Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Kochani!!!!!!! :D :D :D

Musiałam bezwzględnie wpaść i złożyć Wam wszystkim najcieplejsze życzenia świąteczne.

Za te które już otrzymałam z całego serca dziękuję i miło mi, że jeszcze ktoś o mnie pamięta i troszkę tęskni. :oops: :lol: Widać nie jestem Wam obojętna. :wink: 8) :lol:

No i muszę jeszcze przeprosić za tak nagłe zniknięcie i brak jakichkolwiek informacji. Mam nadzieję, że to takie chwilowe było i nie powróci już więcej.

Na chwilę obecną cieszmy się świetami, bo piękne i słoneczne się zapowiadają.

Więc nie dopuśćmy, aby cokolwiek zakłóciło ich spokój i radość. :D

Niechaj Wielkanocne Życzenie,

Pełne nadziei i miłości,

Przyniesie sercu zadowolenie

Dzisiaj i w przyszłości.

http://img209.imageshack.us/img209/3623/joyeuse20paquessj6.gif

Edytko najmocniej Cię przepraszam, że nie złożyłam życzeń...straciłam już nadzieję, że się kiedykolwiek pokażesz.

Bardzo mi Ciebie brakowało...

Pytałam Ani co się z Tobą stało...ale napisała mi,że obiecała Ci,że nic nie powie. Oczywiście rozumiem to i cierpliwie czekałam:)

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24905173_kartki-wielkanocne-80.jpg

Moc prezentów od zajączka

co koszyczek trzyma w rączkach

Wielu wrażeń, mokrej głowy

w poniedziałek dyngusowy.

Życzę jaja święconego

i wszystkiego najlepszego!

Witam ponownie! :)

Jeszcze raz dziękuje za życzenia świąteczne, piękne były. To miłe, że o mnie pamiętacie. :)

Świeta, jak to święta, były i się skończyły. :lol: A ponieważ pogoda dopisała, kilka godzin pozwoliłam sobie poświęcić na jako takie posprzątanie moich włości. :lol: Nawet zdołalismy zjeść pierwszy obiad w posprzątanym salonie. :lol: Mąż napalił w kominku, dzieci zapaliły świeczki, wpadli do nas znajomi i było booooooooosko. :D W drugi dzień świąt wybyliśmy do rodziny w gościnę na małe obżarstwo. :oops: :lol:

Z dobrych wieści, kuchnia częściowo zamontowana, w piątek kopanie szamba, łazienka na górze skończona, no prawie, bo jeszcze brakuje ceramiki i armatury, a jutro (o tym dowiedziałam się przed chwilką) nastąpi cyklinowanie podłóg. :D Nie jestem nawet w stanie opisać, jak bardzo jestem szczęśliwa. Jestem na tak zwanej ostatniej prostej. :lol: Już naprawdę niewiele zostało do tego aby się wprowadzić.

Witam ponownie! :)

Jeszcze raz dziękuje za życzenia świąteczne, piękne były. To miłe, że o mnie pamiętacie. :)

Świeta, jak to święta, były i się skończyły. :lol: A ponieważ pogoda dopisała, kilka godzin pozwoliłam sobie poświęcić na jako takie posprzątanie moich włości. :lol: Nawet zdołalismy zjeść pierwszy obiad w posprzątanym salonie. :lol: Mąż napalił w kominku, dzieci zapaliły świeczki, wpadli do nas znajomi i było booooooooosko. :D W drugi dzień świąt wybyliśmy do rodziny w gościnę na małe obżarstwo. :oops: :lol:

Z dobrych wieści, kuchnia częściowo zamontowana, w piątek kopanie szamba, łazienka na górze skończona, no prawie, bo jeszcze brakuje ceramiki i armatury, a jutro (o tym dowiedziałam się przed chwilką) nastąpi cyklinowanie podłóg. :D Nie jestem nawet w stanie opisać, jak bardzo jestem szczęśliwa. Jestem na tak zwanej ostatniej prostej. :lol: Już naprawdę niewiele zostało do tego aby się wprowadzić.

A pamietam jak zaczynałaś kopać fundamenty... :D

Gratulki i powodzenia w jak najszybszej przeprowadzce.

A ja co przejeżdżam obook to się zastanawiam czy nie zajrzeć z zaskoczenia , ale jakoś mi głupio tak nachodzić znienacka.No i czekam na dziewczyny , z którymi miałam razem wpadać :)

I słusznie mówicie siostro ;) ... czy ja Cię musze po ludziach szukać? babo ;)

Edyś fajnie masz :) ... ech :)