek gdzie znaleźć zdjęcia ew. jakieś wizualizacje wnętrza. Chodzi mi szczególnie o to, w jaki sposób w środku domu widać to bawole oczko w dachu.

Są jeszcze na forum inne osoby, które go budują lub budowały ?

Pozdrawiam

Rafał

Hej barnio, żyjesz jeszcze??? :lol: :lol: :wink:

Cieszę się, że zauroczył Cię ten wdzięczny domek. :D

Z tego co wiem, to wszyscy budujący Wdzięcznego, udzielają się właśnie w tym wątku. Ale tylko cooler i gajoch mogą podzielić się fotkami z wnętrz. Nawet już kilka zdjęć pokazywali, ale musisz niestety cofnąć się kilka stron. Reszta jest na etapie wykończeniówki, bądź dopiero zaczyna.

Jedyne wizualizacje jakie mogłeś zobaczyć, były na płycie, która dołączona była kiedyś (dość dawno) do katalogu muratora.

W dziale "Projekty i architektura" jakiś czas temu dużo pisało się o tym domku. Ale od dłuższego czasu trochę tam ucichło. Podaję Ci link, to sobie poczytasz:

http://forum.muratordom.pl/co-sadzicie-o-tym-projekcie-m07-wdzieczny,t55660.htm

Miłej lektury życzę. :D

Zobaczyłem właśnie Wasz domek i umarłem.

Cudo po prostu, dokładnie czegoś takiego szukałem.

Podpowiedzcie, zanim przeczytam cały wątek gdzie znaleźć zdjęcia ew. jakieś wizualizacje wnętrza. Chodzi mi szczególnie o to, w jaki sposób w środku domu widać to bawole oczko w dachu.

Są jeszcze na forum inne osoby, które go budują lub budowały ?

Pozdrawiam

Rafał

Witaj Barnio !!!

Szkoda,że umarłeś bo nie zbudujesz takiego fajnego domku.

Na poprzednich stronach tego wątku znajdziesz kilka fotek z budowy naszych Wdzięcznych.Ja akurat buduję wersję bez bawolego oka. W najbliższy weekend będę na budowie i myślę, że wrzucę kilka nowych fotek.

Pozdrawiam

gajoch

Cześć Edyś :D

Okropne łajzy z tych tynkarzy :evil: prawie jak mój majster - najpier pojechał na miesięczny urlop do córki, później wyjazd przedużył się o kolejne prawie 2 tygodnie, a jak wrócił, to Go ręka boli i do konca miesiąca nie może nic robić :evil: Wierzę, że Cię trafia, zwłaszcza, iż jesteście już tak blisko ukończenia prac i zamieszkania :roll:

Monia przez tych obdartusów, to mam miesiąc do tyłu. :x Przecież to musi jeszcze pożadnie wyschnąć, zanim zabiorę się za ocieplanie poddasza.

Żeby było śmieszniej, dziś też się nie pojawili. :evil: Szef pojechał do Karpacza na własny ślub, więc oni robią co chcą, a właściwie nic nie robią. :-? [/i]