Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka :D

wreszcie znalazłam chwilkę i do Ciebie zajrzałam, a to co zobaczyłam :o :o :o :o normalnie brak słów, to połączenie drewna z szarością, po prostu miodzio, i schody, i cały domek supeeeeerrrr :D

a i w czwartek wybieram się do samiusieńkiego Milanówka, to mogę kogoś po trasie poodwiedzać :lol: :lol: :lol:

U nas powolutku :) jeszcze tyle do zrobienia, ale cóż to w porównaniu do posiadania własnego kąta :D nawet kawa inaczej smakuje na niedokończonym ale swoim tarasie ;)

A Wy kiedy planujecie przeprowadzke?

hej Aguś! :)

Coś tam pustawo w tej Twojej galeryjce. :roll:

Nie ma w ogóle nowych fotek. A tak chciałabym sobie zobaczyć, jak tam Wasze gniazdko wygląda.

No....przeprowadzka już tuż...tuż...jeszcze parę drobiazgów i myślę, że już w czerwcu powinien nastąpić w końcu ten moment. :roll:

Hejka :D

wreszcie znalazłam chwilkę i do Ciebie zajrzałam, a to co zobaczyłam :o :o :o :o normalnie brak słów, to połączenie drewna z szarością, po prostu miodzio, i schody, i cały domek supeeeeerrrr :D

a i w czwartek wybieram się do samiusieńkiego Milanówka, to mogę kogoś po trasie poodwiedzać :lol: :lol: :lol:

Pasiu zachwyty przyjęte, bardzo dziękuję. :) :) :)

Jesteś w czwartek....a o której godzinie?

Bo ja akurat w czwartek kończę wcześniej robotę, bo o 16.00, więc zaraz parę minut po, mogę być na budowie. :)

Haloo :D

nooo ja już wróciłam z Milanówka :roll: :D pierwszy raz byłam ale prościutka tam droga od nas :lol: i już mam trasę wybadaną

Edyś ale po 16 to w tamtą stronę straszliwe korki muszą być, chyba że jakoś inaczej jechać, może przez Komorów, Podkowę ......................

następnym razem się umówimy i podjadę, bo dziś krucho z czasem miałam :roll: samochód na odświeżenie klimy zostawiłam i brat po nas przyjechał :)

Witam wieczornie! :)

Czy już mówiłam, że mam wykończoną ścianę nad szafkami kuchennymi?

Jeszcze nie.......już to czynię. :lol:

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/259635/00000022.JPG

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/259635/00000023.JPG