Edmar70 04.08.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Cześć madzielanka! Czyżbyś też miała takich samych cwaniaczków na budowie, jak ja? Bardzo dziękuję za linki do sklepów internetowych. Nawet nie wiesz jak mi pomogłaś. Właśnie zrobiłam sobie już wstępne rozeznanie z pierwszego linku, i wszystko wskazuje na to, że właśnie tam dokonam zakupów. Założyłam sobie, że mogę wydać na sprzęt jakąś tam sumę pieniędzy, i udało mi się. W ogóle ta strona http://www.agdexpert.pl/ jest bardzo przejrzysta i i przystępnie zrobiona, tak więc szukanie towaru nie było nawet bardzo męczące. Napisz jeszcze proszę, ile czasu czekałaś na dostawę, właśnie z tego sklepu? Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ojej Edytko, ale sie narobiło...współczuje...serio.. Ale nie martw sie, na pewno wszystko się ułoży. Bądź cierpliwa Powodzenia Aga Oj Aguś...cierpliwość nie należy do moich mocnych stron. Ale cóż czekam, i denerwuję się, że w takim tempie, to nie uda mi się przeprowadzić do końca roku. A najsmutniejsze jest to, że końca roboty tynkarzy nie widać, to jeszcze to co zdołali już zrobić, to i tak wymaga poprawek. A już minął m-ąc jak do mnie weszli. E tam... nie chce mi się gadać. Ale dziękuję Ci kochana za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Atom rozmiar okien połaciowych u mnie to 78x118. I są wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Wklejam projekt mojej przyszłej kuchni. Niestety obraz nie jest kolorowy. Tak dla wyobrażenia sobie: - fronty, to szkło LACOBEL RAL kolor jasny beż - blat - ORZECH WENGE KLEPKA - obicie blatu - aluminium - blenda ściana - aluminium - cokół - aluminium - żaluzja - aluminium http://images24.fotosik.pl/260/cda4aa43be84d008.jpg http://images26.fotosik.pl/260/be58c2596c89bdd6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Edytko Ty się nie stresuj tylko wybieraj sobie sprzęt do kuchni Ale szefowi to bym powiedziała kilka słów a i pewnie tym łebkom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooler1979 04.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Fajna, funkcjonalna kuchnia tylko nie wiem czy nie będzie za bardzo przeładowana szafkami. Sprzęt polecam wybrać z ceneo można trafić sprzęt tanszy o połowę niż w saturnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocco_29 05.08.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Edmar, a drzwi do lodówki nie lepiej będzie w drugą stronę otwierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Edmar, a drzwi do lodówki nie lepiej będzie w drugą stronę otwierać? Jasne, że tak. Na tym projekcie, to w ogóle uchwyty będą we wszystkich szafkach, nawet w tych pod oknem. Nie wydaje mi się, aby była przeładowana szafkami. A wręcz przeciwnie, jak dla mnie, to jest ich i tak za mało. Całe szczęcie, że jest spiżarnia, bo inaczej to nie wiem jakbym się z tym wszystkim pomieściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Monia mam dla Ciebie namiary na gres i glazurę. Do garażu: - Cersanit - MACKENZIE NATUR. 30/30 - cena 27 zł. po rabacie Do pom. gosp.: - Cersanit - MONTE ROSA 30/30 - cena j.w. Glazura do pom. gosp.: - Tubądzin - ZEN 20/25 - cena 22 zł. po rabacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Edytko, sklep towar dostarczyl w DWA dni. I co wazne, byl to jedyny sklep, w ktorym calosc placisz przy odbiorze. Wiekszosc chciala 75% zaliczki, reszta na miejscu. Pozdrawiam i badz dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Monia mam dla Ciebie namiary na gres i glazurę. Do garażu: - Cersanit - MACKENZIE NATUR. 30/30 - cena 27 zł. po rabacie Do pom. gosp.: - Cersanit - MONTE ROSA 30/30 - cena j.w. Glazura do pom. gosp.: - Tubądzin - ZEN 20/25 - cena 22 zł. po rabacie. Edytko, dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.08.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Pozdrawiam i badz dzielna Jestem tak dzielna, że sama siebie nie poznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.08.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Edytko, dzięki śliczne Nie za ma co. Mniej więcej wyglądają tak. Choć jak zwykle fotki nie oddają prawdziwego koloru i faktury. http://images26.fotosik.pl/261/4a43b1263c02c7ff.jpg http://images26.fotosik.pl/261/8957735424adf714.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnio 06.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zobaczyłem właśnie Wasz domek i umarłem. Cudo po prostu, dokładnie czegoś takiego szukałem. Podpowiedzcie, zanim przeczytam cały wątek gdzie znaleźć zdjęcia ew. jakieś wizualizacje wnętrza. Chodzi mi szczególnie o to, w jaki sposób w środku domu widać to bawole oczko w dachu.Są jeszcze na forum inne osoby, które go budują lub budowały ?PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.08.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Hej barnio, żyjesz jeszcze??? Cieszę się, że zauroczył Cię ten wdzięczny domek. Z tego co wiem, to wszyscy budujący Wdzięcznego, udzielają się właśnie w tym wątku. Ale tylko cooler i gajoch mogą podzielić się fotkami z wnętrz. Nawet już kilka zdjęć pokazywali, ale musisz niestety cofnąć się kilka stron. Reszta jest na etapie wykończeniówki, bądź dopiero zaczyna. Jedyne wizualizacje jakie mogłeś zobaczyć, były na płycie, która dołączona była kiedyś (dość dawno) do katalogu muratora. W dziale "Projekty i architektura" jakiś czas temu dużo pisało się o tym domku. Ale od dłuższego czasu trochę tam ucichło. Podaję Ci link, to sobie poczytasz: http://forum.muratordom.pl/co-sadzicie-o-tym-projekcie-m07-wdzieczny,t55660.htm Miłej lektury życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajoch 07.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Zobaczyłem właśnie Wasz domek i umarłem. Cudo po prostu, dokładnie czegoś takiego szukałem. Podpowiedzcie, zanim przeczytam cały wątek gdzie znaleźć zdjęcia ew. jakieś wizualizacje wnętrza. Chodzi mi szczególnie o to, w jaki sposób w środku domu widać to bawole oczko w dachu. Są jeszcze na forum inne osoby, które go budują lub budowały ? Pozdrawiam Rafał Witaj Barnio !!! Szkoda,że umarłeś bo nie zbudujesz takiego fajnego domku. Na poprzednich stronach tego wątku znajdziesz kilka fotek z budowy naszych Wdzięcznych.Ja akurat buduję wersję bez bawolego oka. W najbliższy weekend będę na budowie i myślę, że wrzucę kilka nowych fotek. Pozdrawiam gajoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Witanko po wakacjach Edytko normalnie szlag mnie trafia jak słyszę o Twoich tynkarzach Ale to już bliżej niż dalej końca i trzymam kciukasy za szybkie zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.08.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Aniu nawet sobie nie wyobrażasz jaki mnie szlag trafia. Powiem tylko jedno - tynki nie są jeszcze skończone!!! Tyfusy, łajzy, konowały jedne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Cześć Edyś Okropne łajzy z tych tynkarzy prawie jak mój majster - najpier pojechał na miesięczny urlop do córki, później wyjazd przedużył się o kolejne prawie 2 tygodnie, a jak wrócił, to Go ręka boli i do konca miesiąca nie może nic robić Wierzę, że Cię trafia, zwłaszcza, iż jesteście już tak blisko ukończenia prac i zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.08.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Monia przez tych obdartusów, to mam miesiąc do tyłu. Przecież to musi jeszcze pożadnie wyschnąć, zanim zabiorę się za ocieplanie poddasza. Żeby było śmieszniej, dziś też się nie pojawili. Szef pojechał do Karpacza na własny ślub, więc oni robią co chcą, a właściwie nic nie robią. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts